کیک و شیرینی کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 123
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
کیک شیره‌ی انگور را با چای میل کنید
این کیک علاوه بر این که طرز تهیه خیلی راحت و بدون دردسری داره خیلی خوشمزه هم هست و بافت نرم و سبکی داره. به نظر من برای عصرای پاییزی با یک فنجون چای و در کنار خانواده حرف نداره. امیدورام درستش کنین و از طعمش لـ*ـذت ببرین.

کیک شیره ی انگور

مواد لازم:
  • آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شیره انگور: ۳/۴ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
  • شیر: ۱/۴ پیمانه
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
کیک شیره ی انگور


طرز تهیه:
۱. برای تهیه این کیک ابتدا تخم‌مرغ‌ها که بهتره به دمای اتاق رسیده باشن رو همراه وانیل با همزن میزنیم تا تقریبا پف کنه و کرم رنگ بشه.
کیک شیره ی انگور

۲. حالا شیر و روغن رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم.
کیک شیره ی انگور

۳. بعد نوبت به اضافه کردن شیره‌ی انگوره. باز هم مواد رو با همزن میزنیم تا یکنواخت بشن.
کیک شیره ی انگور

۴. حالا آرد و بیکینگ پودر که با هم الک کردیم رو در دو مرحله به مایه کیک اضافه میکنیم.
کیک شیره ی انگور

۵. خیلی آروم و به کمک قاشق یا لیسک آرد رو با مایه مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. از هم زدن زیادی باید خوداری کنیم.
کیک شیره ی انگور

۶. حالا مایه کیک رو داخل قالبی که کفش رو چرب کردیم و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم. بهتره تا ۱/۳ قالب خالی باشه تا در حین پخت و پف کردن، مایه کیک سرریز نشه.
کیک شیره ی انگور

۷. حالا قالب رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کردیم میذاریم تا بپزه.
کیک شیره ی انگور
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
5
بازدیدها
95
بالا