کیک پوند با طعم موز

کوثر فیض بخش

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/08
ارسالی ها
1,036
امتیاز واکنش
46,628
امتیاز
916
سن
21
محل سکونت
Tehran
1565273707414.png

دستور شماره یک
مواد لازم

ترتیب نام مادهٔ غذایی مقدار توضیحات
۱ کره ۱۰۰ گرم به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود.
۲ پودر قند یا شکر ۱۰۰ گرم در طی دو مرحله به کره اضافه شود.
۳ تخم مرغ ۲ عدد، وزن هر تخم مرغ حدود ۵۰ گرم باشد. نباید زیاد سرد باشد با کره مخلوط نمی‌شود. در طی چهار مرحله به شکر و کره اضافه شود.
۴ موز ۷۰ گرم
۵ موز برش داده شده ۸ برش
۶ آرد ضعیف (آرد شیرینی) ۱۲۵ گرم
۷ بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
۸ آب ۳۰ میلی لیتر برای درست کردن شربت
۹ شکر ۳۰ گرم برای درست کردن شربت
۱۰ رام ۳۰ میلی لیتر برای درست کردن شربت[۱]
دما و زمان
کره و تخم مرغ باید به دمای محیط آشپزخانه رسیده باشد و سرد نباشد.
دمای فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد
زمان پخت در فر ۶۰-۵۰ دقیقه
۱. کره‌ای که از یخچال از قبل بیرون آورده شده و انگشت را می‌توان در درون آن فرو کرد را با همزن برقی می‌زنیم تا هوا به داخل آن وارد شده و کرم مانند شود. نصف شکر را اضافه کرده می‌زنیم تا مایه کرم مانند شود. نصف دیگر شکر را هم افزوده تا مایه کرم مانند و سفید شود.

۲. طی چهار مرحله تخم مرغ سفیده و زرده مخلوط شده که سرد نباشد را به مایه افزوده بهم می‌زنیم تا تخم مرغ بخوبی با دیگر مواد مخلوط شود. موز له شده با چنگال را به مایه اضافه کرده فقط کمی مخلوط می‌کنیم.

۳. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده به مایه اضافه کنید. از این به بعد از لیسک پلاستیکی برای مخلوط کردن استفاده می‌شود. کیک را در قالب پاند که اطراف آن با کاغذ روغنی پوشانده شده ریخته و سپس با دو دست قالب را گرفته و بر روی سطح صافی چند با کوبیده یا با کف دست بر زیر قالب می‌زنیم. ۸ برش گرد موز را بر روی مایه می‌چینیم.

۴. مایه را در وسط سینی فری که ۱۷۰ درجه گرم شده گذاشته می‌پزیم. بعد از ۲۵ دقیقه که کیک در فر حرارت دید با کاردی که خیس شده قسمت وسط خمیر را با کارد برش نسبتاً سطحی از طول کیک داده و می‌گذاریم بطور کلی به مدت ۶۰-۵۰ دقیقه بپزد. یعنی بعد از برش ۴۰-۳۰ دقیقه در فر بماند و پخته شود. حتی اگر با کارد هم به کیک برش داده نشود کیک بطور طبیعی از وسط بر اثر بزرگ شدن خمیر برش خواهد خورد ولی با این برش شکل بعد از پخت آن منظم تر خواهد شد.

۵. برای اطمینان از پخته شدن کیک یک چنگال را در کیک فرو کنید اگر خمیری به چنگال نچسبید کیک پخته است. قالب کیک را پس از درآوردن از فر بر روی کولر کیک بصورت یک پهلو گذاشته و کم‌کم کاغذ روغنی را از درون قالب بیرون کشیده تا کیک همراه با کاغذ از قالب جدا شود بعد از ۵ دقیقه کاغذ را از کیک جدا می‌کنیم.

۶. شکر و آب را بر روی حرارت قرار می‌دهیم به جوش می‌آوریم حرارت را خاموش کرده رام را هم به شربت اضافه می‌کنیم. شربت را بر روی کیک با برس می‌کشیم تا شربت به خورد کیک برود. روی کیک را با نایلون پوشانده یک شب می‌گذاریم بماند.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
5
بازدیدها
95
بالا