تفاوت کیک و پای در چیست؟

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کیک
کیک نسخه شیرین‌تر از یک نان پخت شده با استفاده از مواد مورد نیاز مشابه است. کیک‌ها تنوع بسیار زیادی دارند و با توجه به دستورالعمل‌ها و مواد موردنیاز مختلف، در طعم‌های متفاوت و بی‌نظیری پخته می‌شوند. کیک تولد شکلاتی، کیک اسفنجی و کیک گردوییچند نمونه از کیک‌های بسیار پرطرفدار هستند. معمولا کیک‌ها را پس از بیرون آوردن از فر، با خامه قنادی، گاناش و میوه‌های مورد علاقه‌ تزئین می‌کنند.



تفاوت کیک و پای




پای
بهترین تعریفی که می‌توانیم از پای داشته باشیم این است: " پای نوعی خوراکی است که دارای دو بخش است؛ یک بخش لایه خمیری و بخش دیگر آن موادی هستند که درون این خمیر قرار می‌گیرند."
به‌طور کلی برای خمیر ساده پای به آرد، کره و مقداری آب احتیاج داریم. کره باعث ترد شدن پای شده و خمیر پای با فیلینگ‌ها یا مواد میانی مختلفی پر می‌شود.
برای پخت پای می‌توانید قالب‌های متنوعی را تهیه کنید. برای سرو پای نیز می‌توانید آن را باقالب سرو کنید و هم می‌توانید به ظرفی دیگر انتقال دهید و برش داده و سپس سرو کنید.



تفاوت کیک و پای



تفاوت کیک و پای
۱. فیلینگ کیک با پای متفات است؛ معمولا فیلینگ‌ کیک‌ها مواد خامه‌ای است، در حالی که برای پای‌ها از انواع میوه یا مارمالاد استفاده می‌کنند.

۲. کیک‌ها بافت نرم و اسفنجی دارند؛ اما پای‌ها معمولا بافت بیسکویتی و زبرتری دارند.

۳. کیک‌ها معمولا پس از پخت تزئین می‌شوند اما پای معمولا تزئین نمی‌شود.

۴. کیک معمولا به عنوان یک میان‌وعده و یا دسر سرو می‌شود، در حالی که پای‌های غذایی متنوعی وجود دارند که به عنوان غذای اصلی هم سرو می‌شوند؛ مانند پای مرغ، پای اسفناج و پنیر و یا پای گوشت و سبزیجات . البته لازم به ذکر است که اخیرا کیک‌های غذایی غیرشیرین متنوعی نیز، مانند کیک مرغ و کیک کشک و بادمجان، تهیه و سرو می‌شوند.

۵. معمولا در پخت پای از بیکینگ پودر استفاده نمی‌شود، در حالی این ماده، جزئی جدانشدنی در پخت کیک‌هاست.

۶. از پای‌ صرفا به عنوان دسر یا عصرانه استفاده می‌شود، در حالی که انواع کیک‌های شیرین برای تولدها و مراسم‌های مختلف سرو می‌شوند؛ مانند کیک تولد خامه‌‌ای و یا کیک‌های تولد شکلاتی.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
5
بازدیدها
95
بالا