کیک و شیرینی کیک‌های خانگی خوشمزه برای همه‌ی سلیقه‌ها

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کیک شکلاتی جنگل سیاه

کیک خانگی با طعم و مزه‌های مختلف برای همه


حالا که در درست کردن کیک حرفه‌ای شدید و می‌خواهید کیکی درست کنید که دیگران با دیدن آن شگفت زده شوند و شما را تحسین کنند، این دسر آلمانی به شما پیشنهاد می‌شود. کیک شکلاتی جنگل سیاه همانطور که از اسمش پیداست منسوب به جنگل‌های سیاه آلمان است، اما لزوما به این معنا نیست که از همان منطقه آلمان آمده بلکه در نواحی کوهستانی آلمانی این کیک شهرت پیدا کرده است. این یک نوع کیک چند لایه استاندارد است که در میان لایه‌ها از کرم استفاده شده و روی آن با آلبالو بطور سنتی و یا گیلاس تزئین می‌شود. برای تهیه مواد گیلاسی می‌توانید به مطلب
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
مراجعه کنید.

مواد لازم برای کیک

  • کره: ۲/۳ پیمانه، نرم شده
  • شکر: ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • آب: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • شکلات غیر شیرین: ۱۱۰ گرم، خرد شده
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آرد: ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • جوش‌شیرین: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
مواد شکلاتی میانی

  • شکلات شیرین قنادی: ۱۷۰ گرم
  • کره: ۳/۴ پیمانه
  • بادام پرک: ۱/۲ پیمانه، برشته
مواد خامه

  • خامه سنگین: ۲ پیمانه
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
مواد رویه کیک

  • بادام پرک: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • مواد گیلاسی پای گیلاس: ۱ پیمانه


طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. ۴ قالب گرد ۲۲ سانتی‌متری را چرب کنید. داخل قالب را کاغذ مخصوص فر گذاشته و کاغذ‌ها را چرب کنید.

۲. کره و شکر را با همزن آنقدر بزنید تا سبک و لطیف شود. ۱ عدد تخم‌مرغ را داخل کره بریزید و با همزن بزنید سپس بقیه تخم مرغ‌ها را هم به همین ترتیب اضافه کنید. آب را هم افزوده و با مواد فقط مخلوط کنید.

۳. شکلات شیرین نشده را داخل مایکروفر یا روی حرارت غیر مستقیم با بخار، ذوب کنید. وانیل را داخل آن بریزید و بهم بزنید.

۴. در کاسه‌ای کوچک آرد، بیکینگ‌پودر و جوش‌شیرین را مخلوط کنید و آن را به مخلوط کره و تخم‌مرغ اضافه کنید. این کار را همزمان با افزودن شکلات و وانیل انجام دهید. هر بار که مقداری از مخلوط آرد و بخشی هم از شکلات را اضافه می‌کنید، آن را بهم بزنید. مواد را داخل قالب‌ها به صورت یکسان بریزید.

۵. قالب‌ها را داخل فر قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که وقتی خلال دندان در آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید، بگذارید بمانند. پس از بیرون آوردن از فر ابتدا به مدت ۱۰ دقیقه آن‌ها را خنک کنید سپس از قالب درآورده و روی توری شیرینی پزی قرار دهید تا بطور کامل خنک شوند.

۶. برای فیلینگ شکلات یا همان مواد شکلاتی، در کاسه‌ای کوچک خامه را بزنید تا زمانی که غلیظ شود. شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که خوب فرم بگیرد.

۷. برای سر هم کردن کیک ابتدا ۱ لایه از کیک را توی بشقاب سرو قرار دهید. روی این لایه را با ۱/۳ پیمانه مواد شکلاتی و ۱ پیمانه خامه زده شده بپوشانید. این کار را برای دو لایه بعدی تکرار کنید. توجه کنید که نباید مواد شکلاتی و خامه‌ای را داخل هم مخلوط کنید بلکه باید خامه سفید روی مواد شکلاتی تیره قرار گیرد. لایه آخر کیک را هم بگذارید و روی آن مواد شکلاتی بریزید و پهن کنید.

۸. باقیمانده خامه زده شده را روی لبه‌های کیک بریزید و پهن کنید. بادام پرک شده را روی این خامه گذاشته و فشار دهید تا بایستد. مواد گیلاسی را بالای کیک بگذارید. برای درست کردن مواد گیلاسی به لینک داده شده در متن مراجعه کنید.

۹. کیک را تا موقع سرو در یخچال نگهداری کنید.

نکته مهم

  • برای برشته کردن بادام ها، آن‌ها را داخل سینی فر و در فری با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس به مدت ۵ تا ۱۰ بگذارید یا اینکه آن‌ها را در ماهیتابه‌ای ضخیم مثل ماهیتابه چدنی بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید تا برشته شوند. حین برشته شدن هم مرتب بهم بزنید.
  • در مطالب بعدی نکات بیشتری راجع به درست کردن انواع کیک و شیرینی به شما آموزش خواهیم داد.
 
  • پیشنهادات
  • برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    129
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    101
    بالا