دستور پخت طرز تهیه سمبوسه هندی خانگی و لذیذ با طعم واقعی

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 123
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
مواد لازم برای تهیه خمیر
  • آرد : ۱ کیلوگرم
  • آب : به میزان لازم
  • نمک : دو قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه مواد میانی
  • میخک : ۷ عدد
  • روغن : سه قاشق سوپخوری
  • تخم خردل : ۱ قاشق سوپخوری
  • پودر زیره : دو قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه : ۱ قاشق سوپخوری
  • تخم گشنیز : ۱ قاشق سوپخوری
  • پودر زنجبیل : یک برش کوچک
  • زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
  • چوب دارچین : ۱ عدد
  • سیر ریز خرد شده : ۴ حبه
  • پیاز ریز خرد شده : ۱ عدد
  • فلفل قرمز خشک شده : سه عدد
  • هویج خرد شده نگینی : دو عدد
  • سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده : سه عدد
  • لیمو سنگی : ۱ عدد
  • نخود فرنگی پخته : ۱ پیمانه
  • نمک و روغن : به میزان لازم
  • آرد : دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه سمبوسه هندی در منزل
برای تهیه سمبوسه هندی روغن را درون ظرفی مناسب بریزید و آن را روی حرارت گاز قرار دهید تا گرم شود سپس چاشنی ها را درون روغن تفت دهید. در مرحله بعدی طرز تهیه سمبوسه هندی فلفل قرمز خشک و خرد شده و سیر را درون روغن تفت دهید و پیاز و سیب زمینی و هویج و نخود فرنگی و نمک و آرد و آبلیموی ترش را به مخلوط چاشنی ها بیفزایید و تابه را از روی حرارت گاز بردارید و چوب دارچین و میخک را از مواد جدا نمایید.
برای تهیه خمیر نیز آرد و نمک و آب را با یکدیگر ترکیب نمایید و در صورت سفت بودن خمیر سمبوسه مقداری آب به آن بیفزایید و خمیر را به خوبی ورز دهید سپس گلوله هایی را در اندازه گردو از خمیر بردارید و گلوله های خمیر را روی سطح صاف با کمک وردنه پهن نمایید و آن ها را به شکل مثلثی در آورید و مخلوط مواد میانی را روی هر یک از خمیرها قرار دهید و لبه های خمیر را روی یکدیگر قرار دهید.

Samosa-recipe-Hindi-1.jpg


سمبوسه ها را درون روغن داغ به خوبی سرخ نمایید سپس سمبوسه های سرخ شده را روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

Samosa-recipe-Hindi-3.jpg


Samosa-recipe-Hindi-4.jpg


در این مطلب با طرز تهیه سمبوسه هندی خوشمزه و لذیذ آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای فرنگی نهایت لـ*ـذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.

    مواد لازم میانی

    • روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
    • میخک: ۶ الی ۷ عدد
    • تخم خردل: یک قاشق سوپ خوری
    • زیره (پودر شده): ۲ قاشق چای خوری
    • فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
    • تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری
    • زنجبیل (پودر شده): یک برش کوچک
    • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
    • چوب دارچین: یک عدد
    • سیر (ریز خرد شده): ۴ حبه
    • فلفل قرمز (خشک شده): ۳ عدد
    • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
    • هویج (نگینی خرد شده): ۲ عدد
    • سیب زمینی پخته (نگینی خرد شده): ۳ عدد
    • لیمو: یک عدد
    • نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
    • آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
    • نمک: به مقدار لازم
    • روغن: به مقدار لازم
    طرز تهیه سمبوسه هندی






    مواد لازم خمیر:

    • آرد: یک کیلوگرم
    • نمک: ۲ قاشق چای خوری
    • آب: به مقدار لازم
    طرز تهیه

    ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنی‌ها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آن‌ها بلند شود.

    سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید.

    پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید.

    ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخک‌ها را از مواد جدا کنید.

    برای تهیه خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید.

    خمیر را ورز داده و سپس گلوله‌هایی به اندازه گردو از آن جدا کنید.

    گلوله‌های خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید (مثلثی شکل).

    طرز تهیه سمبوسه هندی


    سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آن‌ها قرار داده و لبه‌ها را روی هم بگذارید.

    سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا