مواد لازم
- نودل برنج : ۲۰۰ گرم
- روغن گیاهی : به مقدار لازم
- قارچ : ۳۰۰ گرم
- سیر : دو حبه
- فلفل چیلی قرمز : یک عدد
- زنجبیل : یک تکه
- کدو : ۲۰۰ گرم
- گشنیز : نصف بسته
- پیازچه : ۶ عدد
- نشاسته ذرت : یک قاشق چایخوری
- سس سویا : دو قاشق غذاخوری
- روغن کنجد : یک قاشق چایخوری
- عسل : یک قاشق غذاخوری
- سرکه سیب : نصف قاشق چایخوری
- اسفناج : ۱۰۰ گرم
- لیمو ترش : دو عدد
- سس فلفل تند : به میزان لازم
برای پخت نودل سبزیجات ابتدا نودل را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید و درون آبکش بریزید سپس نودل را در مکانی مناسب قرار دهید.
قارچ ها را به صورت بزرگ خرد کنید و پوست سیر را بگیرید و دانه های فلفل چیلی را هم جدا کنید و فلفل ها را به صورت ریز خرد کنید. پوست زنجبیل را بگیرید و آن را به صورت خلالی خرد نمایید.
انتهای کدوها را جدا نمایید و آن ها را به صورت خلالی خرد نمایید و برگ های گشنیز را نیز جدا کنید و ساقه های گشنیزها را خرد نمایید. پیازچه ها را بشویید و قسمت های سفید آن ها را به صورت نازک و حلقه حلقه ای برش بزنید.
اسفناج را به صورت درشت خرد کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه نودل سبزیجات مقداری روغن درون تابه بریزید و تابه را روی حرارت زیاد شعله گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس قارچ های خرد شده را درون روغن سرخ نمایید و تفت دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه نودل سبزیجات فلفل چیلی و سیر و زنجبیل و کدو و ساقه های گشنیز و پیازچه ها را به قارچ های سرخ شده بیفزایید و مواد را به مدت سه دقیقه دیگر تفت دهید تا طلایی شوند.
نشاسته ذرت را درون ظرفی مناسب با دو قاشق غذاخوری آب ترکیب نمایید و عسل و سویا سس و روغن کنجد و سرکه سیب را به نشاسته ذرت بیفزایید و ترکیب این مواد را به تابه بیفزایید و اجازه دهید تا مواد به مدت سه دقیقه دیگر روی حرارت گاز بمانند تا غلیظ شوند.
اسفناج خرد شده و نودل را به ترکیب مواد بیفزایید و اجازه دهید تا مواد گرم شوند سپس برگ های گشنیز را به نودل اضافه کنید و نودل را در به همراه لیمو ترش و سس فلفل تند میل کنید. برای تزیین نودل نیز می توانید از گشنیز و برش های پیازچه استفاده نمایید.
در این مطلب با طرز تهیه نودل سبزیجات خوشمزه و خوش طعم آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذا نهایت لـ*ـذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده تان سپری کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: