طرز تهیه پیراشکی توپی خوش طعم و لذیذ برای خانواده های جوان

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 163
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
20
محل سکونت
Shiraz
pirashky-toopi-2.jpg


مواد مورد نیاز
  • روغن نباتی : به مقدار لازم
  • شیر : یک فنجان
  • تخم مرغ بزرگ : یک عدد
  • آرد : ۲ فنجان
  • شکر : ۲ قاشق سوپ خوری
  • بکینگ پودر : ۴/۵ (چهار و نیم) قاشق سوپ خوری
  • نمک : نصف قاشق چای خوری
  • کره آب شده : یک چهارم فنجان
مواد لازم برای رویه پیراشکی
  • شکر قنادی : ۱/۵ فنجان
  • شیر : ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
  • عصاره وانیل : ۲ قاشق چای خوری

pirashky-toopi-4.jpg

طرز تهیه پیراشکی توپی
در اولین مرحله از تهیه پیراشکی یا دونات توپی، روغن را درون قابلمه ای بزرگ بریزید، مقدار روغن باید حداقل به ۵ سانتی متر در داخل ظرف برسد.

سپس دماسنج آشپزی را به قابلمه متصل کرده و روغن را تا جایی که دمای آن به ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) برسد، باید داغ کنید و بعد کف سینی فر را با حوله کاغذی بپوشانید.
در داخل یک کاسه، تخم مرغ را شکسته و سپس شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید. درون یک کاسه متوسط دیگر آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را ریخته و با هم ترکیب کنید. سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به این مواد اضافه کنید و بعد از آن نیز کره آب شده را بیافزاید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید.
هنگامی که دمای روغن به ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) رسید، می توانید به وسیله یک ملاقه بستنی کوچک، اسکوپ هایی در اندازه یک قاشق سوپ خوری را از خمیر جدا کرده و در داخل روغن قرار دهید.

pirashky-toopi-5.jpg


البته مواظب باشید که تابه خیلی پر نشود. دونات های توپی را به مدت ۲ دقیقه سرخ کرده و آنها را داخل روغن بچرخانید تا به صورت قهوه ای طلایی درآید. سپس با استفاده از یک کفگیر، دونات های توپی را از روغن خارج کرده و درون سینی که قبلا با حوله کاغذی پوشانده اید، به طور مرتب بچینید.
اکنون اجازه دهید تا دونات های توپی کمی خنک شوند، سپس یک توری خنک کننده را بر روی یک سینی فر قرار دهید.

pirashky-toopi-1.jpg


در مرحله آخر از طرز تهیه پیراشکی توپی، پیراشکی یا دونات ها را داخل مخلوط رویه فرو کرده و سپس آنها را روی توری بچینید تا شربت اضافی آنها در داخل سینی بچکد، حال دونات ها را بلافاصله سرو نموده و لـ*ـذت ببرید.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا