طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

  • شروع کننده موضوع Masome.B
  • بازدیدها 197
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Masome.B

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/11/06
ارسالی ها
481
امتیاز واکنش
7,538
امتیاز
604
سن
25
محل سکونت
همین حوالی....
مواد لازم
  • سیب زمینی 6 عدد
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • آرد 4 لیوان
  • شکر 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • مخمر فوری 1 قاشق چایخوری
  • آب گرم 1 و 1/2 لیوان
  • کره 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز 1 عدد
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل مقدار لازم


پیراشکی سیب زمینی


pirashki-sibzamini-1.jpg




طرز تهیه : سیب زمینی ها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید. آب اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند. سپس سیب زمینی ها را بکوبید تا نرم شوند.



کره و روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود. سپس مخلوط پیاز داغ و کره را با سیب زمینی مخلوط کنید و کنار بگذارید.



pirashki-sibzamini-2.jpg




برای تهیه خمیر مخمر خشک را داخل کاسه ای بریزید و آب گرم را اضافه کنید ، مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید. سپس روغن و مخلوط آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.



خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را با نایلون بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید. سپس
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
را کمی ورز دهید و 1 ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید.



pirashki-sibzamini-3.jpg




روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید. خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری از مایه سیب زمینی داخل خمیر بگذارید و خمیر را از وسط تا کنید ، لبه های خمیر را با فشار دست به هم بچسبانید.



داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرهای سیب زمینی را اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید. پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.



نکته ها : میتوانید داخل این پیراشکی از تکه های کالباس و پنیر پیتزا هم استفاده کنید ، دقت کنید که خمیر را با اضافه کردن آرد بیش از حد سنگین نکنید.

20-6.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا