طرز تهیه پیراشکی گوشت
این غذا را بسیاری از خانمها با سلیقه ایرانی تهیه می کنند و از روش پخت آن آگاهند. برای اطلاع خانمهایی که دوست دارند روش پخت اصولی آن را بیاموزند، دستور تهیه این غذا را بر اساس یاد داشتهای یک آشپز ماهر برایتان بیان خواهیم کرد تا در مهمانی های خانوادگی آن را بپزید و از مزه لذیذ آن لـ*ـذت ببرید. برای تهیه این غذا ابتدا باید خمیر آن را تهیه کرد. البته می توان از خمیرنان باگت موجود در نانوایی ها هم استفاده نمود ولی خمیری که شما در منزل تهیه کنید دارای تخم مرغ ، ماست و مخلفات دیگری است که بسیار لذیذتر خواهد شد....
برای 30 عدد پیراشکی:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
قارچ نیم کیلو
زرشک دو قاشق غذاخوری
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
رُب دو قاشق غذاخوری
خمیر آماده ی پیراشکی دو بسته (30 عدد)
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آویشن و جعفری خشک کمی
طرز تهیه:
گوشت را با پیازداغ مخلوط کرده و تفت می دهیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل و رب را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. نصف استکان آب روی گوشت چرخ کرده می ریزیم و با حرارت کم می گذاریم گوشت پخته و ملایم شود. قارچ را شسته و خرد کرده و در ظرف دیگری می ریزیم.
به آن نمک و روغن و چند قطره آب لیمو اضافه کرده با حرارت زیاد می گذاریم تا بپزد. قارچ آب می اندازد باید حتما با حرارت زیاد آن را آماده کنید. سپس قارچ و زرشک و جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. بعد از این که آب گوشت چرخ کرده کاملا کشیده شد، مایه ی پیراشکی آماده است(مثل مایه ماکارونی می شود.)
خمیر پیراشکی را از نایلون خارج کرده و از مایه گوشتی یک قاشق غذاخوری پر وسط خمیر می گذاریم و دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و کناره های خمیر را با انگشت چین می دهیم. بعد پیراشکی ها را در روغن سرخ می کنیم. این پیراشکی بسیار راحت و سریع آماده می شود.
این غذا را بسیاری از خانمها با سلیقه ایرانی تهیه می کنند و از روش پخت آن آگاهند. برای اطلاع خانمهایی که دوست دارند روش پخت اصولی آن را بیاموزند، دستور تهیه این غذا را بر اساس یاد داشتهای یک آشپز ماهر برایتان بیان خواهیم کرد تا در مهمانی های خانوادگی آن را بپزید و از مزه لذیذ آن لـ*ـذت ببرید. برای تهیه این غذا ابتدا باید خمیر آن را تهیه کرد. البته می توان از خمیرنان باگت موجود در نانوایی ها هم استفاده نمود ولی خمیری که شما در منزل تهیه کنید دارای تخم مرغ ، ماست و مخلفات دیگری است که بسیار لذیذتر خواهد شد....
برای 30 عدد پیراشکی:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
قارچ نیم کیلو
زرشک دو قاشق غذاخوری
پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
رُب دو قاشق غذاخوری
خمیر آماده ی پیراشکی دو بسته (30 عدد)
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آویشن و جعفری خشک کمی
طرز تهیه:
گوشت را با پیازداغ مخلوط کرده و تفت می دهیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل و رب را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. نصف استکان آب روی گوشت چرخ کرده می ریزیم و با حرارت کم می گذاریم گوشت پخته و ملایم شود. قارچ را شسته و خرد کرده و در ظرف دیگری می ریزیم.
به آن نمک و روغن و چند قطره آب لیمو اضافه کرده با حرارت زیاد می گذاریم تا بپزد. قارچ آب می اندازد باید حتما با حرارت زیاد آن را آماده کنید. سپس قارچ و زرشک و جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. بعد از این که آب گوشت چرخ کرده کاملا کشیده شد، مایه ی پیراشکی آماده است(مثل مایه ماکارونی می شود.)
خمیر پیراشکی را از نایلون خارج کرده و از مایه گوشتی یک قاشق غذاخوری پر وسط خمیر می گذاریم و دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و کناره های خمیر را با انگشت چین می دهیم. بعد پیراشکی ها را در روغن سرخ می کنیم. این پیراشکی بسیار راحت و سریع آماده می شود.
آخرین ویرایش توسط مدیر: