- عضویت
- 2016/08/30
- ارسالی ها
- 1,555
- امتیاز واکنش
- 29,224
- امتیاز
- 806
سلام ؛ امشب یه پیراشکی درست کردم و دلم نیومد نذارمش اینجا تا شماهم از طعم خوشمزه اش
استفاده کنید . چیز خاصی هم نداره . خیلی ساده است ؛)
مواد لازم برای مواد میانی :
20 شاخه اسفناج
300 گرم پنیر فتا ( صبحانه ) فکر کنم یک سوم بسته میشه !
نصف سـ*ـینه مرغ
20 دونه پیازچه
نمک و فلفل
پیاز
طرز تهیه :
پیاز رو با پیازچه خرد شده و زرد چوبه سرخ کنین . بعدش همه موادو باهم مخلوط کنین . فقط دقت کنین که
روغن پیاز توش نمونده باشه . برای خمیر یا نون پیراشکی می تونین از نون لواش یا خمیر پیتزا استفاده کنین اما یه دستور خمیر هست که بهتون می دم که با اون هر پیراشکی رو می تونین درست کنین . عالی و آسونه . برای خمیر پیتزا هم می تونین ازش استفاده کنین .
مواد برای خمیر :
شیر ولرم یک پیمانه
خمیر مایه 1 ق غ
نمک و شکر 1 ق م
روغن نصف پیمانه
آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبه و لطیف باشه
طرز تهیه :
همه مواد رو باهم مخلوط می کنیم و یک ساعت استراحت می دیم . بعد اون رو داخل ظرفی چرب شده قرار می دیم ( بهتره که ته ظرفو آرد هم بپاشیم ) و در مکان کمی گرم قرار می دیم . خمیر خانگی پف می کنه . خمیرو بعد از آماده شدن ؛ به صورت گرد پهن می کنین و توش مواد میانه رو می ریزین و مثل قطاب می پیچیدش و سرخ می کنین . طعمش عالیه و اصلا طعم اسفناج اذیت کننده نیست . طعم پنیر با خمیر و گوشت مرغ و پیاز فوق العاده است :)
استفاده کنید . چیز خاصی هم نداره . خیلی ساده است ؛)
مواد لازم برای مواد میانی :
20 شاخه اسفناج
300 گرم پنیر فتا ( صبحانه ) فکر کنم یک سوم بسته میشه !
نصف سـ*ـینه مرغ
20 دونه پیازچه
نمک و فلفل
پیاز
طرز تهیه :
پیاز رو با پیازچه خرد شده و زرد چوبه سرخ کنین . بعدش همه موادو باهم مخلوط کنین . فقط دقت کنین که
روغن پیاز توش نمونده باشه . برای خمیر یا نون پیراشکی می تونین از نون لواش یا خمیر پیتزا استفاده کنین اما یه دستور خمیر هست که بهتون می دم که با اون هر پیراشکی رو می تونین درست کنین . عالی و آسونه . برای خمیر پیتزا هم می تونین ازش استفاده کنین .
مواد برای خمیر :
شیر ولرم یک پیمانه
خمیر مایه 1 ق غ
نمک و شکر 1 ق م
روغن نصف پیمانه
آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبه و لطیف باشه
طرز تهیه :
همه مواد رو باهم مخلوط می کنیم و یک ساعت استراحت می دیم . بعد اون رو داخل ظرفی چرب شده قرار می دیم ( بهتره که ته ظرفو آرد هم بپاشیم ) و در مکان کمی گرم قرار می دیم . خمیر خانگی پف می کنه . خمیرو بعد از آماده شدن ؛ به صورت گرد پهن می کنین و توش مواد میانه رو می ریزین و مثل قطاب می پیچیدش و سرخ می کنین . طعمش عالیه و اصلا طعم اسفناج اذیت کننده نیست . طعم پنیر با خمیر و گوشت مرغ و پیاز فوق العاده است :)
آخرین ویرایش توسط مدیر: