طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی به ۵ روش خوشمزه و عالی

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
۱. پیراشکی سیب زمینی ساده

مواد لازم
سیب زمینی
6 عدد
آرد4 لیوان
شکر1 قاشق چای‌خوری
نمک1 قاشق چای‌خوری
روغن2 قاشق غذاخوری
مخمر1 قاشق چای‌خوری
آب گرم1.5 لیوان
کره3 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ1 عدد
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم​

دستور تهیه


  1. سیب زمینی‌ها را آبپز کنید، پوست آن‌ها را بگیرید و سپس با گوشت‌کوب بکوبید تا کاملا له شوند.
  2. کره و روغن زیتون را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید؛ پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
  3. سیب زمینی له شده را به پیاز داغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
  4. مخمر را در کاسه‌ای ریخته و به آن آب گرم اضافه کنید، حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا عمل آید و پف کند.
  5. آرد، نمک، فلفل و روغن را اضافه کنید و مواد را با دست کاملا مخلوط کنید.
  6. خمیر را گرد کنید و روی ظرف را سلفون بکشید، سپس اجازه دهید خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در محلی نسبتا گرم استراحت کند.
  7. پس از ۳۰ دقیقه، خمیر را با دست ورز داده و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت دیگر، استراحت کند.
  8. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به آن منتقل کنید.
  9. خمیر را به تکه‌های کوچکی به اندازه یک گردو تقسیم کنید؛ هر تکه را با دست گرد کرده و سپس پهن کنید تا به شکل دایره درآید.
  10. مقداری از مخلوط سیب زمینی را روی خمیر قرار دهید و خمیر را تا بزنید.
  11. حال لبه‌های خمیر را با فشار انگشت شصت به هم بچسبانید.
  12. روغن را در تابه، روی حرارت ملایم داغ کنید و پیراشکی‌ها را در آن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
  13. پیراشکی‌ها را پس از سرخ کردن، روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.
  14. پیراشکی‌های خوشمزه سیب زمینی را با سس مورد علاقه خود به عنوان عصرانه سرو کنید.
نکات

در صورت تمایل می‌توانید پیراشکی را در فر درست کنید تا از سلامت بیشتری برخوردار باشد؛ برای این منظور، روی پیراشکی‌ها را زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و سپس آن‌ها را به مدت ‌۲۵ دقیقه در فری که قبلا روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا طلایی شوند. همچنین به جای کنجد می‌توانید روی پیراشکی‌ها سیاهدانه بریزید. در صورت تمایل نیز می‌توانید ۴-۳ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری به مواد داخل پیراشکی اضافه کنید.

281399_801.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. پیراشکی سیب زمینی با پنیر

    پیراشکی سیب زمینی با پنیر را مطابق دستور فوق درست کنید و صرفا ۱/۳ پیمانه پنیر فتا به مواد داخل پیراشکی اضافه کنید.

    ۳. پیراشکی سیب زمینی با خمیر یوفکا


    مواد لازم
    سیب زمینی
    2 عدد
    خمیر یوفکابه میزان لازم
    شیر1/2 لیوان
    کره100 گرم
    نمک و فلفلبه میزان لازم
    کنجد برای تزیینمقداری​

    دستور تهیه


    1. خمیر یوفکا را ۱۲ ساعت قبل از درست کردن پیراشکی از فریزر خارج کرده و در یخچال قرار دهید تا یخ آن ذوب شود.
    2. سیب زمینی‌ها را بپزید، پوست بگیرید و سپس رنده کنید.
    3. نیمی از کره را به سیب زمینی له شده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
    4. سپس شیر را به تدریج اضافه کنید تا پوره‌ای با غلظت مناسب به دست آید (پوره نباید شل باشد).
    5. نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد یکنواخت شوند.
    6. خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و با استفاده از برس، روی آن را کره بمالید.
    7. خمیر را به شش مربع مساوی تقسیم کنید.
    8. مقداری از پوره سیب زمینی را روی خمیر قرار دهید و خمیر را به صورت مثلثی ببندید، سپس لبه‌های آن را با چنگال به هم بچسبانید.
    9. همه پیراشکی‌ها را به همین ترتیب درست کنید، سپس آن‌ها را در سینی فر بچینید.
    10. روی پیراشکی‌ها را با کره ذوب شده، چرب کنید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
    11. پیراشکی‌ها را در فری که قبلا روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا طلایی شوند.
    12. پیراشکی‌های آماده شده را در ظرف سرو بچینید و همراه با سس کچاپ میل کنید.
    281398_715.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۴. پیراشکی سیب زمینی با سوسیس

    مواد لازم
    سوسیس انگشتی
    4 عدد
    سیب زمینی بزرگ1 عدد
    زرشک1 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ1 عدد
    پنیر پیتزای رنده شده2-3 قاشق غذاخوری
    پودر سوخاریبه میزان لازم
    نمک و فلفلبه میزان لازم​

    دستور تهیه


    1. سیب زمینی را آبپز کرده، پوست بگیرید و سپس آن را له کنید.
    2. به سیب زمینی له شده، نمک و فلفل و تخم مرغ اضافه کنید و برای اینکه کار کردن با آن راحت‌تر شود کمی پودر سوخاری هم به آن اضافه کنید. سپس مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
    3. حال سوسیس‌ها را در روغن سرخ کنید.
    4. زرشک را چند دقیقه در آب سرد خیس کرده، سپس آبکش کنید و در کمی روغن تفت دهید.
    5. به اندازه یک گردو از مایه سیب زمینی را کف دست خود پهن کنید، وسط آن کمی زرشک، یک تکه سوسیس و کمی پنیر پیتزا قرار دهید و به آرامی آن را ببندید.
    6. پیراشکی‌ها را در آرد سوخاری بغلطانید و باقیمانده مواد را به همین ترتیب آماده کنید.
    7. روغن را در تابه‌ای روی حرارت ملایم داغ کنید و سپس پیراشکی‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.
    8. پیراشکی‌ها را پس از سرخ شدن روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس با سس مورد علاقه خود میل کنید.
    نکته: برای تهیه این پیراشکی از هر نوع سوسیسی می‌توانید استفاده کنید؛ در صورت استفاده از سوسیس آلمانی یا سوسیس کوکتل، آن‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

    281536_173.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۵. پیراشکی سیب زمینی شکم پر

    مواد لازم
    سیب زمینی
    5 عدد
    تخم مرغ1 عدد
    گوشت چرخ کرده100 گرم
    پودر سوخاریبه میزان لازم
    پیاز متوسط خرد شده1 عدد
    فلفل دلمه ای نگینی خرد شده1 عدد
    روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم
    نمک و فلفلبه میزان لازم​

    دستور تهیه


    1. سیب زمینی‌ها را بپزید، پوست بگیرید، سپس له کنید و نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.
    2. پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به آن اضافه کنید.
    3. به تفت دادن گوشت و فلفل دلمه‌ای همراه با پیاز ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس نمک، فلفل، زردچوبه و رب را به آن اضافه کنید.
    4. چند دقیقه دیگر به تفت دادن مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا بوی خامی رب گرفته شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
    5. به اندازه یک نارنگی از سیب زمینی له شده بردارید و آن را با دست گرد کنید، سپس پهن کنید؛ یک قاشق غذاخوری از مایه گوشتی وسط آن قرار دهید و سپس ببندید تا به شکل پیراشکی درآید.
    6. زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کنید، سپس زرده‌ها را در کاسه‌ای ریخته و هم بزنید.
    7. پیراشکی‌ها را ابتدا در زرده تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری فرو برید.
    8. روغن را در تابه‌ای روی حرارت ملایم داغ کنید و سپس پیراشکی‌ها را در آن سرخ کنید.
    9. پیراشکی‌ها را در ظرف سرو بچینید و با گوجه‌فرنگی و خیارشور تزیین کنید.
    281400_929.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا