- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]احتمالا تا به حال زیاد پیراشکی گوشت درست کرده باشید. در این مطلب نوعی پیراشکی گوشت را به شما آموزش داده ایم که به شکل نعلی درست کرده ایم.
[/BCOLOR]
مواد مورد نیاز:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
- آرد (الک شده): 4 پیمانه
- روغن مایع: یک دوم پیمانه + به میزان لازم
- ماست: 1 پیمانه
- بیکینگ پودر: 1 ق چ
- نمک: یک چهام ق چ + به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده: 300 گرم
- پیازچه (خردشده): 1 عدد
- تخم مرغ (آب پز شده): 2 عدد
- جعفری (ساطوری خرد شده): 100 گرم
- سرکه: 2 ق س
- فلفل قرمز: به میزان لازم
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- کنجد: 100 گرم
- زعفران (دم کرده): 2 ق س
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
روش پخت:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. ماست، یک دوم پیمانه روغن، بیکنیگ پودر و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را دورن ظرفی مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم به آن افزوده و ورز دهید تا خمیر شده و حالت چسبندگی نداشته باشد. بعد روی خمیر را با دستمالی مرطوب بپوشانید و به مدت 60 دقیقه در دمای محیط به آن استراحت دهید تا آماده شود.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. درون تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. بعد پیازچه را درون آن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را به آن بیفزایید و بگذارید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد. بعد سرکه، مقداری نمک و فلفل قرمز را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. تخم مرغ را رنده کنید و به همراه جعفری به گوشت اضافه کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. خمیر آماده شده را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و با استفاده از وردنه ای هر قسمت را به شکل دایره به قطر 30 سانتی متر باز کنید. سپس هر دایره را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. مواد گوشتی را روی قسمت کمان دایره بگذارید و آن را رول کنید. بعد به شکل نعل درآورید و دو طرف آن را محکم کنید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. کف سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید. بعد مقداری آرد بپاشید و خمیر را با فاصله درون آن قرار دهید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. زرده تخم مرغ و زعفران را داخل کاسه ای با استفاده از چنگالی بزنید. سپس با استفاده از قلم مویی آن را روی پیراشکی بمالید. بعد کنجد را روی آن بپاشید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 20 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.
[/BCOLOR]