- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[/BCOLOR]
[/BCOLOR]
[/BCOLOR]
[/BCOLOR]
[/BCOLOR]
كمتر سوپ يا آش ايرانياي پيدا ميشود كه در آن به جاي مرغ و گوشت، از ماهي و ميگو استفاده شده باشد ولي اهالي ساكن كشورهاي شرق دور آنقدر به غذاهاي دريايي علاقهمندند كه حتي توي سوپشان هم ماهي و ميگو ميريزند. سوپ ميگو هم يكي از همين سوپهاست. اين سوپ سريع هم آماده ميشود.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم براي 2 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- 4 عدد ميگو متوسط
- 5 عدد برگ اسفناج
- 1 ق چ نمك دريايي (يا نمك چيني)
- 2 عدد قارچ
- نوك ق چ زنجبيل تازه رندهشده
- 1 ق س سويا سس
- 1 ق س روغن كنجد
- 2 پيمانه آب مرغ
- 1 پيمانه آب سرد
- 1 ق چ نشاسته ذرت
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. ميگو را پاك كرده و بشوييد و ريز كنيد. برگهاي اسفناج را هم خوب و تميز بشوييد و خرد كنيد.قارچها را هم خوب بشوييد و به شكل و اندازه دلخواه خرد كنيد.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. در تابهاي گود روغن كنجد ريخته و تابه را روي حرارت بگذاريد تا كمي داغ شود. ميگو و اسفناج را در آن ريخته و تفت دهيد تا ميگو نيمپز شود. حالا زنجبيل رنده شده تازه و قارچهاي خرد شده را هم به تابه اضافه كرده و تفت دهيد.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. آب مرغ و سويا سس را هم به تابه اضافه كنيد و مقداري نمك چيني يا نمك دريايي هم افزوده و بگذاريد مواد با هم حدود 10 دقيقه بجوشند. بعد از اين مدت نشاسته ذرت را در آب سرد حل كرده به سوپ اضافه كنيد. حالا حدود 2 دقيقه ديگر سوپ را حرارت دهيد تا مواد كاملا پخته و سوپتان غليظ شود.