- عضویت
- 2016/07/11
- ارسالی ها
- 5,628
- امتیاز واکنش
- 29,590
- امتیاز
- 1,000
دیابتی ها برای تثبیت قندخون حبوبات بخورند
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد مصرف یک فنجان لوبیا یا عدس در روز می تواند درکنترل قند خون افراد مبتلا به دیابت و کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی در آنها موثر باشد.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه سرا گفت:وجود مقادیر خوب فیبر و عدم وجود کلسترول در حبوبات باعث ایجاد سیری و کمک به تثبیت قندخون در سطح مطلوب می شود. این امر در افراد دیابتیک بسیار حائز اهمیت است.
ایشان با بیان اینکه امروزه بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت، بیماری های قلبی- عروقی و سرطان از مهم ترین علل مرگ و میر در جهان و همچنین در کشور ما به شمار می روند، اظهار کرد:طی سه دهه گذشته تغییرات الگوی مصرف مواد غذایی، سبک زندگی شهرنشینی حتی برای روستاییان، تجمل گرایی، زندگی کارمندی و تمایل به استفاده از فست فودها و غذاهای خیابانی و رستورانی موجبات افزایش فشارخون بالا، کلسترول بالا، چاقی و در نهایت ابتلا به بیماری های غیرواگیر در کشور ما شده است.
وی افزود:جامعه ایرانی همواره با توجه به منابع غنی محصولات کشاورزی که نقش مهمی در تغذیه سالم مردم دارد، یکی از کشورهای مورد توجه منطقه به شمار می رود. تولید و مصرف حبوبات یک راهکار اصلی تامین امنیت غذایی با توجه بحران کم آبی است.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه سرا خاطرنشان کرد:حبوبات گروهی از مواد غذایی است که در صورتی که همراه با غلات مصرف شوند از جهت ارزش غذایی دارای پروتئین، همسان با پروتئین گوشت است با این تفاوت که فاقد کلسترول و دارای فیبر غذایی مناسب برای سلامت دستگاه گوارش است.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد مصرف یک فنجان لوبیا یا عدس در روز می تواند درکنترل قند خون افراد مبتلا به دیابت و کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی در آنها موثر باشد.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه سرا گفت:وجود مقادیر خوب فیبر و عدم وجود کلسترول در حبوبات باعث ایجاد سیری و کمک به تثبیت قندخون در سطح مطلوب می شود. این امر در افراد دیابتیک بسیار حائز اهمیت است.
ایشان با بیان اینکه امروزه بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت، بیماری های قلبی- عروقی و سرطان از مهم ترین علل مرگ و میر در جهان و همچنین در کشور ما به شمار می روند، اظهار کرد:طی سه دهه گذشته تغییرات الگوی مصرف مواد غذایی، سبک زندگی شهرنشینی حتی برای روستاییان، تجمل گرایی، زندگی کارمندی و تمایل به استفاده از فست فودها و غذاهای خیابانی و رستورانی موجبات افزایش فشارخون بالا، کلسترول بالا، چاقی و در نهایت ابتلا به بیماری های غیرواگیر در کشور ما شده است.
وی افزود:جامعه ایرانی همواره با توجه به منابع غنی محصولات کشاورزی که نقش مهمی در تغذیه سالم مردم دارد، یکی از کشورهای مورد توجه منطقه به شمار می رود. تولید و مصرف حبوبات یک راهکار اصلی تامین امنیت غذایی با توجه بحران کم آبی است.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه سرا خاطرنشان کرد:حبوبات گروهی از مواد غذایی است که در صورتی که همراه با غلات مصرف شوند از جهت ارزش غذایی دارای پروتئین، همسان با پروتئین گوشت است با این تفاوت که فاقد کلسترول و دارای فیبر غذایی مناسب برای سلامت دستگاه گوارش است.