طرز تهیه دسر توت فرنگی؛ هیجان انگیز و شیک

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 124
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
اگر اهل شيريني‌پزي هستيد و قبلا كيك اسفنجي درست كرده‌ايد و از آن مقداري باقي‌مانده است، با استفاده از كيك و توت فرنگي و يك سري مواد خوشمزه ديگر يك دسر هيجان‌انگيز آماده كنيد، یک دسر خوشمزه و در عین حال بسیار شیک و زیبا. پیشنهاد می کنیم برای مهمانی های مهمی که دارید از این دسر درست کنید.
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
524572_308.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • 1 تخته كيك اسفنجي (20×30)
  • بريلوي توت فرنگي به ميزان لازم
  • توت فرنگي تازه به ميزان لازم
  • 4 /1 پيمانه سس توت فرنگي (يا شربت غليظ توت فرنگي)
  • 4 ق‌چ پودر ژلاتين
  • 200 گرم خامه فرم‌گرفته
  • 2 /1 پيمانه پودر قند
  • 8 ق‌س آب سرد
  • 8 /1 ق‌چ وانيل
  • 2 عدد سفيده تخم‌مرغ
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. پودر ژلاتين را همراه آب سرد و شربت يا سس توت فرنگي در ظرفي ريخته و مخلوط كنيد، ظرف را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد و دائم هم بزنيد تا محلول شفاف شود. بعد ظرف را از روي حرارت برداريد.
2. سفيده تخم‌مرغ‌ها را به همراه وانيل و پودر قند در ظرفي ريخته و با همزن برقي آنقدر بزنيد تا سفيدرنگ و پوك شود.​
3. خامه فرم گرفته را به ظرف مخلوط سفيده تخم‌مرغ شيرين‌شده اضافه كرده و مخلوط كنيد. حالا نوبت اضافه كردن مخلوط ژلاتين ولرم است. آنها را به آرامي مخلوط كنيد. حالا لایه میانی دسر آماده است.​
4. به اندازه مقطع هر ظرف یکبار مصرف تلقي از کیک اسفنجی برش بزنيد و در ته هر ظرف يك نفره بگذاريد. همه كيك را به اين روش در ته ظرف‌ها بگذاريد و روي كيك‌ها را با لایه میانی توت فرنگي بپوشانيد.​
5. روي سطح دسر يك تكه توت فرنگي گذاشته و براي لايه آخر روي مواد را با بريلوي‌ توت‌فرنگي بپوشانيد. دسر را با توت فرنگي و یک تکه بیسکویت یا شکلات تزیين كرده و به مدت 5 ساعت در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شود.​
یه جور دیگه
- اگر بريلوي توت فرنگي پيدا نكرديد مي‌توانيد از سس توت فرنگي و يا شربت‌هاي غليظ توت فرنگي جهت تزیين روي موس‌ها استفاده كنيد يا به دلخواه از ژله توت فرنگي غليظ درست‌شده از قبل استفاده كنيد.​
- مي‌توانيد اين دسر را با ديگر ميوه‌هاي فصل مثل، آناناس، هلو، گيلاس و زردآلو تهيه كنيد، اما اگر در دسترس نبودند كمپوت‌ آنها هم انتخاب خوبي است.​
این دسر را در ظرف بزرگ‌تر برای تعداد نفرات هم می‌توانید آماده کنید.​
فوت‌وفن
- اگر لایه میانی قبل از ريختن روي برش كيك در ظرف مورد نظر، سفت و غليظ شد، با قرار دادن آن روي حرارت غيرمستقيم مي‌توانيد آن را دوباره شل و نرم كنيد تا راحت‌تر مورد استفاده قرار گيرد.​
- بريلو يك جور ماده ژله‌اي آماده است كه رنگ آن كاملا شفاف و طعم شيريني دارد. با كمك آن مي‌شود در عرض چند دقيقه سطح خارجي انواع موس، كيك، باواريا و بستني را براق كرد.​
- اگر هم عجله داريد مي‌‌توانيد از كيك‌هاي اسفنجي ساده آماده در قنادي‌ها و نان فانتزي فروشي‌ها استفاده كنيد و آن را به شكل دلخواه (به شكل ظرف يا قالب مخصوص سرو كردن) ببريد.​
از كجا بخريم؟
- بريلو را در طعم‌ها و رنگ‌هاي مختلف مي‌توانيد از فروشگاه‌هاي لوازم قنادي تهيه كنيد. سس توت فرنگي و خامه قنادي فرم‌گرفته و ظرف‌های یکبار مصرف دسر را هم از همين فروشگاه‌ها خريداري كنيد.​
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا