طرز تهیه کاپ کیک لاوا شکلاتی | دسر کیکی با مغز خیس

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 295
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • شکر سفید 3 قاشق
  • شکلات تلخ 60% تخته ای 100 گرم
  • کره گیاهی 5 قاشق
  • پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری
  • آرد 3 قاشق
  • وانیل 1/8 قاشق چایخوری

کاپ کیک لاوا شکلاتی



chocolate-lava-cake1.jpg




طرز تهیه: 4 عدد قالب کاپ کیک یا فنجان حاضر کنید و درون آن را با کمی کره چرب کنید. یک قالب پیتزایی بردارید و فنجانها را درون آن بچینید.



chocolate-lava-cake2.jpg




زرده تخم مرغ و 2 عدد تخم مرغ کامل را به همراه شکر آنقدر بهم بزنید تا کمی پفی و لیمویی رنگ شود. در ظرف دیگری کره و شکلات تکه شده تخته ای را بریزید و به مدت 1 تا 3 دقیقه در مایکروویو آب کنید و سعی کنید هر 30 ثانیه یک بار ظرف را بیرون بیاورید و هم بزنید. مخلوط شکلات تخته ای و کره را به مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.



chocolate-lava-cake3.jpg




پودر کاکائو را در مخلوط الک کنید و هم بزنید. نمک و آرد را هم به همین منوال به مواد اضافه کنید و هم بزنید. عصاره وانیل را هم به مایه اضافه کنید.



chocolate-lava-cake4.jpg




مایه را در یک کیسه یا قیف پلاستیکی محکم بریزید. نوک قیف را سوراخ کنید و مایه کاپ کیک لاوا را در فنجانها بریزید. دیس فنجانها را با پلاستیک پوشانده و 30 دقیقه در یخچال خنک کنید. در همین حین فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.



وقتی دیس را از یخچال بیرون آوردید، تا نصفه ظرف آب داغ بین فنجانها بریزید. فنجانها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید. سپس آنها را بیرون آورده و به مدت 15 دقیقه سرد کنید. قالب را برگردانید و کاپ کیک لاوا شکلاتی خوشمزه را با کمی پودر قند تزئین و سرو کنید.
15-1.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا