مواد لازم
کاپ کیک بلک باتم
طرز تهیه: فر را تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبهای چیز کیک را با کاغذ کاپ کیک بپوشانید و یا آنها را با کره چرب کنید.
در یک کاسه پنیر خامه ای، تخم مرغ، 1/3 فنجان شکر و 1/8 قاشق چایخوری نمک را با میکسر خوب هم بزنید تا نرم و پفکی شوند. چیپس ها شکلاتی را درون مخلوط بریزید و به آرامی هم بزنید. کاسه را کنار بگذارید.
کاسه ی بزرگی را انتخاب کنید و در آن آرد، 1 فنجان شکر، پودر کاکائو، جوش شیرین و 1/2 قاشق چایخوری نمک بریزید و باهم مخلوط کنید. یک گودال بزرگ در وسط کاسه ایجاد کنید و اب، روغن، سرکه و وانیل را بریزید. با یک قاشق چوبی مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
حال 1/3 از فضای هر قالب را با مواد کاپ کیک پر کنید و روی آنها را با مخلوط پنیرخامه ای بپوشانید. کاپ کیک ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید.
- پنیر خامه ای 250 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- شکر 1 و 1/3 فنجان
- نمک 1/8 قاشق چایخوری
- چیپس شکلاتی 1 فنجان
- آرد 1 و 1/2 فنجان
- پودر کاکائو خالص 1/4 فنجان
- جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- آب 1 فنجان
- روغن 1/3 فنجان
- سرکه سیب 1 قاشق
- عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
- 171 کالری
- 22.4 گرم کربوهیدرات
- 2.3 گرم پروتئین
- 8.9 گرم چربی
کاپ کیک بلک باتم
طرز تهیه: فر را تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبهای چیز کیک را با کاغذ کاپ کیک بپوشانید و یا آنها را با کره چرب کنید.
در یک کاسه پنیر خامه ای، تخم مرغ، 1/3 فنجان شکر و 1/8 قاشق چایخوری نمک را با میکسر خوب هم بزنید تا نرم و پفکی شوند. چیپس ها شکلاتی را درون مخلوط بریزید و به آرامی هم بزنید. کاسه را کنار بگذارید.
کاسه ی بزرگی را انتخاب کنید و در آن آرد، 1 فنجان شکر، پودر کاکائو، جوش شیرین و 1/2 قاشق چایخوری نمک بریزید و باهم مخلوط کنید. یک گودال بزرگ در وسط کاسه ایجاد کنید و اب، روغن، سرکه و وانیل را بریزید. با یک قاشق چوبی مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
حال 1/3 از فضای هر قالب را با مواد کاپ کیک پر کنید و روی آنها را با مخلوط پنیرخامه ای بپوشانید. کاپ کیک ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید.