طرز تهیه دسر شکلات و کره بادام زمینی یخچالی

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای دسر شکلات و کره بادام زمینی یخچالی
شکلات چیپسی یا شکلات رنده شده 340 گرم
کره خامه ای بادام زمینی 1 فنجان
خامه قنادی 2 و نیم فنجان
وانیل 1 ق چ
شکر یک چهارم فنجان
بادام زمینی تست شده 1 و یک چهارم فنجان

Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه دسر شکلات و کره بادام زمینی یخچالی

یک قالب لوف 22 * 12 سانتی را با اسپری جداکننده بپوشانید .
قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که از همه طرف کاغذ اضافه برای خارج کردن دسر داشته باشید .
یک و یک چهارم فنجان خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و بعد از درآوردن سر توپی همزن در خامه به شکل یک قله ی نوک تیز وارونه خامه از آن آویزان بماند .
شکلات را با فواصل 30 ثانیه ای و هم زدن در مایکروفر با روی بخار آب ذوب کنید .
کره بادام زمینی را به شکلات داغ اضافه کرده هم بزنید تا کاملا ذوب شده یکدست شود سپس کناری بگذارید تا کمی سرد شود .
خامه و شکلات را به آرامی با هم مخلوط نموده و داخل قالب بریزید .
مابقی خامه را هم مثل روش قبل هم بزنید تا فرم بگیرد و روی لایه ی شکلاتی بریزید و کاملا با کاردک رویش را صاف کنید .
بادام زمینی ها را روی خامه ریخته و با کمی فشار انگشتان آنها را به خامه بچسبانید.
با یکی دو ضربه کف قالب را به زمین بزنید تا اگر هوایی داخلش مانده باشد خارج شود سپس با پیاستیک رویش را بسته و به مدت 3 ساعت در فریزر بگذارید .
برای خارج کردن شکلات از قالب از یک حوله که در آب گرم خیس کرده اید و آب اضافه اش را گرفته اید استفاده کنید و به دور قالب بپیچید تا شکلات اطراف کمی ذوب شده و راحت تر از قالب خارج شده و کاغذ روغنی های اطرافش را جدا کنید .

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا