طرز تهیه ۵ نوع دسر هلو مجلسی خوشمزه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
دسر هلو مجلسی

۱. دسر هلو مجلسی با کمپوت هلو

مواد لازم
آب1 فنجان
کره1/2 فنجان
پودر جوز هندی1 قاشق چای‌خوری
نمک1/8 قاشق چای‌خوری
آرد چند منظوره1 فنجان
تخم مرغ بزرگ هم‌دمای محیط4 عدد
خامه فرم گرفته2 فنجان
شکر قنادی1/2 فنجان
عصاره وانیل1 قاشق چای‌خوری
کمپوت هلوی بدون شربت2 فنجان
دستور تهیه




    • فر را روی حرارت 190 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
    • آب، کره، جوز هندی و نمک را در قابلمه بزرگی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس همه آرد را یک دفعه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صافی حاصل شود و به شکل یک گلوله درآید.
    • حرارت را خاموش کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر از داغی بیفتد.
    • تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
    • سینی فر را چرب کنید، سپس با استفاده از یک قاشق، خمیر حاصل را به شکل گلوله هایی به قطر 4 سانتی‌متر و با فاصله روی سینی بریزید.
    • سینی را به مدت 30-25 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا روی خمیرها به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآید.
    • نان‌ها را روی توری سیمی قرار دهید و بلافاصله آن‌ها را از وسط نصف کنید، سپس خمیر وسط آنها را خارج کنید.
    • اجازه دهید نان‌ها روی توری خنک شوند و مشغول آماده کردن فیلینگ برای دسر شوید.
    • خامه را در کاسه بزرگی ریخته، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکل بگیرد.
    • نان ها را با خامه فرم گرفته و تکه‌های کمپوت هلو پر کنید.
نوش جان ...
نکته: می‌توانید از مارمالاد هلو برای فیلینگ این دسر خوشمزه نیز استفاده کنید.

275844_488.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳. دسر هلو مجلسی با پنیر

    مواد لازم
    بیسکوییت سبوس‌دار یا ساده
    200 گرم
    خامه200 گرم
    پنیر ماسکارپونه یا خامه‌ای200 گرم
    کمپوت هلو بدون آب200 گرم
    پودر قند3 قاشق غذاخوری
    کره80 گرم
    پودر ژلاتین4 قاشق مرباخوری
    وانیل1/2 قاشق چای‌خوری​
    دستور تهیه

    1. بیسکوییت را با استفاده از غذاساز پودر کنید یا با گوشتکوب، بکوبید تا کاملا له شود، سپس آن را در کاسه‌ای بریزید.
    2. کره را ذوب کرده، سپس به بیسکوییت اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا ذرات بیسکوییت کاملا با کره مخلوط شده و یکنواخت شوند.
    3. مخلوط بیسکوییت و کره را به طور یکنواخت در قالب کمربندی گردی به قطر ۲۰ سانتی‌متر پهن کنید و آن را با دست یا پشت قاشق خوب فشار دهید تا به هم بچسبند، سپس قالب را در یخچال قرار دهید.
    4. پنیر، خامه، پودر قند و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن خوب بزنید تا یکدست شوند.
    5. کمپوت هلو را در مخلوط‌کن بریزید تا پوره شود؛ سپس آن را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا یکنواخت شوند.
    6. پودر ژلاتین را با ۱/۴ پیمانه آب مخلوط کرده و به روش بن ماری آن را حل کنید.
    7. ژلاتین حل شده را به مخلوط خامه‌ای اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس این مخلوط را روی بیسکوییت بریزید و قالب را مجددا در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شده و به اصطلاح خودش را بگیرد.
    8. پس از ۳-۲ ساعت روی دسر را با انگشت کمی فشار دهید، اگر دسر سفت شده بود، آن را از یخچال خارج کنید، با نوک چاقو آن را از قالب جدا کرده و سپس دور قالب را باز کنید.
    نوش جان ...

    276805_449.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۴. دسر هلو مجلسی با پودر ژلاتین

    مواد لازم
    پوره هلو
    1 پیمانه
    شکر1/4 پیمانه
    شیر1.5 پیمانه
    پودر ژلاتین2 قاشق غذاخوری +1 قاشق مرباخوری
    پودر ژله هلو1/2 بسته
    خامه صبحانه100 گرم
    وانیل1/4 قاشق چای‌خوری​
    دستور تهیه

    1. پوست و هسته هلو را جدا کنید و گوشت آن را همراه با 1/2 پیمانه شیر در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.
    2. باقیمانده شیر، شکر و خامه را در یک شیرجوش یا قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
    3. پودر ژله و وانیل را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.
    4. اجازه دهید مخلوط گرم شود ولی قبل از اینکه به نقطه جوش برسد از روی حرارت بردارید.
    5. صبر کنید مخلوط، کمی خنک شود، سپس پوره هلو را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یکنواخت شود.
    6. دسر را بچشید و در صورت تمایل مقداری شکر اضافه کنید تا شیرین‌تر شود.
    7. دسر را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
    8. پس از سفت شدن دسر، قالب را در ظرف سرو برگردانید و به سلیقه خود روی آن را با تکه‌های هلو یا خامه تزیین کنید.
    نوش جان ...
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۵. تارت هلو

    مواد لازم برای تهیه خمیر تارت
    آرد
    500 گرم
    کره سرد500 گرم
    آب یخ1 لیوان
    نمک1 قاشق چای‌خوری
    مواد لازم برای پر کردن تارت
    شکر سفید
    1/2 لیوان
    شکر قهوه‌ای1/4 لیوان
    هلوی پوست کنده و ورقه شده5 لیوان
    پودر جوز هندی1/4 قاشق چای‌خوری
    پودر دارچین1/4 قاشق چای‌خوری
    کره1 قاشق غذاخوری
    نمک1/4 قاشق چای‌خوری
    آبلیمو2 قاشق چای‌خوری​
    دستور تهیه

    1. شکر سفید و قهوه‌ای را در کاسه‌ای مخلوط کنید و تکه‌های هلو را به آن اضافه کنید.
    2. تکه های هلو را به شکر آغشته کرده، روی ظرف سلفون بکشید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت در دمای محیط بماند.
    3. آرد را در یک سینی ریخته، آن را به شکل تپه درآورید و سپس در مرکز آن یک فرورفتگی ایجاد کنید.
    4. کره را خرد کرده و همراه با نمک در این فرورفتگی بریزید؛ سپس با دست شروع به مخلوط کردن آرد، کره و نمک کنید.
    5. آب یخ را اضافه کرده و مواد را ورز دهید تا کاملا یکدست شوند و خمیر یکدستی حاصل شود.
    6. خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار دهید.
    7. سپس روی سطح کار را کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید.
    8. قالب تارت را چرب کنید، سپس خمیر را به آن منتقل کنید و کاملا به کف و دیواره‌های قالب بچسبانید.
    9. خمیر اضافه را از لبه قالب جدا کنید و در پلاستیک فریزر قرار دهید تا خشک نشود.
    10. مخلوط هلو و شکر را روی خمیر تارت پهن کنید.
    11. آرد ذرت، پودر جوز هندی و نمک را در قابلمه کوچکی ریخته و به مدت 2 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید؛ سپس از روی حرارت برداشته، کره و آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود. این ترکیب را روی هلوهای چیده شده در قالب بریزید.
    12. روی قالب را با فویل بپوشانید و به مدت 40 دقیقه در فری که قبلا با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده، قرار دهید.
    13. وقتی روی دسر هلو طلایی شد، فر را خاموش کنید و دسر را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.
    نوش جان ...

    275845_503.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا