- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
دسر هلو مجلسی
۱. دسر هلو مجلسی با کمپوت هلو
نکته: میتوانید از مارمالاد هلو برای فیلینگ این دسر خوشمزه نیز استفاده کنید.
۱. دسر هلو مجلسی با کمپوت هلو
مواد لازم
آب1 فنجان
کره1/2 فنجان
پودر جوز هندی1 قاشق چایخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
آرد چند منظوره1 فنجان
تخم مرغ بزرگ همدمای محیط4 عدد
خامه فرم گرفته2 فنجان
شکر قنادی1/2 فنجان
عصاره وانیل1 قاشق چایخوری
کمپوت هلوی بدون شربت2 فنجان
دستور تهیهآب1 فنجان
کره1/2 فنجان
پودر جوز هندی1 قاشق چایخوری
نمک1/8 قاشق چایخوری
آرد چند منظوره1 فنجان
تخم مرغ بزرگ همدمای محیط4 عدد
خامه فرم گرفته2 فنجان
شکر قنادی1/2 فنجان
عصاره وانیل1 قاشق چایخوری
کمپوت هلوی بدون شربت2 فنجان
- فر را روی حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- آب، کره، جوز هندی و نمک را در قابلمه بزرگی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس همه آرد را یک دفعه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صافی حاصل شود و به شکل یک گلوله درآید.
- حرارت را خاموش کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر از داغی بیفتد.
- تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
- سینی فر را چرب کنید، سپس با استفاده از یک قاشق، خمیر حاصل را به شکل گلوله هایی به قطر 4 سانتیمتر و با فاصله روی سینی بریزید.
- سینی را به مدت 30-25 دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید تا روی خمیرها به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآید.
- نانها را روی توری سیمی قرار دهید و بلافاصله آنها را از وسط نصف کنید، سپس خمیر وسط آنها را خارج کنید.
- اجازه دهید نانها روی توری خنک شوند و مشغول آماده کردن فیلینگ برای دسر شوید.
- خامه را در کاسه بزرگی ریخته، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکل بگیرد.
- نان ها را با خامه فرم گرفته و تکههای کمپوت هلو پر کنید.
نکته: میتوانید از مارمالاد هلو برای فیلینگ این دسر خوشمزه نیز استفاده کنید.