طرز تهیه ۳۰ نوع پنکیک خوشمزه

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
طرز تهیه ۳۰ نوع پنکیک خوشمز
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


پنکیک نوعی کیک پهن، معمولا نازک و دورپیچ شده است که از خمیر نشاسته‌ای حاوی تخم مرغ، شیر و کره درست می‌شود و آن را روی یک صفحه‌ی داغ مثل تابه سرخ کردنی به همراه روغن و کره می‌پزند. دستورالعمل‌های پخت این غذا ساده، اما بسیار متفاوت است؛ و همه آن‌ها حاوی ترکیبات اصلی آرد، تخم مرغ و شکر هستند.

انتخاب یک پنکیک خوشمزه به عنوان صبحانه، یک میان وعده دلچسب و یا حتی یک شام سبک می‌تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. آن‌ها را به همراه عسل سرو نمائید یا با تکه‌های میوه، کاکائو، چیپس و حتی خامه تزئین کنید. با دستورالعمل‌هایی که در ادامه متن خواهید دید، یک وعده مقوی خواهید داشت.

خب یک پنکیک خوشمزه یکی از چیز‌هایی است که همه‌ی ما باید بلد باشیم. خبر خوب این که پخت آن‌ها بسیار ساده و راحت است. پس با ما همراه باشید تا در ادامه با ۳۰ دستورالعمل پخت این غذای دلنشین که زندگی تان را سرشار از شادی می‌کند، آشنایی پیدا کنید:

مواد اولیه لازم برای پخت این پنکیک‌ها به شرح زیر است:

  • آرد: ۲ پیمانه
  • شکر: ۲ پیمانه
  • نمک: مقداری
  • شیر: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • کره: ۳ قاشق مربا‌خوری
  • وانیل‏: ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر خمیر مایه: نصف قاشق چای‌خوری
این مواد در همه انواع پنکیک وجود دارند، ولی هر پنکیک با توجه به نوعش مواد اضافه تری هم دارد که در ادامه شرح داده‌ایم.
 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک سیب

    2068007_905.jpg


    فقط ۱۰ دقیقه زمان برای پخت این پنکیک خوشمزه نیاز دارید. طرز تهیه آن به این صورت است که تخم مرغ‌ها را هم زنید. سپس کره، تخم مرغ هم زده، شیر، شکر، نمک و سیب را به خوبی با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری آرد، پودر خمیر مایه، دارچین و شکر را الک کنید. حالا دو ظرف را با هم مخلوط کرده و آن قدر هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. با دمای پایین آن را بپزید. پنکیک خوشمزه شما آماده است.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک مخلوط خانگی

    2068008_105.jpg


    برای پخت این پنکیک خوشمزه می‌توانید آرد، پودر خمیر مایه، شکر و کره (در صورت نیاز) و کمی نمک برای طعم بهتر را باهم مخلوط کنید. می‌توانید تکه‌های میوه را نیز به آن اضافه کنید؛ مثل تکه سیب یا موز یا هر چیز دیگری که دوست داشته باشید. همه آن‌ها را به خوبی باهم ترکیب کرده و بپزید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    شیره ذغال اخته خانگی و پنکیک

    2068009_313.jpg


    زمان پخت این پنکیک خوشمزه حدود ۱۵ دقیقه است. ترکیبات اولیه را به خوبی با هم ترکیب کنید و آن‌ها را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس ذرات ذغال اخته را به آرامی در ظرف فشار دهید، تا نرم شوند و شیره شان بیرون آید. مخلوط را در تابه کوچکی قرار داده و به خوبی هم بزنید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    روش قدیمی پخت یک پنکیک خوشمزه

    2068010_849.jpg


    آماده سازی این پنکیک خوشمزه فقط ۵ دقیقه طول میکشد، اما برای پختش ۱۵ دقیقه زمان نیاز است. آرد را به خوبی الک کنید سپس پودر خمیر مایه، شکر و نمک را به آن اضافه کنید. حفره‌ای وسط خمیر ایجاد کرده و درونش شیر، تخم مرغ و کره ذوب شده بریزید و به خوبی مخلوط را هم بزنید. با دمای کم خمیر را بپزید تا هر دو طرفش قهوه‌ای رنگ شود.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک مارپیچ دارچینی

    2068011_258.jpg


    می‌توانید با گرم کردن کره در اجاق شروع کنید. مخلوط کردن کره، شکر قهوه‌ای و دارچین قدم بعدی است. سپس آرد، پودر خمیر مایه و نمک را با هم ترکیب کنید. در انتها شیر، تخم مرغ و روغن را به آرامی هم بزنید. لازم نیست که مواد آن کاملا حل شوند؛ اگر گلوله‌های حل نشده در مخلوط وجود داشت مشکلی ندارد.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک مخملی قرمز

    2068012_104.jpg


    آرد، جوش شیرین، پودر شکر، نمک، شیر، کاکائو تلخ، شکر دانه ای، حدود ۲ قاشق غذاخوری رنگ خوراکی قرمز مایع، تخم مرغ و پودر خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به صورت ورقه‌های تک لایه درآوردید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه بپزید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک توت فرنگی

    2068013_917.jpg


    شیر، تخم مرغ، آرد، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و عصاره وانیلی را به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس شیر و کره‌ی ذوب شده را درون مخلوط تهیه شده بریزید. در آخر آن را با حرارت متوسط رو به پایین بپزید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک کره بادام زمینی

    2068014_829.jpg


    از یک کاسه متوسط برای تهیه خمیر متشکل از آرد، شکر، پودر خمیر مایه، جوش شیرین، شیر، مقدار کمی نمک برای طعم بهتر، تخم مرغ و کره بادام زمینی استفاده کنید. قسمت‌های مرطوب مخلوط را با قسمت‌های خشک به هم بزنید تا مخلوط به خوبی یکنواخت شود. تابه را گرم کرده، روغن و سپس خمیر را درون تابه بریزید. برای هر پنکیک یک سوم فنجان خمیر لازم است. زمانی که یک طرف خمیر قهوه‌ای روشن شد آن را بچرخانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک خوشمزه رستورانی

    2068015_711.jpg


    ابتدا مقداری بیکن را پخته و کنار بگذارید. سپس خمیر را درون ظرفی با اندازه مناسب بریزید. تابه را تا دمای ۳۰۰ درجه گرم کنید. خمیر را به شکل تخم مرغی دراز درآوردید، به صورتی که از تیکه‌های گوشت بیکن اندکی درازتر و پهن‌تر باشد و تیکه‌های بیکن را داخل آن قرار دهید. به آرامی بیکن را درون خمیر فشار دهید. زمانی که خمیر شروع به پف کردن کرد؛ آن را برگردانید و بگذارید طرف دیگر هم اندکی بپزد. حداکثر زمان پخت حدود ۳۰ دقیقه است.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    140
    بالا