طرز تهیه ۳۰ نوع پنکیک خوشمزه

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
پنکیک کیک هویجی

2068016_662.jpg


مواد اولیه خشک که شامل آرد، پودر خمیر مایه، دارچین، نمک و شکر قهوه‌ای می‌شود را باهم مخلوط کنید. سپس روغن و مخلوط هویج را به مخلوط خشک اضافه کنید و مراقب باشید که بیش از حد آن را هم نزنید. در انتها باید پنکیک خوشمزه شما صاف و سفت باشد.
 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک خمیر ترش

    2068017_568.jpg


    دو قاشق آرد گندم را داخل ظرف یا فنجان حاوی اندکی آب ریخته و به خوبی با یک شیء غیر فلزی هم بزنید. سپس آن را در محلی که هوا جریان داشته باشد، مثل لبه‌ی پنجره بپوشانید. دستور العمل‌ها را قدم به قدم انجام دهید. در روز سوم اگر ترش مزه شده بود، عالی است؛ اما اگر بوی بدی می‌داد آن را دور بریزید و دوباره این کار را انجام دهید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک اسمورز

    2068018_583.jpg


    آرد، جوش شیرین، روغن کانولا، شیر، نمک، شکر، مارشمالو (نوعی خمیر شیرین)، تکه‌های کاکائو و تکه‌های بیسکوییت را با هم مخلوط کنید و آن را درون تابه که قبلا گرم کرده اید بریزید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک کدو تنبل با شیره کدو تنبل

    2068019_944.jpg


    آرد، شکر قهوه‌ای و سفید، دارچین، جوز هندی، نمک و پودر خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. در ظرفی دیگر شیر، تخم مرغ، روغن و وانیل را باهم مخلوط کنید. حال دو مخلوط را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید، مخلوط نهایی ممکن است اندکی ناصاف و دانه دانه باشد. حدود زمان پخت ۳۰ دقیقه است که ۱۰ دقیقه صرف آماده سازی اولیه و ۲۰ دقیقه برای انجام مراحل بعدی است.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک پای سیب کاراملی

    2068020_425.jpg


    شیر، سس سیب، قهوه، شیره، آب و تخم مرغ را به خوبی مخلوط کرده و در ظرفی دیگر ترکیبات خشک را با هم ترکیب کنید. در ابتدا مخلوط رقیق خواهد بود، اما هر چه بیشتر در دمای اتاق بماند غلیظ‌تر می‌شود.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک پف کرده با میوه

    2068021_928.jpg


    فر را تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و کره را در ظروف ۹ اینچی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه قرار داده تا کاملا ذوب شود. آرد، شکر، نمک، تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا روان شود. از این خمیر به خاطر قابلیت پف کردنش استفاده کنید. در انتها می‌توانید آن را با تکه‌های میوه پر کنید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک مارپیچ دارچینی با نان زنجبیل

    2068022_222.jpg


    آرد، پودر خمیر مایه، نمک، شیر، تخم مرغ و روغن را به خوبی با هم مخلوط کرده سپس کره، شکر قهوه‌ای و دارچین را برای آماده سازی خمیر به آن اضافه کنید. برای براق کردن آن کره را در تابه‌ی کوچکی با دمای کم ذوب کنید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک مخلوط توت و شیر

    2068023_573.jpg


    تخم مرغ و شیر را به مخلوطِ آرد، شکر، پودر خمیر مایه، جوش شیرین و نمک اضافه کنید. آن‌ها را به خوبی هم زده و با مخلوط توت قاطی کنید. مخلوط را به مدت ۱ دقیقه بپزید تا روی سطح آن حباب‌هایی ظاهر شود و سطح زیرین آن طلایی شود. تخمین زمان آماده سازی ۳۰ دقیقه است.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک پنیر ریکوتا لیمویی با توت

    2068024_206.jpg


    در یک ظرف آرد، شکر و نمک و در ظرف دیگر زرده تخم مرغ، پنیر ریکوتا، کره، آب لیمو، چاشنی و وانیل را به خوبی با هم مخلوط کنید. سفیده‌های تخم مرغ را هم زنید تا سفت شوند و سپس درون مخلوط آرد بریزید تا خمیر پنکیک خوشمزه تان حاضر شود. چاشنی لیمو را فراموش نکنید، چرا که عطر بسیار خوبی به غذای تان می‌بخشد.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    پنکیک دارچینی با بیکن قندی

    2068025_632.jpg


    آرد، پودر خمیر مایه، نمک، شکر و دارچین را در ظرفی به خوبی مخلوط کنید و تابه را با دمای متوسط گرم کنید. یک قاشق غذاخوری به تکه‌های بیکن چاشنی اضافه کنید. زمان تخمین زده شده برای پخت این مورد فقط ۳۰ دقیقه است.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    140
    بالا