- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[/BCOLOR]
[/BCOLOR]
[/BCOLOR]
[/BCOLOR]
[/BCOLOR]
در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذا با میگو و نودل را به شما آموزش می دهیم. این غذاها به راحتی درست می شوند و می توانید از خوردن آن لـ*ـذت ببرید.
[/BCOLOR][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]میگو كبابی با سبزیجات
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
مواد لازم:
[/FONT][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- شاهمیگو: ١٢ عدد
- پیاز خلالی: ٥٠٠ گرم
- فلفلدلمهای قرمز: ١ عدد
- كدو سبز: ٤ عدد خلالی شده
- پودر كاری: ۲ قاشق چایخوری
- سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری
- ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه
- سس تریاكی: ٣ قاشق غذاخوری
- سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری
- زعفران: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
طرز تهیه:
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1- ابتدا میگوها را با كمی زعفران، پودر کاری، ادویه و سویاسس مخلوط میكنیم و كنار میگذاریم تا طعمدار شود. در این فاصله سبزیجات را با كمی روغن زیتون تفت میدهیم تا نیمپز شود.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
2- حال تمامی سسها- سس خردل وسس تریاکی- را به سبزیجات اضافه كرده، مخلوط میكنیم و كنار میگذاریم. در نهایت میگوها را به سیخ چوبی كشیده روی زغال یا گاز یا كبابپز به مدت خیلی كوتاه كباب میكنیم و روی سبزیجات كه در ظرف كشیدهایم میریزیم.
[/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3- در صورت تمایل شما می توانید در این دستور غذایی از نودل هم استفاده کنید.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نودل میگو و بروكلی
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- میگو پلویی: ٥٠٠ گرم
- كلم بروكلی: ٥٠٠ گرم
- فلفل دلمهای قرمز: ١ عدد
- كاری: ٢ قاشق چایخوری
- سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری
- ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه
- سس تریاكی: ٣ قاشق غذاخوری
- سس تند و شیرین تایلندی: نصف پیمانه
- سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری
- نودل: ٣ بسته
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
طرز تهیه:
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1- ابتدا فلفل دلمهای را خلالی كرده و همراه میگو ادویه تفت میدهیم، كلم بروكلی را بخارپز می کنیم اما كم میپزیم تا له نشود، مواد را مخلوط كرده و سسها را به آن اضافه میكنیم و بعد از سه دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2- نودل را هم جوشانده و داخل ظرف میكشیم و سس به دست آمده را روی آن میریزیم و سرو میكنیم.