طرز تهیه دو نوع غذا با «میگو و نودل»

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 134
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذا با میگو و نودل را به شما آموزش می دهیم. این غذاها به راحتی درست می شوند و می توانید از خوردن آن لـ*ـذت ببرید.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
میگو كبابی با سبزیجات
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]
مواد لازم:
[/FONT]
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • شاه‌میگو: ١٢ عدد
  • پیاز خلالی: ٥٠٠ گرم
  • فلفل‌دلمه‌ای قرمز: ١ عدد
  • كدو سبز: ٤ عدد خلالی شده
  • پودر كاری: ۲ قاشق چایخوری
  • سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری
  • ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه
  • سس تریاكی: ٣ قاشق غذاخوری
  • سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری
  • زعفران: به میزان لازم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
853641_303.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1- ابتدا میگوها را با كمی زعفران، پودر کاری، ادویه و سویاسس مخلوط می‌كنیم و كنار می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. در این فاصله سبزیجات را با كمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا نیم‌پز شود.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]
2- حال تمامی سس‌ها- سس خردل وسس تریاکی- را به سبزیجات اضافه كرده، مخلوط می‌كنیم و كنار می‌گذاریم. در نهایت میگو‌ها را به سیخ چوبی كشیده روی زغال یا گاز یا كباب‌پز به مدت خیلی كوتاه كباب می‌كنیم و روی سبزیجات كه در ظرف كشیده‌ایم می‌ریزیم.​
[/FONT]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3- در صورت تمایل شما می توانید در این دستور غذایی از نودل هم استفاده کنید.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نودل میگو و بروكلی
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • میگو پلویی: ٥٠٠ گرم
  • كلم بروكلی: ٥٠٠ گرم
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ١ عدد
  • كاری: ٢ قاشق چایخوری
  • سس خردل ملایم: ٢ قاشق غذاخوری
  • ادویه مخصوص میگو و ماهی: به میزان دلخواه
  • سس تریاكی: ٣ قاشق غذاخوری
  • سس تند و شیرین تایلندی: نصف پیمانه
  • سویاسس: ٢ قاشق غذاخوری
  • نودل: ٣ بسته
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
853605_733.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1- ابتدا فلفل دلمه‌ای را خلالی كرده و همراه میگو ادویه تفت می‌دهیم، كلم بروكلی را بخارپز می کنیم اما كم می‌پزیم تا له نشود، مواد را مخلوط كرده و سس‌ها را به آن اضافه می‌كنیم و بعد از سه دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2- نودل را هم جوشانده و داخل ظرف می‌كشیم و سس به دست آمده را روی آن می‌ریزیم و سرو می‌كنیم.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا