طرز تهیه سس انبه مخصوص فلافل به دو روش

  • شروع کننده موضوع AMIN.M
  • بازدیدها 81
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

AMIN.M

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/10
ارسالی ها
195
امتیاز واکنش
1,635
امتیاز
346
محل سکونت
بــوشـہر
۱. طرز تهیه سس انبه مخصوص فلافل با میوه انبه
مواد لازم
انبه
2 عدد
نمک 1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون 1/4 فنجان
دانه خردل و پودر شنبلیله از هر کدام1 قاشق چایخوری
دانه زیره سبز 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه، پودر گشنیز و پودر سیر از هر کدام 1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1/2 قاشق مرباخوری
شکر قهوه ای یا عسل 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
آب جوشیده سرد شده 1/2 فنجان

دستور تهیه:
  1. با چاقو در وسط انبه شیاری ایجاد کنید.
  2. سمت چپ و راست انبه را در دو دست خود گرفته و در دو جهت مخالف بچرخانید تا یک طرف انبه از هسته جدا شود.

    150921_707.jpg


  3. سپس هسته را با دست راست و سمت دیگر انبه را با دست چپ بگیرید و در دو جهت مخالف بچرخانید تا هسته نیمه دیگر انبه نیز جدا شود.

    150922_316.jpg


  4. با یک قاشق گوشت انبه را از پوست آن جدا کرده و با چاقو به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  5. قطعات انبه را نمک اندود کرده و سپس درون یک شیشه دردار بریزید.
  6. درب شیشه را بسته و آن را به مدت ۵ روز زیر نور خورشید قرار دهید تا انبه آب بیندازد.
  7. پس از این مدت، انبه را از آب آن جدا کنید.
  8. آب انبه را کنار گذاشته و قطعات انبه را روی یک کاغذ پارچمنت بریزید و ۴-۳ ساعت فرصت دهید تا کمی خشک شوند.
  9. روغن را در یک تابه کوچک گرم کرده، دانه خردل، پودر شنبلیله، دانه زیره سبز، فلفل سیاه، پودر گشنیز، پاپریکا و زردچوبه را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا زمانی که صدای ترق تروق آن شنیده شود.
  10. پس از ۳-۲ دقیقه تفت دادن که بوی ادیه‌ها بلند شد، پودر سیر و شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و ۳-۲ دقیقه دیگر روی حرارت هم بزنید؛ سپس آب، انبه، آب انبه و آبلیمو را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
  11. حرارت را خاموش کرده و پس از اینکه مواد خنک شدند آن‌ها را در غذاساز ریخته و میکس کنید تا یک سس صاف و روان به دست آید.
  12. سس را بچشید و نمک و فلفل آن را میزان کنید.
  13. این سس را در ظرف شیشه‌ای دردار، بیش از یک هفته می‌توان در یخچال نگهداری کرد.

150918_894.jpg
 
  • پیشنهادات
  • AMIN.M

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/10
    ارسالی ها
    195
    امتیاز واکنش
    1,635
    امتیاز
    346
    محل سکونت
    بــوشـہر
    ۲. طرز تهیه سس انبه مخصوص فلافل با پودر انبه
    مواد لازم
    سرکه سفید
    2/3 پیمانه
    پودر انبه 1 قاشق سوپخوری
    آب 1/2 پیمانه
    نمک کمی
    فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری

    دستور تهیه:
    1. پودر انبه را از عطاری خریداری کنید، پودر انبه تهیه شده از عطاری‌ها دارای ادویه عربی مخصوص است و نیازی به افزودن ادویه خاصی ندارد.
    2. سرکه سفید و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و سپس پودر انبه را کم کم به آن اضافه کرده و با قاشق خوب هم بزنید تا پودر انبه کاملا حل شود.
    3. سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و بلافاصله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا به جوش آمده و غلیظ شود.
    4. پس از حدود ۱۰ دقیقه، زمانی که غلظت سس مانند ماست رقیق شد آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
    5. سس را پس از خنک شدن در ظرف شیشه‌ای دردار در یخچال نگهداری کنید.
    6. این سس را می‌توانید به مدت ۲-۱ ماه در یخچال نگهدارید.
    150919_858.jpg
     

    AMIN.M

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/10
    ارسالی ها
    195
    امتیاز واکنش
    1,635
    امتیاز
    346
    محل سکونت
    بــوشـہر

    نکات مهم و اصولی در تهیه سس انبه مخصوص فلافل با پودر انبه

    • قبل از اینکه مواد را روی حرارت قرار دهید مطمئن شوید که پودر انبه کاملا در آب و سرکه حل شده، در غیر اینصورت پس از حرارت دیدن پودر انبه گلوله می‌شود.
    • پس از حل کردن پودر انبه در آب و سرکه بلافاصله آن را روی حرارت قرار دهید، چون اگر فاصله ایجاد شود پودر انبه ته نشین شده و قبل از قرار دادن روی حرارت باید دوباره آن را هم بزنید.
    • سس انبه پس از سرد شدن غلیظ‌تر می‌شود، بنابراین وقتی کمی غلیظ شد باید از روی حرارت برداشته شود.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا