دستور پخت طرز تهیه سس آلفردو

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه سس آلفردو
tasvirezendegi.ir1764.jpg


طرز تهیه سس آلفردو


سس آلفردو یه سس ایتالیایی و شامل ترکیبی از کره، پنیر پارمسان و خامه پر چرب هست. این سس رو می تونید خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه ی کم، توی خونه درست کنید و با غذاهای مورد علاقه تون سرو کنید.




مرحله 1 – مواد لازم

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو :

– 2 قاشق غذا خوری کره (از مارگارین برای تهیه این سس استفاده نکنید)

– 1 فنجان (225 گرم) خامه پر چرب

– 1/2 فنجان پنیر پارمسان رنده شده

– نمک و فلفل به مقدار لازم



مرحله 2 –

کره رو توی یه قابلمه ی کوچیک، روی حرارت متوسط ذوب کنید.

مواظب باشید کره تون نسوزه یا رنگش تیره نشه. رنگ سس آلفردو باید سفید باشه؛ پس موقع ذوب شدن کره، چشم ازش برندارید.



مرحله 3 –

بعد، به آرومی خامه رو داخل قابلمه بریزید و همزمان با یه قاشق چوبی هم بزنید تا با کره مخلوط بشه.



مرحله 4 –

در حالی که مخلوط رو هم می زنید، یه مقدار نمک و فلفل هم به عنوان چاشنی بهش اضافه کنید.



مرحله 5 –

بذارید مخلوط جوش بیاد. به محض اینکه جوش اومد، حرارت رو کم کنید و بذارید آروم بپزه.



مرحله 6 –

سس رو به مدت 5 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا به غلظت برسه.



مرحله 7 –

قابلمه رو از روی حرارت بردارید. این مرحله قبل از اضافه کردن پنیر خیلی مهمه؛ چون اگه پنیر رو در حالی که قابلمه هنوز روی گاز هست اضافه کنید، گلوله گلوله میشه و حالت بدی پیدا می کنه.



مرحله 8 –

بعد پنیر پارمسان رو به مخلوط اضافه کنید و همچنان با قاشق چوبی هم بزنید.



مرحله 9 –

حالا سس رو بچشید و اگه لازم بود نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

باقی مونده ی سس آلفردو رو – 2 ساعت بعد از پخت – می تونید توی یه ظرف در بسته به مدت 3 تا 4 روز داخل یخچال، و به مدت 4 تا 6 ماه داخل فریزر، تازه نگه دارید.


مجله تصویر زندگی
 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    بهترین سس آلفردو که با مواد اصلی خامه چرب، کره و شیر درست می‌شود؛ یعنی مجموعه‌ای از سفید‌ها و چرب‌ها همگی در یک جا. با این وجود این سس مزه عالی دارد که با افزودن پنیر پارمزان عالی‌تر هم می‌شود. همچنین سیر هم در طعم این سس نقش مهمی دارد.
    آلفردو یکی از مهترین سس‌های سفید و مورد علاقه بسیاری از افراد در سراسر جهان است و همان گونه که از اسمش پیداست برمی‌گردد به کشور دوست داشتنی ایتالیا. سس آلفردو کلاسیک را نمی‌توان دوباره گرم کرد، چون حاوی خامه سنگین است، اما در این دستورالعمل، نیمی از آن با شیر جایگزین می‌شود و در عوض یک قالب ۱۰۰ گرمی کره، فقط ۳ قاشق غذاخوری برای ایجاد حالت خامه‌ای در آن استفاده می‌شود و مقداری آرد هم باعث غلیظ شدن سس ما می‌شود.

    سس آلفردو؛ سفید و خامه‌ای برای همراهی با پاستا


    یک چیز را که نمی‌توان در این سس خیلی کاهش داد، پنیر پارمزان است، چون همه چیز سس آلفردو پنیر پارمزان است. همچنین ۱ حبه سیر و گاهی هم ۲ حبه به آن اضافه می‌کنیم، چون تقریبا همه طعم ملایم سیر را دوست دارند، اما اگر کسی کلا از سیر بدش می‌آید، می‌تواند آن را حذف کند.
    درست کردن سس آلفردو بسیار آسان و سریع است. شما وقت کمی را صرف می‌کنید تا شامی خوشمزه داشته باشید؛ بنابراین برای روز‌هایی که سرتان شلوغ است و یا آخر هفته‌های بی دغدغه و تنبلانه خیلی خوب است. شاید این سس به نظر غلیظ و چرب باشد، اما قرار نیست که هر روز آن را درست کنیم.
    این دستورالعمل سس آلفردو کمی با دستورالعمل ایتالیایی متفاوت است. مدل ایتالیایی با پنیر پارمزان، کره، آب پاستا و نمک درست می‌شود. بله مدل ایتالیایی خوشمزه است، اما شیر و خامه ندارد پس چرا با افزودن این دو ماده آن را غلیظ‌تر و خامه‌ای‌تر نکنیم؟

    سس آلفردو با چه موادی درست می‌شود؟

    سس آلفردو؛ سفید و خامه‌ای برای همراهی با پاستا

    • پنیر پارمزان: برای درست کردن این سس از پنیر پارمزان پودری که بصورت بسته بندی است و یا پنیر پارمزان رنده شده استفاده نکنید، چون خوب داخل مواد ذوب نمی‌شوند و مزه خوبی هم نمی‌دهند.
    • خامه سنگین: روی بسته بندی به خامه سنگین یا heavy cream توجه کنید. خامه‌های صبحانه اغلب از نوع سبک هستند که مقدار چربی لازم برای درست کردن این سس را ندارند بنابراین سس غلیظ و پرچرب نخواهد شد
    • شیر کامل: اگر یک سس خامه‌ای و خوشمزه می‌خواهید از شیر کم چرب استفاده نکنید.
    • آرد: این ماده سس را کمی غلیظ می‌کند. ابتدا سس ممکن است رقیق به نظر برسد (حتی پس از اضافه کردن آرد)، اما وقتی با پاستای پر نشاسته مخلوط می‌شود و خنک می‌شود بلافاصله غلیظ خواهد شد. به نظر من فقط ۱ قاشق غذاخوری آرد کافی است، چون اگر بیشتر استفاده کنید ممکن است سس شما خیلی سفت شود.
    • سیر: اگر می‌خواهید سیر استفاده کنید بهتر است سیر تازه استفاده کنید نه پودر سیر. این ماده طعم بسیار خوبی به سس شما می‌دهد.
    • نمک و فلفل: این مواد برای مزه اضافه می‌شوند، اما لازم است بدانید که پنیر پارمزان حاوی مقداری نمک است بنابراین ابتدا به آن نمک اضافه نکنید و تنها وقتی که احساس کردید نمک آن کم است، این کار را انجام دهید.
    مواد لازم
    • کره: ۳ قاشق غذاخوری
    • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
    • سیر: ۱ و ۱/۲ رنده شده
    • خامه سنگین: ۳/۴ پیمانه
    • شیر کامل: ۳/۴ پیمانه
    • پنیر پارمزان: ۱ و ۱/۲ پیمانه، تازه رنده شده
    • نمک و فلفل سیاه: مقداری
    سس آلفردو؛ سفید و خامه‌ای برای همراهی با پاستا


    طرز تهیه

    ۱. کره را در یک ماهیتابه بزرگ گود روی حرارت متوسط ذوب کنید. حدود ۳۰ ثانیه مرتبا بهم بزنید سپس سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که آرد و سیر طلایی شوند که حدود ۳۰ ثانیه طول می‌کشد.

    سس آلفردو؛ سفید و خامه‌ای برای همراهی با پاستا


    ۲. خامه و شیر را به آرامی با هم ترکیب کنید و داخل ماهیتابه بریزید و همزمان خیلی آرام بهم بزنید. آن را مرتب بهم بزنید تا زمانی که مخلوط آرام قل قل کند و کمی غلیظ شود.

    سس آلفردو؛ سفید و خامه‌ای برای همراهی با پاستا


    ۳. آن را از روی حرارت بردارید و پنیر پارمزان را داخل ماهیتابه بریزید. دوباره روی گاز و حرارت ملایم بگذارید، بهم بزنید تا پنیر به طور کامل ذوب شود.

    سس آلفردو؛ سفید و خامه‌ای برای همراهی با پاستا


    ۴. روی آن را بگذارید تا گرم بماند، گاهی هم آن را بهم بزنید تا پاستا آماده شود.

    سس آلفردو؛ سفید و خامه‌ای برای همراهی با پاستا


    ۵. سس را روی پاستای فتوچینی یا پاستای مورد علاقه‌تان بریزید. همینکه سس روی پاستا می‌نشیند، سس غلیظ می‌شود، می‌توان آن را با آب گرم پاستا رقیق کرد.

    سس آلفردو؛ سفید و خامه‌ای برای همراهی با پاستا


    نکات مهم

    • سس سبک: می‌توانید سس آلفردو را فقط با شیر درست کنید. اگر می‌خواهید این کار را کنید از ۱ و ۱/۲ پیمانه شیر کامل استفاده کنید و آرد را به ۲ قاشق غذاخوری افزایش دهید. پنیر پارمزان را هم می‌توان به ۱ پیمانه کاهش داد. فقط توجه کنید که با این تغییرات سس شما خیلی غنی و خامه‌ای نخواهد شد.
    • سس خامه‌ای: شیر را با خامه بیشتر جایگزین کنید (استفاده از ۱ و ۱/۲ پیمانه کامل)، آرد را هم حذف کنید. کره را ذوب کرده و ۳۰ ثانیه سیر را تفت دهید، خامه را اضافه کنید و بگذارید قل بخورد. این قل آرام را روی حرارت پایین به مدت ۳ تا ۴ دقیقه نگه دارید تا کمی حجم کاهش پیدا کند سپس پنیر پارمزان را بریزید و به طور کامل ذوب کنید.
    • بگذارید کره کمی قهوه‌ای شود تا قدری به عطر آن اضافه شود، اما در عوض مراقب باشید که سیر نسوزد که در اینصورت کمی طعم تلخ به غذای شما می‌دهد.
    • از بهترین پنیر پارمزان استفاده کنید.
    • شیر و خامه را به آرامی اضافه کنید، چون سس زود غلیظ می‌شود.
    • پارمزان را موقعی اضافه کنید که از روی حرارت برداشته‌اید سپس روی حرارت پایین به طور کامل ذوب کنید؛ به این ترتیب گلوله نمی‌شود و در سس جدا می‌شود.
    • می‌توانید مقداری مرغ بریانی یا گریل شده به سس اضافه کنید. همچنین می‌توانید مقداری میگوی تفت داده شده هم اضافه کنید.
    • اگر دوست دارید تند باشد مقداری فلفل قرمز خرد شده به آن اضافه کنید.
    • این دستورالعمل به شما حدود ۲ پیمانه سس می‌دهد که با توجه به آن می‌توانید مقدار فتوچینی خود را اندازه کرده و بپزید.
    • سعی کنید اول شروع به پختن پاستا کنید سپس به سراغ سس بروید تا بلافاصله پس از آماده شدن پاستا، سس آلفردو را روی آن بریزید.
    منبع: cookingclassy


     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا