دستور پخت طرز تهیه سس آیینه ای

*ROyA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/28
ارسالی ها
3,052
امتیاز واکنش
25,600
امتیاز
1,070
محل سکونت
Sis nation
1575304108938.png

مرحله اول :
اب پانصد گرم
پودر ژلاتین صد گرم
ابتدا پودر ژلاتین و آب را در ظرف فلزی ریخته روی بخار اب بمدت بیست دقیقه قرار میدهیم بعد حل شدن در این زمان میگذاریم تا خنک شده یک روز در یخچال قرار میدهیم

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 
  • پیشنهادات
  • *ROyA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/28
    ارسالی ها
    3,052
    امتیاز واکنش
    25,600
    امتیاز
    1,070
    محل سکونت
    Sis nation
    مرحله دوم:
    شکر سیصد گرم
    گلوگز سیصد گرم
    اب صد و پنجاه گرم
    خامه صبحانه دویست گرم
    شکلات آیدین طلایی سفید یا بلکولاد سیصد گرم
    رنگ دلخواه چند قطره
    شکر ،گلوگز اب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم
    داغ شود ولی نجوشد
    وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه)
    از روی شعله بر میداریم
    شکلات را خرد کرده
    داخل مخلوط میریزیم
    تا اب شود
    بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم
    با بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم
     

    *ROyA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/28
    ارسالی ها
    3,052
    امتیاز واکنش
    25,600
    امتیاز
    1,070
    محل سکونت
    Sis nation
    حالا صد گرم از ترکیب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم
    و به ارامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود
    و ژلاتین در آن حل شود
    در اخر هم از صافی رد میکنیم
    کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر بمدت دو ساعت میگذاریم تا سطح آن کاملا منجمد شود
    سپس کیک را از فریزر بیرون آورده وسس را به روی آن ریخته و صاف میکنیم
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا