دستور پخت طرز تهیه سس هزار جزیره

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه سس هزار جزیره
tasvirezendegi-ir-696.jpg

دستور تهیه سس هزار جزیره

سس هزار جزیره ، یک سس آمریکایی است که از مایونز، کچاپ، تخم مرغ، فلفل قرمز و خیارشور تهیه می‌شود. هزار جزیره (به انگلیسی Thousand Islands) به مجمع الجزایری گفته می‌شود که در محدوده ی مرزی بین کانادا و ایالات متحده ی آمریکا واقع شده است.




سس هزار جزیره به عنوان چاشنی انواع سالاد، تخم مرغ آب پز و انواع برگرها و شنیسل مرغ استفاده می گردد. مصرف این محصول، به دلیل استفاده از تخم مرغ، برای افرادی که کلسترول بالا دارند مناسب نمی باشد. همچنین این محصول دارای پودر خردل و گوجه فرنگی می باشد. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمی گردد.



در این مطلب بهترین دستور درست کردن سس هزار جزیره که توسط کارشناس دستور آشپزیِ سایت آشپزی ایرانین شف تهیه شده تقدیم به شما همراهان می شود.



مواد لازم برای تهیه سس هزار جزیره :
تخم مرغ آبپز 5 عدد
پیازچه 100گرم
خیارشور 100 گرم
مغز کرفس 2 عدد
روغن زیتون یک پیمانه
سرکه نصف پیمانه
خامه یا مایونز نصف پیمانه
سس تند یک قاشق سوپخوری



tasvirezendegi-ir-695.jpg




طرز تهیه سس هزار جزیره:
ابتدا تمام سبزیجات را خرد کرده و له نمایید. خیارشور را نیز چرخ کنید.
سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا نمائید. زرده را از رنده ریز عبور داده و با سرکه، سس تند وروغن زیتون مخلوط کنید.
بعد سفیده را نیز از رنده ریز عبور دهید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید.
اکنون خامه را به مخلوط روغن زیتون اضافه کرده و هم بزنید.
سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.



کالری سس هزار جزیره:
در هر قاشق غذاخوری سس هزارجزیره، هفتاد و دو کالری انرژی وجود دارد.



روش نگهداری سس هزار جزیره:
برای تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد امولسیون کننده استفاده می کنند. اگر سس صحیح و بهداشتی تهیه شود، تا حدی در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی می‌دهد و به همین دلیل به آسانی مسمومیت ایجاد نمی‌کند. سس مایونز حتماً باید در یخچال نگهداری شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد می‌کند و باعث مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس می‌شود.


مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا