طرز تهیه چیکن استریپس خانگی با دو روش

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 452
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
چیکن استریپس طرز تهیه چیکن استریپس پنیری آموزش چیکن استریپس خانگی طرز تهیه چیکن استریپس در فر چیکن استریپس مجلسی آموزش چیکن استریپس خوشمزه استریپس یکی از خوشمزه ترین خوراک های فست فودی است که طرفداران زیادی دارد و بخصوص بچه ها از خوردن آن بسیار لـ*ـذت می برند. اگر این خوراک در خانه تهیه شود، هم از روغن سالم تری می توان استفاده کرد و هم می توان از پاکیزگی مراحل پخت اطمینان بیشتری پیدا کرد مدت زمان آماده سازی و پخت خوراک استریپس 15 دقیقه می باشد


crispy-rouzegar.com-1.jpeg



مواد لازم

فیله مرغ 6 عدد
کورن فلکس ساده خرد شده 2 پیمانه
شیر یک پیمانه
آرد نصف پیمانه
سیر رنده شده 2 حبه
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل مقداری
تخم مرغ یک عدد
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم



crispy-rouzegar.com-5.jpg


طرز تهیه

برای تهیه استریپس مرغ ابتدا تکه های سـ*ـینه مرغ را به تکه های دراز و مستطیل شکل برش دهید. در کاسه ای بزرگ شیر را بریزید و آرد و سرکه و سیر را به آن بیفزایید و نمک،فلفل،آویشن به روی مواد بپاشید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ ها را نیز داخل کاسه بگذارید و بمدت 1 ساعت این مواد را در یخچال قرار دهیدتا خوب مایع جذب تکه مرغ ها و مزه دار شود

سپس کاسه را از یخچال در آورید ودر تابه یا قابلمه ای کوچک روغن مایع سرخ کردنی بریزیدو زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود سپس در کف سینی کورن فلکس را بریزید و تکه مرغها را از مایع داخل کاسه خارج کنید و و در کورن فلکس بغلتانید و آرام در روغن داغ قرار دهید تا استریپس مغز پخت و طلایی،سرخ شوند و در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن از بین برود و در بشقابی قرار دهید و با هر نوع سسی که باب میلتان است استریپس مرغ را نوش جان کنید



crispy-rouzegar.com-1.jpg


مواد لازم برای روش دوم :

نیمه سـ*ـینه مرغ بدون پوست 4 عدد
آرد 1/2 فنجان
آویشن خشک 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
کورن فلکس دانه درشت 6 فنجان
کره آب شده 3 قاشق غذاخوری



crispy-rouzegar.com-4.jpg


طرز تهیه :

در ظرفی کم عمق آرد،آویشن،نمک و فلفل وفلفل قرمز را مخلوط می کنیم و در ظرفی دیگر تخم مرغ هارو خوب هم میزنیم. مرغ را به اندازه ای که ضخامتش به 1تا2 سانت برسد می کوبیم ابتدا هر طرف مرغ را با آرد می پوشانیم و بعد با تخم مرغ(نه در حدی که چکه کند!)،سپس 2 طرف را با کورن فلکس می پوشانیم

هم میتوان درونفر پخت و هم درون روغن سرخ نمود. در صورت پخت در فر،کف سینی را با فویل می پوشانیم.روی سـ*ـینه هارا کمی کره مالیده و به مدت 30 دقیقه با حرارت 375 درجه فارنهایت درون فر می گذاریم


crispy-rouzegar.com-2.jpg


crispy-rouzegar.com-3.jpg


crispy-rouzegar.com-6.jpg


crispy-rouzegar.com-7.jpg


crispy-rouzegar.com-8.jpg
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا