- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
۱. باتر چیکن ماسالا
مراحل مزهدار کردن مرغ
روش پخت
مواد لازم برای مرینیت یا مزهدار کردن مرغ
سیر له شده2 حبه
زنجبیل تازه له شده یا رنده شده1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند ساطوری شده1 عدد
آبلیمو4 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز1 قاشق چایخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
ادویه تندوری (اختیاری)1 قاشق غذاخوری
ماست150 میلیلیتر
نمکبه میزان لازم
سیر له شده2 حبه
زنجبیل تازه له شده یا رنده شده1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند ساطوری شده1 عدد
آبلیمو4 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز1 قاشق چایخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
ادویه تندوری (اختیاری)1 قاشق غذاخوری
ماست150 میلیلیتر
نمکبه میزان لازم
مراحل مزهدار کردن مرغ
- همه مواد و ادویهها را در ظرفی ریخته و تکههای مرغ را به آن اضافه کنید.
- مواد را با دست چنگ بزنید تا مرغها کاملا آغشته به مواد شوند.
- روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ، مزهدار شود.
مواد لازم برای تهیه باتر چیکن
مرغ بدون پوست و استخوان500 گرم
روغن مایع4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ساطوری شده1 عدد
سیر له شده2 حبه
زنجبیل تازه له شده2 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز1 قاشق چایخوری
کره25 گرم
گشنیز ساطوری شده1 پیمانه
نمکبه میزان لازم
مرغ بدون پوست و استخوان500 گرم
روغن مایع4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ساطوری شده1 عدد
سیر له شده2 حبه
زنجبیل تازه له شده2 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز1 قاشق چایخوری
کره25 گرم
گشنیز ساطوری شده1 پیمانه
نمکبه میزان لازم
روش پخت
- ۴ قاشق غذاخوری روغن در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
- سپس پیاز ساطوری را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود.
- سیر له شده و زنجبیل را به پیاز اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- سایر ادویهها را به قابلمه اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آنها بلند شود.
- کره را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا کره ذوب شود.
- تکههای مرغ را پس از مزهدار شدن، از مایه خارج کرده و به قابلمه اضافه کنید.
- شعله را زیاد کرده و مواد را هم بزنید، صبر کنید تا تکههای مرغ کاملا سرخ شوند.
- باقیمانده مایه مرینیت را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید محتویات قابلمه به جوش آید.
- نصف لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کرده، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.
- اجازه دهید مرغ کاملا بپزد و هنگامی که غذا جا افتاد و غلیظ شد، گشنیز ساطوری را به آن اضافه کنید.
- حرارت را خاموش کرده، باتر چیکن را در ظرف سرو بکشید و همراه با نان یا پلو میل کنید.