طرز تهیه کرم باواریا (دو رنگ)
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
زرده تخم مرغ ...............6 عدد
شکر ............... 250 گرم
خامه ................. 250 گرم
شير ................ نيم ليتر
پودر کاکائو ................. 25 گرم
آب جوش................ يک چهارم پيمانه
وانيل.................. اندکي
پودر ژلاتين ................... 40 گرم (حدود 2 قاشق غذاخوري)
طرز تهيه:
پودر کاکائو را در آب جوش حل کنيد.
پودر ژلاتين را همراه با آب ولرم روي بخار کتري قرار دهيد تا ذرات ژلاتين در آب حل شود و شفاف گردد.
زرده هاي تخم مرغ را با شکر و وانيل ترکيب نموده و با همزن خوب بزنيد تا به رنگ کرم درآيد و کشدار شود.
شير را روي حرارت به جوش آورده و مخلوط زرده هاي تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا نبندد.
سپس پودر ژلاتين حل شده را اضافه نموه و در آخر خامه را بريزيد و خوب مخلوط کنيد.
پس از اين که کاملاً مخلوط شد، نيمي از مواد را به صورت سفيد در قالب ريخته و در يخچال قرار دهيد.
پس از نيم ساعت، نيمي ديگر از مواد را با پودر کاکائوي آماده شده مخلوط کنيد و آهسته روي دسر بسته شده بريزيد و دوباره به مدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد.
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
زرده تخم مرغ ...............6 عدد
شکر ............... 250 گرم
خامه ................. 250 گرم
شير ................ نيم ليتر
پودر کاکائو ................. 25 گرم
آب جوش................ يک چهارم پيمانه
وانيل.................. اندکي
پودر ژلاتين ................... 40 گرم (حدود 2 قاشق غذاخوري)
طرز تهيه:
پودر کاکائو را در آب جوش حل کنيد.
پودر ژلاتين را همراه با آب ولرم روي بخار کتري قرار دهيد تا ذرات ژلاتين در آب حل شود و شفاف گردد.
زرده هاي تخم مرغ را با شکر و وانيل ترکيب نموده و با همزن خوب بزنيد تا به رنگ کرم درآيد و کشدار شود.
شير را روي حرارت به جوش آورده و مخلوط زرده هاي تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا نبندد.
سپس پودر ژلاتين حل شده را اضافه نموه و در آخر خامه را بريزيد و خوب مخلوط کنيد.
پس از اين که کاملاً مخلوط شد، نيمي از مواد را به صورت سفيد در قالب ريخته و در يخچال قرار دهيد.
پس از نيم ساعت، نيمي ديگر از مواد را با پودر کاکائوي آماده شده مخلوط کنيد و آهسته روي دسر بسته شده بريزيد و دوباره به مدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد.