دسر و مربا طرز تهیه پاستیل کرم و مار با ژله!!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 239
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
کش
1عدد
ظرف با ارتفاعی به اندازه نی
1عدد
رنگ خوراکی
۱۵ قطره
نی قابل انعطاف
به میزان دلخواه
پودرژله
2 بسته
آب جوش
3 قنجان
ژلاتین
20 تا 24 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته
3/4فنجان
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
82
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
21550

21552

21555

[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]
۱- در ظرفی پودر ژلاتین و ژله را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا ولرم شود.​
[/BCOLOR]


[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]
۲- رنگ خوراکی و خامه فرم گرفته را به محلول (که ولرم است) اضافه کنید.​
[/BCOLOR]


21554

[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]
۳- نی ها را به صورت عمودی در کنار یکدیگر قرار دهید و در ظرف بگذارید. می توانید برای این که بهتر کنار هم قرار بگیرند، آن ها را با کش ببندید. هرچه قطر ظرف شما کمتر باشد، بهتر است. در واقع بهتر است کل ظرف را با نی پر کنید تا فضای خالی نداشته باشید.​
[/BCOLOR]


[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]
۴- مایع را مانند شکل زیردر نی ها بریزید و بگذارید سفت شود.​
[/BCOLOR]


21551

[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]
۵- برای بیرون آوردن کرم ها روش های متعددی وجود دارد. می توانید با استفاده از وردنه!!! این کار را انجام دهید. وردنه را روی نی ها بکشید یا با استفاده از آب گرم کرم را از نی خارج کنید.
[/BCOLOR]


21560
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا