طرز تهیه پاستا کرم زعفرانی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 109
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
2018216182032752400awaterM.jpg

طرز تهیه پاستا کرم زعفرانی



آکاایران: پاستا را به مدت دو دقیقه در آب جوش به همراه
یک قاشق غذاخوری نمک می جوشانیم.یکم چهارم فنجان
از آب در حال جوش پاستا را نگه می داریم و پاستا
را آب کشی می کنیم.
در تابه پیاز خرد شده را به همراه سیر لِه شده در کره تفت می دهیم،
تا طلایی شود و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
شعله را تا حد متوسط کم کرده،خامه را به همراه زعفرانِ مایع شده
و کمی نمک به آن اضافه می کنیم،هم میزنیم تا یکدست شود و زعفران
رنگ خود را کامل پس بدهد.حال پاستا را به تابه منتقل می ‎کنیم،
مقدار آبی که نگه داشته بودیم را هم اضافه کرده،
هم می زنیم تا سس یکنواخت به سطح پاستا برسد و
غلظت آن تا حدی شود که سس از سطح پاستا نچکد.
جعفری را روی آن می پاشیم و بلافاصله سرو می کنیم.
در صورت تمایل به استفاده از مرغ،سـ*ـینه آن را پس از مزه دار کردن
با فلفل سیاه و نمک در تکه های کوچک سرخ کرده و در مرحله آخر،
پس از اضافه کردن پاستا و هم زدن،به آن اضافه می کنیم.
تمام زمان طبخ این غذا پانزده دقیقه است و فقط مرغ را از قبل سرخ کنید.
.
منبع : sooran.com
 

برخی موضوعات مشابه

بالا