- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طرز تهیه پاستا کرم زعفرانی
آکاایران: پاستا را به مدت دو دقیقه در آب جوش به همراه
یک قاشق غذاخوری نمک می جوشانیم.یکم چهارم فنجان
از آب در حال جوش پاستا را نگه می داریم و پاستا
را آب کشی می کنیم.
در تابه پیاز خرد شده را به همراه سیر لِه شده در کره تفت می دهیم،
تا طلایی شود و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
شعله را تا حد متوسط کم کرده،خامه را به همراه زعفرانِ مایع شده
و کمی نمک به آن اضافه می کنیم،هم میزنیم تا یکدست شود و زعفران
رنگ خود را کامل پس بدهد.حال پاستا را به تابه منتقل می کنیم،
مقدار آبی که نگه داشته بودیم را هم اضافه کرده،
هم می زنیم تا سس یکنواخت به سطح پاستا برسد و
غلظت آن تا حدی شود که سس از سطح پاستا نچکد.
جعفری را روی آن می پاشیم و بلافاصله سرو می کنیم.
در صورت تمایل به استفاده از مرغ،سـ*ـینه آن را پس از مزه دار کردن
با فلفل سیاه و نمک در تکه های کوچک سرخ کرده و در مرحله آخر،
پس از اضافه کردن پاستا و هم زدن،به آن اضافه می کنیم.
تمام زمان طبخ این غذا پانزده دقیقه است و فقط مرغ را از قبل سرخ کنید.
.
منبع : sooran.com