طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 77
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر
این غذا یک غذای خوشمزه و شیک و مناسب مهمونی، مخصوصا جشن تولد کوچولوها است.

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم:

  • پاستای صدفی (درشت): 25 عدد
  • کره: یک دوم پیمانه
  • خامه پر چرب: 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان (رنده شده): یک و سه چهارم پیمانه
  • سـ*ـینه مرغ پخته (بدون پوست و استخوان): 450 گرم
  • پنیر ریکوتا: یک و یک دوم پیمانه
  • پنیر ماتزرلا (رنده شده): 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • برگ ریحان تازه (درشت خرد شده): به مقدار لازم
  • برگ جعفری (درشت خرد شده): به مقدار لازم


1406032_149.jpg


طرز تهیه:

1. ابتدا پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته آن بپزید تا نرم شود. برای تهیه سس آلفردو، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. خامه را به آن اضافه کنید. هنگامی که خامه شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده به آن اضافه کرده و هم بزنید و کنار بگذارید. پنیر ماتزرلا و یک پیمانه پنیر پارمزان باقیمانده را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. یک سوم پیمانه از این مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را با پنیر ریکوتا، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. سـ*ـینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و اضافه و مخلوط کنید. نیمی از سس آلفردو را کف یک ظرف فر به ابعاد 22×32 سانتی متری بریزید. داخل پاستاهای صدفی را با مخلوط مرغ پر کنید و به صورت یک لایه در ظرف فر بچینید. سس آلفردوی باقیمانده را روی آنها بریزید و یک سوم پیمانه مخلوط پنیر کنار گذاشته شده را روی آنها بپاشید و حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر طلایی و برشته شود. در صورت تمایل روی پاستاها را با برگ ریحان و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو نمایید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا