مواد لازم برای پاته شکلات با کرم شاو فروید فرانسوی
خامه قنادی نصف فنجان
شکر 3 ق غ
وانیل 1 ق چ
آب سرد 2 ق غ
پودر ژلاتین 2 ق چ
مواد لازم برای موس شکلات
پودر ژلاتین 2 ق چ
آب سرد 2 ق غ
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف فنجان
شیر داغ نصف فنجان
شکلات رنده شده 225 گرم
خامه قنادی 1 و نیم فنجان
طرز تهیه پاته شکلات با کرم شاو فروید فرانسوی
یک قالب لوف 22 * 12 سانتی را با کره چرب کنید و یک نوار کاغذ روغنی وسطش را بپوشانید به طوری که از دو طرف قالب اضافه باشید .
خامه را روی حرارت گرم کنید ولی مراقب باشید به جوش نیاید . شکر و وانیل را اضافه کرده هم بزنید و کناری بگذارید .
ژلاتین را روی آب سرد پاشیده 1 دقیقه بگذارید نرم شود سپس روی حرارت بخار آب یا 10 ثانیه در مایکروفر بگذارید تا حل شود .
سپس به خامه ی داغ اضافه کرده هم بزنید کاملا یکدست شود و داخل قالب ریخته حدود 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد .
طرز تهیه موس
ژلاتین را روی آب پاشیده 1 دقیقه اجازه دهید نرم شود سپس تخم مرغ و شکر را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . در حین هم زدن مداوم شیر داغ را اضافه کنید و روی حرارت متوسط گذاشته به مدت 5 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود و به پشت قاشق بگیرد . شکلات را اضافه کرده هم بزنید تا ذوب شده و با مواد کاملا مخلوط شود . سپس کناری بگذارید تا سرد شود .
خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و با یک لیسک به آرامی به ترکیب شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود . موس شکلات را داخل قالب روی کرم بریزید روی قالب را پوشانده و به مدت حداقل 3 ساعت یا تا 2 روز در یخچال بگذارید .
برای خارج کردن پاته شکلات از قالب دور موس را با چاقو از قالب جدا کنید و سپس روی ظرف دلخواه برگردانید و به آرامی کاغذ روغنی رویش را بکنید .
خامه قنادی نصف فنجان
شکر 3 ق غ
وانیل 1 ق چ
آب سرد 2 ق غ
پودر ژلاتین 2 ق چ
مواد لازم برای موس شکلات
پودر ژلاتین 2 ق چ
آب سرد 2 ق غ
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف فنجان
شیر داغ نصف فنجان
شکلات رنده شده 225 گرم
خامه قنادی 1 و نیم فنجان
طرز تهیه پاته شکلات با کرم شاو فروید فرانسوی
یک قالب لوف 22 * 12 سانتی را با کره چرب کنید و یک نوار کاغذ روغنی وسطش را بپوشانید به طوری که از دو طرف قالب اضافه باشید .
خامه را روی حرارت گرم کنید ولی مراقب باشید به جوش نیاید . شکر و وانیل را اضافه کرده هم بزنید و کناری بگذارید .
ژلاتین را روی آب سرد پاشیده 1 دقیقه بگذارید نرم شود سپس روی حرارت بخار آب یا 10 ثانیه در مایکروفر بگذارید تا حل شود .
سپس به خامه ی داغ اضافه کرده هم بزنید کاملا یکدست شود و داخل قالب ریخته حدود 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد .
طرز تهیه موس
ژلاتین را روی آب پاشیده 1 دقیقه اجازه دهید نرم شود سپس تخم مرغ و شکر را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . در حین هم زدن مداوم شیر داغ را اضافه کنید و روی حرارت متوسط گذاشته به مدت 5 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود و به پشت قاشق بگیرد . شکلات را اضافه کرده هم بزنید تا ذوب شده و با مواد کاملا مخلوط شود . سپس کناری بگذارید تا سرد شود .
خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و با یک لیسک به آرامی به ترکیب شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود . موس شکلات را داخل قالب روی کرم بریزید روی قالب را پوشانده و به مدت حداقل 3 ساعت یا تا 2 روز در یخچال بگذارید .
برای خارج کردن پاته شکلات از قالب دور موس را با چاقو از قالب جدا کنید و سپس روی ظرف دلخواه برگردانید و به آرامی کاغذ روغنی رویش را بکنید .