طرز تهیه کیک دو رنگ
مواد لازم:
تخم مرغ .............. 4 عدد
روغن مایع .............. یک پیمانه
آرد سفید .............. 1 و 4/1 پیمانه لیوان
بیکینگ پودر .............. 1 قاشق چایخوری
وانیل .............. 1 قاشق چایخوری
پودر قند ............. 1 لیوان
کاکائو .............. 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و پودر قند را با همزن برقی زده تا کرم رنگ شود. سپس روغن را اضافه کرده و بدون همزن برقی با مفتول دستی می زنیم. و آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه ، مخلوط نموده ، دو سوم از مواد را داخل قالبی که چرب شده و آرد نیز پاشیده شده ، می ریزیم. یک سوم باقی مواد را با کاکائو مخلوط کرده و به طور مستقیم ( خط راست ) روی مواد داخل قالب می ریزیم. قالب کیک را در طبقه وسط فر با حرارت متوسط به مدت چهل دقیقه قرار می دهیم تا بپزد و در آخر با خامه یا کاکائو آن را تزیین می کنیم.
![450_1283674134_original_eqndabjsyofutrzmvlxg.jpg](http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/450_1283674134_original_eqndabjsyofutrzmvlxg.jpg)
مواد لازم:
تخم مرغ .............. 4 عدد
روغن مایع .............. یک پیمانه
آرد سفید .............. 1 و 4/1 پیمانه لیوان
بیکینگ پودر .............. 1 قاشق چایخوری
وانیل .............. 1 قاشق چایخوری
پودر قند ............. 1 لیوان
کاکائو .............. 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و پودر قند را با همزن برقی زده تا کرم رنگ شود. سپس روغن را اضافه کرده و بدون همزن برقی با مفتول دستی می زنیم. و آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه ، مخلوط نموده ، دو سوم از مواد را داخل قالبی که چرب شده و آرد نیز پاشیده شده ، می ریزیم. یک سوم باقی مواد را با کاکائو مخلوط کرده و به طور مستقیم ( خط راست ) روی مواد داخل قالب می ریزیم. قالب کیک را در طبقه وسط فر با حرارت متوسط به مدت چهل دقیقه قرار می دهیم تا بپزد و در آخر با خامه یا کاکائو آن را تزیین می کنیم.