طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه به همراه نکات کلیدی

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 176
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
طرز تهیه کیک گردویی
مواد لازم (برای ۱۲ نفر)
کره نرم شده

یک پیمانه یا ۲۵۰ گرم
شکر معمولی یا قهوه‌ای
یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم
آرد سفید
۱۹۰ گرم
بیکینگ پودر
۲ قاشق چای‌خوری
نمک
۱ قاشق چای‌خوری
تخم مرغ
۴ عدد
شیر
یک سوم پیمانه یا ۸۰ میلی‌لیتر
عصاره وانیل
۲ قاشق چای‌خوری
گردو خرد شده
یک چهارم پیمانه یا ۱۴۰ گرم


267280_628.jpg



مراحل پخت کیک

  • اول از همه باید فر را با دمای 160 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  • قالب کیک را چرب کرده و کمی آردپاشی کنید. (می‌توانید برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب، ته قالب‌ را کاغذ روغنی مخصوص کیک پهن کنید.)
  • آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
  • گردوها را خرد کنید. (سایز گردو از اندازه یک نخود فرنگی بزرگتر نباشد.)
  • در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با همزن برقی یا دستی به خوبی هم بزنید.
  • کره و شکر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و کاملا هم بزنید. این کار را تا وقتی که به یک مایعی یکدست، سبک و کرکی تبدیل شود ادامه دهید.


267285_601.jpg




  • در این مرحله نیمی از مخلوط آردی را به مایه کیک بیافزائید و هم بزنید.
  • سپس شیر و بعد از آن مابقی آرد را به آرامی به مایع کیک اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
  • گردوهای خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  • حال مایه کیک را درون قالب کیک بریزید و آن‌ها را در فر که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید و اجازه دهید کیک گردویی تان به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه به خوبی بپزد.
  • بعد از اتمام فرایند پخت، کیک را از فر بیرون آوردید؛ ۲ دقیقه صبر کنید و سپس آن را از قالب‌ها جدا کنید.


267323_883.jpg



نکات پخت کیک:


  • برای پخت این کیک می‌توانید مواد را دو قسمت کرده و از دو قالب استفاده کنید. در این صورت بعد از پخت، با اضافه کردن باترکریم در بین لایه‌ها و بالای کیک، یک کیک نرم گردویی خواهید داشت. (مدت زمان پخت برای دو قالب ۳۰ تا ۳۵ دقیقه است.)
  • لطفا توجه داشته باشید که زمان پخت کیک در فرهای مختلف می‌تواند متفاوت باشد؛ به همین خاطر بهتر است پس از گذشت 30 دقیقه، پخت کیک را امتحان کنید. می‌توانید این کار را با یک خلال چوبی امتحان کنید.
  • کره و شکر در پوک شدن کیک بسیار مهم هستند؛ بنابراین از کره با کیفیت استفاده کنید.
  • به یاد داشته باشید که قبل از برش یا خامه‌کشی، کیک باید به طور کامل خنک شود.
  • از مزایای کیک گردویی این است که می‌توانید آن را به راحتی در یخچال نگه‌داری کنید؛ اگر می‌خواهید کیک گردویی را فریز کنید کافیست آن را در کاغذ روغنی بپیچید، در داخل کیسه پلاستیکی زیپ‌دار قرار دهید و در آن را در فریزر قرار دهید. زمانی که می‌خواهید این کیک فریز شده را بخورید، کافیست آن را در دمای اتاق قرار دهید تا یخ آن ذوب شده و آماده خوردن شود.

طرز تهیه باترکریم وانیلی

مواد لازم
کره نرم شده

۱۵۰ گرم
شکر قنادی (یا پودرشکر)
نصف پیمانه یا ۳۰۰ گرم
عصاره وانیل
۱ قاشق چای‌خوری
طرز تهیه
  • در یک کاسه کره نرم شده، وانیل و شکر را مخلوط کنید و با قاشق به خوبی هم بزنید. (اگر بخواهید با همزن برقی این مواد را مخلوط کنید ذرات شکر به بیرون پرتاب خواهند شد!) تا زمانی که به یک ترکیب یکدست تقریبا سفید و کرکی برسید به هم زدن ادامه دهید.
  • حالا باترکریم را برای بررسی میزان شیرین بودن آن بچشید؛ اگر دوست دارید شیرین‌تر باشد مقداری شکر به سلیقه خودتان اضافه کنید.
نکته: اگر طعم قهوه را دوست دارید می‌توانید ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری قهوه اسپرسو را به باترکریم اضافه کنید.


نحوه چیدمان کیک:


  • هنگامی که کیک‌ به طور کامل خنک شد، آن را به دو نیم تقسیم کنید.
  • یکی از لایه‌ها را بردارید و یک لایه از باترکریم به طور یکنواخت روی آن بمالید.
  • لایه دوم کیک را بردارید، بر روی کیک قبلی بگذارید و یک لایه از باترکریم روی تمامی کیک پخش کنید.
  • می‌توانید برای تزئین از گردو استفاده کنید.
یک فنجان چای برای خودتان بریزید و به همراه این کیک خوشمزه میل کنید.



267258_900.jpg
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    لایک لطفا
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا