طرز تهیه کیک کاراملی ساده و شکلاتی

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
۱. کیک کاراملی ساده

مواد لازم (برای ۴ نفر)
پودر کرم کارامل
دو بسته
شیریک پیمانه
تخم مرغسه عدد
شکرنصف پیمانه
آرد ۲/۵ پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
قالب گرد با قطر ۲۲ سانتی‌متریک عدد​
زمان لازم برای آماده کردن کیک: ۲ ساعت
طرز تهیه

  • ابتدا کارامل را طبق دستور نوشته شده بر روی پاکت آماده کرده و کنار بگذارید.
  • قالب کیک را کمی چرب کنید و کرم کارامل آماده شده را درون آن بریزید؛ سپس قالب را به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته تا کارامل ببندد.
  • حال روغن و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید.
  • سپس تخم مرغ‌ها و وانیل را به مخلوط روغن و شکر اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه با همزن هم بزنید.
  • آرد و بیکینگ پودر را دوبار الک کنید؛ نصف آن را آرام آرام به مواد بیافزائید.
  • مقداری شیر به مایه کیک افزوده و هم بزنید.
  • سپس مابقی آرد و پس از آن باقی مانده شیر را اضافه کرده و مواد را با لیسک مخلوط کنید.
  • در این مرحله درون قابلمه‌ای که بزرگ‌تر از اندازه قالب کیک باشد مقداری آب ریخته، روی حرارت قرار داده تا آب به جوش آید.
  • قالب کیک حاوی کارامل را از یخچال خارج کرده و مایه کیک آماده‌شده را روی کارامل سفت‌شده بریزید.
  • قالب را درون قابلمه آب جوش قرار دهید. (توجه داشته باشید که آب موجود در قابلمه باید تا نصف ارتفاع قالب کیک باشد؛ در غیر این صورت ممکن است آب سر ریز شده و درون قالب بریزد.)
  • قابلمه و قالب را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد بگذارید.
  • پس از ۳۵ دقیقه قالب را از فر خارج کنید؛ بعد از خنک شدن آن را به مدت یک ساعت و نیم در یخچال قرار دهید.
  • پس از این مدت قالب را از یخچال خارج کرده و درون ظرف مورد نظر برگردانید.
نوش جان...

273884_607.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲.کیک کاراملی شکلاتی

    مواد لازم (یرای ۶ یا ۷ نفر)
    آرد
    ۱ لیوان فرانسه سرخالی
    روغن مایع۱/۲ لیوان
    شکلات تلخ ذوب‌شده۳۰ گرم
    پودر کاکائو تلخ۱ قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوری
    شکر۱/۲ لیوان
    شیر۲ لیوان
    تخم مرغ۳ عدد
    وانیل۱/۲ قاشق چای‌خوری
    مواد لازم برای کرم کارامل
    پودر کرم کارامل
    ۱ بسته ۵۰۰ گرمی​

    زمان لازم برای آماده کردن کیک: ۲ ساعت

    دستور تهیه

    • ابتدا باید کرم کیک را آماده کنید؛ طبق دستور روی پاکت، کرم کارامل را آماده کنید؛ سپس آن را داخل قالبی ریخته و در یخچال بگذارید.
    • زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، سفیده را در یک ظرف به قدری بزنید تا پف کند؛ سپس نصف مقدار شکر را به آن بیافزائید و هم بزنید.
    • حال زرده تخم مرغ، شکر و وانیل مخلوط کرده، هم بزنید تا کشدار شود.
    • سپس روغن را به زرده اضافه کنید.
    • آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و آن را آرام آرام درون مایه کیک ریخته با لیسک به شکل دورانی هم بزنید.
    • شکلات ذوب شده به روش بن ماری و سفید تخم مرغ را نیز به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید.
    • مایه حاصله را در قالب، روی کارامل سرد شده بریزید.
    • کف سینی فر را آب ریخته و قالب را روی آن بگذارید.
    • در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گذاشته تا کیک بپزد.
    • پس از یک ساعت کیک شکلاتی کاراملی را از فر بیرون آورده و صبر کنید تا کمی خنک شود.
    • کیک را حدود ۶ ساعت در یخچال بگذارید.
    • پس از این مدت کیک شما آماده سرو است؛ نوش جان...

    273895_692.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا