- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
۱. کیک کاراملی ساده
مواد لازم (برای ۴ نفر)
پودر کرم کارامل دو بسته
شیریک پیمانه
تخم مرغسه عدد
شکرنصف پیمانه
آرد ۲/۵ پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
قالب گرد با قطر ۲۲ سانتیمتریک عدد
زمان لازم برای آماده کردن کیک: ۲ ساعتپودر کرم کارامل دو بسته
شیریک پیمانه
تخم مرغسه عدد
شکرنصف پیمانه
آرد ۲/۵ پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
قالب گرد با قطر ۲۲ سانتیمتریک عدد
طرز تهیه
- ابتدا کارامل را طبق دستور نوشته شده بر روی پاکت آماده کرده و کنار بگذارید.
- قالب کیک را کمی چرب کنید و کرم کارامل آماده شده را درون آن بریزید؛ سپس قالب را به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته تا کارامل ببندد.
- حال روغن و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید.
- سپس تخم مرغها و وانیل را به مخلوط روغن و شکر اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه با همزن هم بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر را دوبار الک کنید؛ نصف آن را آرام آرام به مواد بیافزائید.
- مقداری شیر به مایه کیک افزوده و هم بزنید.
- سپس مابقی آرد و پس از آن باقی مانده شیر را اضافه کرده و مواد را با لیسک مخلوط کنید.
- در این مرحله درون قابلمهای که بزرگتر از اندازه قالب کیک باشد مقداری آب ریخته، روی حرارت قرار داده تا آب به جوش آید.
- قالب کیک حاوی کارامل را از یخچال خارج کرده و مایه کیک آمادهشده را روی کارامل سفتشده بریزید.
- قالب را درون قابلمه آب جوش قرار دهید. (توجه داشته باشید که آب موجود در قابلمه باید تا نصف ارتفاع قالب کیک باشد؛ در غیر این صورت ممکن است آب سر ریز شده و درون قالب بریزد.)
- قابلمه و قالب را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید.
- پس از ۳۵ دقیقه قالب را از فر خارج کنید؛ بعد از خنک شدن آن را به مدت یک ساعت و نیم در یخچال قرار دهید.
- پس از این مدت قالب را از یخچال خارج کرده و درون ظرف مورد نظر برگردانید.