کیک و شیرینی طرز تهیه کیک یخچالی!

  • شروع کننده موضوع *SILVER*
  • بازدیدها 172
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

*SILVER*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/25
ارسالی ها
79
امتیاز واکنش
925
امتیاز
246
سن
23
IMG_8805-540x362.jpg.pagespeed.ce.xjksZiCj9d.jpg
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی
  • بیسکوئیت پتی بور 2 بسته
  • خامه فرم گرفته دو پیمانه
  • شیر 3/4 پیمانه
  • پودینگ شکلاتی 2 پیمانه
  • پودر کاکائو 1/2 پیمانه
  • توت فرنگی یا هر میوه مورد علاقه برای تزیین
طرز تهیه کیک یخچالی
همونطور که در مواد اولیه اشاره شد ما به پودینگ شکلاتی احتایج داریم که می تونین طرز تهیه اش رو در اینجا ببینین. خب برای شروع قالب یا ظرف مورد نظر رو برای سرو انتخاب می کنیم. بهتره ظرفی رو انتخاب کنیم که شکل مستطیل یا مربع داشته باشه تا با شکل بیسکوئیت ها همخونی بهتری داشته باشه. شیر رو داخل یک کاسه یا بشقاب ته گود میزیزیم و یکی یکی بیسکوئیت ها رو دورن شیر می غلتونیم تا بیسکوئیت کاملاً به شیر آغشته بشه. بنا به سلیقه و ذائقتون می تونین از شیر کاکائو به جای شیر اسفاده کنین.

IMG_8764-540x360.jpg.pagespeed.ce.GrYe0ixxgc.jpg

آغشته کردن بیسکوئیت ها یه شیر

حالا بیسکوئیت ها رو کنار هم کف ظرف می چینیم و تمام جاهای خالی رو هم پوشش می دیم.

IMG_8765-540x360.jpg.pagespeed.ce.FgLYuD7VZI.jpg

چیدن بیسکوئیت ها کف ظرف

وقتی یک لایه کامل از بیسکویت ها رو چیدیم، نیمی از پودینگ شکلاتی رو روی بیسکوئیت ها می ریزیم و همه سطح بیسکوئیتمون رو با پودینگ می پوشونیم.

مجدداً بیسکوئیت ها رو با شیر خیس می کنیم و یک لایه دیگه روی پودینگ رو به وسیله اون ها می پوشونیم.

IMG_8768-540x360.jpg

چیدن لایه دوم بیسکوئیت روی پودینگ

حالا نیمی از خامه فرم گرفته رو روی بیسکوئیت قرار می دیم و دقیقاً مثل پودینگ شکلاتی روی بیسکوئیت ها رو با اون می پوشونیم.

IMG_8770-540x360.jpg

پوشاندن بسکوئیت ها با خامه فرم گرفته

و دوباره روی خامه رو با بیسکوئیت ها آغشته به شیر پوشش می دیم و همین کار رو مجدداً انجام می دیم. یعنی یک لایه بیسکوئیتی و بعد یک لایه پودینگ و باز یک لایه بیسکوئیت. بعد از اینکه لایه آخر بیسکوئیت رو چیدیم، ما بقی خامه رو داخل قیف می ریزیم و با ماسوره مورد نظر یا حتی بدون ماسوره و به صورت ساده روی تمام بیسکوئیت رو با خامه پوشش می دیم.

IMG_8798-540x360.jpg

پوشاندن لایه اخر بیسکوئیت ها با خامه به وسیله ماسوره

حالا روی ظرف رو می پوشونیم و برای یک شب تا صبح داخل یخچال قرار می دیم. بعد از این زمان روی خامه رو با پودر کاکائو که داخل یک الک ریختیم پوشش می دیم.

IMG_8799-540x360.jpg

ریختن پودر کاکائو روی خامه ها بعد از استراحت

برای تزئین می تونیم همراه با خامه فرم گرفته و میوه مورد علاقمون به هر صورتی که دوست داشتیم دسر رو تزئین کنیم. کیک یخچالی ما آماده سرو کردن هست و به همین راحتی تهیه شد. موقع سرو کردن بهتره اون رو با یک چاقوی نازک و تیز برش بزنیم تا برش های شیک و تمیزی به ما بده. اگر دوست داشتین ما بین لایه ها می تونیم از موز یا گردو یا شکلات چیپسی هم استفاده کنیم.

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 
  • پیشنهادات
  • Farzadamiri069

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/16
    ارسالی ها
    129
    امتیاز واکنش
    61
    امتیاز
    126
    سن
    33
    طرز تهیه کیک یخچالی
    cake-yakhchali-min.jpg

    دستور پخت کیک یخچالی بیسکویتی و شکلاتی دو رنگ ساده و خوشمزه
    کیک یخچالی جزو خوشمزه ترین و محبوب ترین دسرهایی می باشد که امروزه خانم های ایرانی برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده می کنند. اگر تا به امروز این کیک خوشمزه را امتحان نکرده اید پیشنهاد می کنیم برای یکبار که شده این کیک یخچالی خوشمزه را درست کنید و طعم بی نظیر آن را امتحان کنید.

    طرز تهیه کیک یخچالی بسیار ساده می باشد و از همه مهم ترین اینکه شما برای درست کردن این کیک خوشمزه نیازی به فر ندارید. ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک یخچالی را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید کیک یخچالی خوشمزه و خوش طعم درست کنید.

    مواد لازم کیک یخچالی
    شیر 3 لیوان
    شکر 1 لیوان
    پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
    خامه قنادی یا صبحانه 5 قاشق غذاخوری
    شکلات گرم
    آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
    بیسکوییت پتی بور ساده یک و نیم بسته
    بیسکوییت پتی بور شکلاتی یک و نیم بسته
    مراحل تهیه کیک یخچالی
    1. ابتدا مقدار شیر گفته را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و بعدش آرد و پودر کاکائو را به آرامی داخل شیر الک می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد و پودر کاکائو به طور کامل در شیر حل شود.

    2. سپس شکر را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا مواد داخل قابلمه به غلظت فرنی برسند.

    3. بعد از آن شکلات تکه تکه شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلظت مواد زیاد شود. در انتها خامه را اضافه می کنیم و بعدش حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. حالا کمی صبر می کنیم تا مواد کمی ولرم شود.

    4. در این مدت زمان کف قالب خود را دو لایه کیسه فریزر قرار می دهیم به صورتی که اطراف کیسه فریز از قالب بیرون بیاید و بعدا بتوانیم به صورت دستگیره از آن برای خارج کردن کیک از قالب استفاده کنیم. من برای این کیک از قالب کمربندی با قطر 23 سانتی متر استفاده کردم.

    5. پس از آماده کردن قالب، روی بیسکویت ها را با موادمان کاور می کنیم و بیسکویت ها را به صورت ایستاده از دور قالب شروع به چیدن می کنیم. برای زیبایی بیشتر بهتر است از بیسکویت ساده و شکلاتی به صورت یک در میان استفاده کنید.

    6. پس از چیدن تمامی بیسکویت ها و پر شدن کامل قالب، روی قالب سلفون می کشیم و به مدت 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا بیسکویت ها مواد کرم مانند درست شده را جذب و نرم و قابل برش شوند.

    7. پس از 24 ساعت، کیک را از قالب خارج می کنیم و روی کیک را با توجه به سلیقه و ذائقه خود با خامه قنادی و یا گاناش شکلاتی تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک یخچالی خوشمزه لـ*ـذت ببرید.

    نکات پخت کیک یخچالی
    نوع شکلات
    برای این کیک فرقی نمی کند از شکلات شیرین استفاده کنید یا شکلات تلخ. این مورد کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد و من خودم از شکلات تلخ همیشه استفاده می کنم.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    طرز تهیه‌ی کیک یخچالی با طعمی خاص

    وب‌سایت کوکپد - ماندانا مرادی:
    کیک‌های خانگی میان‌وعده‌ی بسیار خوشمزه و دلچسبی هستند، اما به دلیل کمی وقت‌گیر بودن پخت آن‌ها شاید گاهی از درست کردن آن صرف نظر کرده‌ایم. نوعی دیگر از کیک‌های خانگی هستند که نیاز به پخت ندارند و بسیار راحت و سریع می‌توان آن‌ها را آماده کرد. در این مطلب با ما همراه باشید تا به شما دستورتهیه‌ی یک کیک یخچالی با طعمی خاص را آموزش دهیم.

    مواد لازم
    • ۱ بسته بیسکوییت دایجستیو
    • ۱۰ عدد گردو
    • ۷۰ گرم پودر کاکائو
    • ۵۰ گرم کره حیوانی
    • ۱ ق غ وانیل
    • ۳ ق غ خامه
    • ۲ پیمانه پلوپز آب
    • ۱ ق غ عسل
    • مغز بادام و پسته برای تزئین
    کیک یخچالی با طعم خاص


    طرز تهیه
    ۱. بیسکویت‌ها را خود کرده در ظرفی میریزم.
    ۲. در قابلمه‌ای کوچک پود کاکائو و آب رو قاطی میکنیم و روی حرارت می‌گذاریم وقتی جوشید وقوام آمد کره و وانیل را اضافه میکنیم هم میزنیم تا خوب غلیظ بشود و گردو را هم خورد کرده به آن اضافه میکنیم.
    ۳. مایع غلیظ شده را به بیسکوییت‌ها اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم.
    ۴. وقتی خوب مخلوط شد در قالب کمر بندی میریزیم و با قاشق فشار میدهیم که مواد فشرده شوند و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
    ۵. حالا خامه رو در ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم با قاشق هم میزنیم و یک ق غ به آن عسل میزنیم
    ۶. بعد از یک ساعت کیک را بیرون میآوریم و قالب کمربندی رو باز میکنیم؛ و خامه را روی کیک میریزیم و با قاشق همه جای کیک را خامه میزنیم و مغز پسته و بادام هم روش میریزیم دوباره به مدت دوساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش رو بگیرد
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا