- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
۱. طرز تهیه کیک تولد خامه ای با موز و گردو
دستور تهیه
مواد لازم (برای ۱۲ نفر)
کره۱۲۰ گرم
شکر قهوهای روشن ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
گردو خرد شده۱۰۰ گرم
آرد ۴۵۰ گرم
بیکینگ پودر
۲.۵ قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۱۸۰ گرم
خامه سفید قنادی برای تزئین به مقدار لازم
موز خرد شده ۲ عدد بزرگ
کره۱۲۰ گرم
شکر قهوهای روشن ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
گردو خرد شده۱۰۰ گرم
آرد ۴۵۰ گرم
بیکینگ پودر
۲.۵ قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه ۱۸۰ گرم
خامه سفید قنادی برای تزئین به مقدار لازم
موز خرد شده ۲ عدد بزرگ
زمان لازم برای آماده شدن کیک: ۱/۵ ساعت
دستور تهیه
- کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.
- سپس آن را با شکر قهوهای مخلوط کنید و با همزن برقی خوب بزنید.
- بعد از اینکه کره و شکر خوب یکدست شدند، یکی یکی تخم مرغها و بعد وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- گردوها را خرد کنید و همراه با بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید.
- آرد را چندین مرتبه الک کنید، نمک و دارچین را به آن اضافه کنید و آن را آهسته آهسته به مایه کیک بیفزایید. (در حین اضافه کردن آن را خوب هم بزنید تا آردها گلوله نشوند.)
- خامه صبحانه را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
- موز خرده شده را به مایه کیک بیافزائید و آرام با قاشق هم بزنید تا موزها در کیک پخش شوند.
- کف و دیوارههای قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
- مایه کیک را آرام در قالب بریزید؛ قالب را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل کاملا گرم شده است قراردهید.
- پس از آماده شدن کیک، روی آن را با خامه سفید بپوشانید و به سلیقه خودتان تزئین کنید.