- عضویت
- 2019/03/06
- ارسالی ها
- 1,432
- امتیاز واکنش
- 19,501
- امتیاز
- 914
وزش ساده و آسان “کیک اسفنجی شکلاتی” خوشمزه
روش تهیه “کیک اسفنجی شکلاتی” بسیار خوشمزه و دلچسب را در سایت نمناک آموزش ببینید. این کیک مواد اولیه بسیار ساده و روش تهیه آسان دارد.
مواد لازم برای درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی :
طرزتهیه کیک اسفنجی شکلاتی :
تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید .
ابتدا با دور کند هم زن زرده ها را هم بزنید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بعد کمی هم زدن شکر ، آب جوش را به آنها اضافه کنید و با دور تند هم بزنید تا زرده پوک و کشدار شود.
سپس آرد ، بیکینگ پودر ، وانیل و کاکائو را با هم مخلوط کنید و 3 بار از الک رد کنید .
سر همزن را تمیز و خشک کنید و با آن سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند و وقتی ظرف را برگرداندید از ظرف جدا نشود.
پس از آن زرده زده شده با شکر را به آرامی به سفیده اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شده به آرامی و در جهت زدن سفیده ها هم بزنید تا پف آن نخوابد.
سپس مواد آلک شده را به آرامی روی تخم مرغ زرده شده بریزید و به همان شکل به آرامی هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
بعد کف قالب مورد نظرتان کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه در داخل فر قرار دهید.
بعد از پخته شدن کیک ، اجازه دهید تا کاملا سرد شود و بعد آن را از قالب بیرون بیاورید و روی آن خامه شکلاتی بمالید و تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک اسفنجی شکلاتی
روش تهیه “کیک اسفنجی شکلاتی” بسیار خوشمزه و دلچسب را در سایت نمناک آموزش ببینید. این کیک مواد اولیه بسیار ساده و روش تهیه آسان دارد.
مواد لازم برای درست کردن کیک اسفنجی شکلاتی :
- تخم مرغ :6 عدد
- آرد :130 گرم
- شکر:150 گرم
- پودر کاکائو :20 گرم الک شده
- بیکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
- وانیل :نصف قاشق چایخوری
- آب جوش :یک استکان
طرزتهیه کیک اسفنجی شکلاتی :
تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید .
ابتدا با دور کند هم زن زرده ها را هم بزنید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
بعد کمی هم زدن شکر ، آب جوش را به آنها اضافه کنید و با دور تند هم بزنید تا زرده پوک و کشدار شود.
سپس آرد ، بیکینگ پودر ، وانیل و کاکائو را با هم مخلوط کنید و 3 بار از الک رد کنید .
سر همزن را تمیز و خشک کنید و با آن سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند و وقتی ظرف را برگرداندید از ظرف جدا نشود.
پس از آن زرده زده شده با شکر را به آرامی به سفیده اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شده به آرامی و در جهت زدن سفیده ها هم بزنید تا پف آن نخوابد.
سپس مواد آلک شده را به آرامی روی تخم مرغ زرده شده بریزید و به همان شکل به آرامی هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
بعد کف قالب مورد نظرتان کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه در داخل فر قرار دهید.
بعد از پخته شدن کیک ، اجازه دهید تا کاملا سرد شود و بعد آن را از قالب بیرون بیاورید و روی آن خامه شکلاتی بمالید و تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک اسفنجی شکلاتی
آخرین ویرایش توسط مدیر: