- عضویت
- 2019/03/06
- ارسالی ها
- 1,432
- امتیاز واکنش
- 19,501
- امتیاز
- 914
ماکارونی یکی از غذاهایی است که بسیار سریع آماده می شود و طعم آن با توجه به سسی که برای آن آماده می کنید، می تواند ذائقه های متفاوت را راضی نگه دارد. در این مطلب به طرز تهیه ماکارونی با سویا می پردازیم که بسیار طرفدار دارد. با ادامه مطلب همراه ما باشید.
معمولا ماکارونی با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می گردد اما ماکارونی با پنیر پیتزا، ماکارونی با مرغ و ماکارونی با سویا را نیز می توان از محبوب ترین ماکارونی ها نام برد. ماکارونی ارزش غذایی بالایی دارد، اگرچه دم کردن ماکارونی از لحاظ سلامتی برای بدن مفید نمی باشد اما در ایران روش متداول برای آماده کردن ماکارونی معمولا دم کردن آن به همراه سسی می باشد که مهیا نموده ایم. در این روش هم سس مورد نظر را با سویا آماده می نماییم و سپس به همراه ماکارونی دم می نماییم. در ادامه با طرز تهیه ماکارونی با استفاده از سویا به روش معمول و ساده همراه ما باشید.
مواد لازم:
ابتدا در ظرف مورد نظر، آب را بگذارید روی حرارت تا به جوش آید. همچنین سویا را با آب ولرم می گذاریم تا خیس بخورد( حدودا 30 دقیقه کافیست) حالا پیاز ها را نگینی ریز کرده و درون ماهی تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس سویا را که آبکشی کرده ایم و گذاشته ایم تا آب آن خوب برود ( در صورت نیاز سویاها را فشار دهید تا آب آن خارج گردد) به پیاز ها اضافه می نماییم و تفت می دهیم تا به خوبی پخته شوند ( حدودا 10 دقیقه کافیست). در مرحله بعدی دستور پخت ماکارونی با سویا، به سویا ها کمی دیگر روغن اضافه می نماییم و فلفل دلمه ای را که نگینی خرد کرده ایم با سویا تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.
سپس ادویه ها را روی مواد می ریزیم کمی تفت میدهیم و بعد از آن رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و می گذاریم کمی تفت بخورد تا بوی خامی رب از بین برود. در آخر نمک آن را اندازه می کنیم. می توانید بنا به ذائقه خود کمی آبلیمو هم به مواد اضافه نمایید و آن را از روی حرارت بردارید. در این مدت آب ما به جوش آمده، نمک آب را اندازه می کنیم و ماکارونی را درون آب می ریزیم. در این جا ممکن است آب از جوش بیفتد، در ظرف را بگذارید تا آب دوباره به جوش آید، پس از آن در ظرف را بردارید. ماکارونی را هر چند بار هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند. با توجه به تجربه می توانید میزان پخت ماکارونی را تشخیص دهید. البته هر کس روش متفاوتی برای تشخیص دارد. اما توجه کنید که مغز ماکارونی پخته شود. در این مرحله از طرز تهیه ماکارونی با سویا, ماکارونی را آبکش نموده، اگر ماکارونی شما لعاب داده کمی آن را با آب سرد بشویید.
حالا کف ظرف مورد نظر را روغن بریزید و بگذارید کمی داغ شود سپس سیب زمینی ها را که از قبل پوست کرده و حلقه نموده اید در کف ظرف بچینید و روی آن را کمی ماکارونی بریزید و سپس کمی از مواد سس را روی آن قرار دهید به همین ترتیب مواد را لایه لایه قرار دهید. همچنین شما می توانید ماکارونی را داخل ظرفی با مواد سس کاملا مخلوط نمایید و سپس بگذارید تا دم بکشد. حدود بیست تا سی دقیقه برای دم کشیدن ماکارونی لازم است.
معمولا ماکارونی با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می گردد اما ماکارونی با پنیر پیتزا، ماکارونی با مرغ و ماکارونی با سویا را نیز می توان از محبوب ترین ماکارونی ها نام برد. ماکارونی ارزش غذایی بالایی دارد، اگرچه دم کردن ماکارونی از لحاظ سلامتی برای بدن مفید نمی باشد اما در ایران روش متداول برای آماده کردن ماکارونی معمولا دم کردن آن به همراه سسی می باشد که مهیا نموده ایم. در این روش هم سس مورد نظر را با سویا آماده می نماییم و سپس به همراه ماکارونی دم می نماییم. در ادامه با طرز تهیه ماکارونی با استفاده از سویا به روش معمول و ساده همراه ما باشید.
مواد لازم:
- ماکارونی ( فرمی یا رشته ای): 300 گرم
- سویا: 70 گرم
- رب گوجه فرنگی: دو یا سه قاشق غذاخوری
- پیاز: یک عدد متوسط
- فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
- سیب زمینی ( برای ته دیگ ): یک عدد
- روغن: به مقدار کافی
- نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
- پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
- ادویه کاری: به دلخواه
ابتدا در ظرف مورد نظر، آب را بگذارید روی حرارت تا به جوش آید. همچنین سویا را با آب ولرم می گذاریم تا خیس بخورد( حدودا 30 دقیقه کافیست) حالا پیاز ها را نگینی ریز کرده و درون ماهی تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس سویا را که آبکشی کرده ایم و گذاشته ایم تا آب آن خوب برود ( در صورت نیاز سویاها را فشار دهید تا آب آن خارج گردد) به پیاز ها اضافه می نماییم و تفت می دهیم تا به خوبی پخته شوند ( حدودا 10 دقیقه کافیست). در مرحله بعدی دستور پخت ماکارونی با سویا، به سویا ها کمی دیگر روغن اضافه می نماییم و فلفل دلمه ای را که نگینی خرد کرده ایم با سویا تفت می دهیم تا کمی نرم شوند.
سپس ادویه ها را روی مواد می ریزیم کمی تفت میدهیم و بعد از آن رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و می گذاریم کمی تفت بخورد تا بوی خامی رب از بین برود. در آخر نمک آن را اندازه می کنیم. می توانید بنا به ذائقه خود کمی آبلیمو هم به مواد اضافه نمایید و آن را از روی حرارت بردارید. در این مدت آب ما به جوش آمده، نمک آب را اندازه می کنیم و ماکارونی را درون آب می ریزیم. در این جا ممکن است آب از جوش بیفتد، در ظرف را بگذارید تا آب دوباره به جوش آید، پس از آن در ظرف را بردارید. ماکارونی را هر چند بار هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند. با توجه به تجربه می توانید میزان پخت ماکارونی را تشخیص دهید. البته هر کس روش متفاوتی برای تشخیص دارد. اما توجه کنید که مغز ماکارونی پخته شود. در این مرحله از طرز تهیه ماکارونی با سویا, ماکارونی را آبکش نموده، اگر ماکارونی شما لعاب داده کمی آن را با آب سرد بشویید.
حالا کف ظرف مورد نظر را روغن بریزید و بگذارید کمی داغ شود سپس سیب زمینی ها را که از قبل پوست کرده و حلقه نموده اید در کف ظرف بچینید و روی آن را کمی ماکارونی بریزید و سپس کمی از مواد سس را روی آن قرار دهید به همین ترتیب مواد را لایه لایه قرار دهید. همچنین شما می توانید ماکارونی را داخل ظرفی با مواد سس کاملا مخلوط نمایید و سپس بگذارید تا دم بکشد. حدود بیست تا سی دقیقه برای دم کشیدن ماکارونی لازم است.
آخرین ویرایش توسط مدیر: