- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
طرز تهیه کیک البابلی
در ظرفی روغن، شکر، شیر خشک، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا مایه یک دست و کرم رنگ روشن شود.
مایه کیک را دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
در هر قسمت 1/5 فنجان آرد ، 1 قاشق غذاخوری خوری بکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک 3 بار الک شده را اضافه کنید.
به یک قسمت از خمیر کیک 3 قاشق غذاخوری خوری پودر کاکائو اضافه کنید.
خمیر کیک را با دست خوب خوب مخلوط و ورز دهید تا یکدست شود. اگر آرد نیاز داشت باید اضافه کنید.
حالا دو قسمت مایع کیک داریم، یک قسمت ساده و قسمت دیگری را کاکائویی.
کف دست را چرب کنید و به اندازه نارنگی کوچک از هر قسمت خمیر کیک بردارید. خمیر ساده را در دست کمی باز کنید.
وسط خمیر ساده را کمی شکلات صبحانه بگذارید. خمیر را مانند توپ شکل داده و داخل قالب کیک چرب و آرد پاشیده بچینید.
ADVERTISEMENT
در کنار آن یک توپ از خمیر شکلاتی قرار دهید.
تا پر شدن قالب یا سینی یک توپ ساده و یک توپ کاکائویی کنار هم بچینید.
قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.
نکته : دمای فرها متفاوت هستند.
کیک پاپلی در قالب گرد
بافت کیک را در تصویر زیر ببینید
کیک پاپلی را می تونید در قالب مستطیلی درست کنید، مثل نمونه ای که در زیر می بینید.
چینش گلوله های خمیر سلیقه است می توانید ردیفی بچینید یا یک در میان یا …
می توان کیک را در قالب قلبی شکل پخت
کیک البالی در قالب گرد