- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
انواع ترشی هلو
۱. ترشی هلو زعفرانی
دستور تهیه
۱. ترشی هلو زعفرانی
مواد لازم
هلو زعفرانی5 عدد
چوب دارچین1 تکه 2 سانتیمتری
سیاه دانه1 قاشق مرباخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
میخک20 عدد
سرکه سفیدبه میزان لازم
هلو زعفرانی5 عدد
چوب دارچین1 تکه 2 سانتیمتری
سیاه دانه1 قاشق مرباخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
میخک20 عدد
سرکه سفیدبه میزان لازم
دستور تهیه
- هلوها را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند، سپس آنها را در قابلمهای بچینید و سرکه اضافه کنید تا روی هلوها را بپوشاند.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید هلوها به مدت ۳ دقیقه در سرکه بجوشند.
- پس از ۳ دقیقه، حرارت را خاموش کرده و صبر کنید هلوها خنک شوند.
- هلوها را در بطریهای شیشهای تمیز و استریل کاملا خشک بچینید.
- نمک، دارچین، شکر، میخک، سیاه دانه و سرکه را در ظرفی مخلوط کنید، سپس شیشهها را با این مخلوط پر کنید، طوریکه روی هلوها کاملا با مخلوط سرکه پوشانده شود.
- درب شیشهها را محکم ببندید و آنها را در محلی خنک قرار دهید.
- حدود ۳۰ روز صبر کنید تا ترشی هلو آماده سرو شود.