طرز تهیه ۴ نوع ترشی هلو خوشمزه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
انواع ترشی هلو
۱. ترشی هلو زعفرانی

مواد لازم
هلو زعفرانی
5 عدد
چوب دارچین1 تکه 2 سانتیمتری
سیاه دانه1 قاشق مرباخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
میخک20 عدد
سرکه سفیدبه میزان لازم​

دستور تهیه

  1. هلو‌ها را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند، سپس آن‌ها را در قابلمه‌ای بچینید و سرکه اضافه کنید تا روی هلو‌ها را بپوشاند.
  2. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید هلو‌ها به مدت ۳ دقیقه در سرکه بجوشند.
  3. پس از ۳ دقیقه، حرارت را خاموش کرده و صبر کنید هلو‌ها خنک شوند.
  4. هلو‌ها را در بطری‌های شیشه‌ای تمیز و استریل کاملا خشک بچینید.
  5. نمک، دارچین، شکر، میخک، سیاه دانه و سرکه را در ظرفی مخلوط کنید، سپس شیشه‌ها را با این مخلوط پر کنید، طوریکه روی هلو‌ها کاملا با مخلوط سرکه پوشانده شود.
  6. درب شیشه‌ها را محکم ببندید و آن‌ها را در محلی خنک قرار دهید.
  7. حدود ۳۰ روز صبر کنید تا ترشی هلو آماده سرو شود.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. ترشی هلو با تمر هندی

    مواد لازم
    هلو رسیده و سفت
    1 کیلوگرم
    تمر هندی500 گرم
    سرکه 750 میلی لیتر (معادل 3 پیمانه)
    شکر300 گرم​

    دستور تهیه

    1. سرکه و تمر هندی را در ظرفی مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت ۱۲ ساعت بماند تا تمر هندی در سرکه حل شود. سپس مخلوط را از صافی عبور دهید تا هسته و پوست تمر هندی جدا شود.
    2. مخلوط سرکه و تمر هندی را در یک شیرجوش بریزید، شکر را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود، سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید سس حاصل، سرد شود.
    3. هلو‌ها را شسته و پس از خشک شدن، پوست آن‌ها را بگیرید. برای اینکه پوست هلو‌ها به راحتی جدا شود، می توانید آن‌ها را ابتدا در آب جوش و سپس در آب سرد بریزید.

      274545_738.jpg


    4. پس از جدا کردن پوست هلوها، هسته آن‌ها را بگیرید و گوشت آن‌ها را به قطعات هم اندازه برش بزنید.
    5. تکه‌های هلو را بخارپز کنید یا با مقداری آب بپزید تا نرم شوند، سپس سس تمر هندی را به آن اضافه کنید.
    6. ترشی هلو را پس از خنک شدن در شیشه‌های دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳. ترشی هلو و زردآلو

    مواد لازم
    هلو
    300 گرم
    زردآلو300 گرم
    نعنا خشک3 قاشق غذاخوری
    گل کلم400 گرم
    سیر3 حبه
    سرکهبه میزان لازم
    نمکبه میزان لازم​

    دستور تهیه

    1. هلو‌ها و زردآلو‌ها را به مدت دو سه دقیقه در آب در حال جوش بریزید و سپس بلافاصله در آب سرد بیندازید تا پوست آن‌ها به راحتی جدا شود.
    2. پس از گرفتن پوست میوه ها، هسته آن‌ها را جدا کرده و در مخلوط کن یا غذاساز میکس کنید تا به شکل پوره درآیند.
    3. سیر را له کنید و به مخلوط میوه‌ها اضافه کنید.
    4. گل کلم را پس از شستن و خشک کردن، به صورت ریز خرد کنید (تکه‌های گل کلم به اندازه یک حبه سیر باشند).
    5. گل کلم خرد شده و نعنا خشک را به مخلوط میوه‌ها اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
    6. مخلوط حاصل را در بطری شیشه‌ای دردار ریخته و روی آن سرکه بریزید تا سرکه کاملا روی مواد را بپوشاند.
    7. درب شیشه‌ها را ببندید و شیشه‌ها را در یخچال نگهداری کنید.
    274546_817.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۴. ترشی برگه هلو و زردآلو

    مواد لازم
    برگه زردآلو
    1 کیلوگرم
    برگه هلو500 گرم
    قیسی250 گرم
    زرشک250 گرم
    سرکه2 لیوان
    آب1 لیوان
    شکر4 قاشق غذاخوری
    چوب دارچین1 تکه متوسط
    دانه هل7-8 عدد
    میخک4-5 عدد
    نمکبه میزان لازم​

    دستور تهیه

    1. برگه زردآلو، برگه هلو و قیسی را تمیز شسته و در آبکش بریزید تا خشک شوند.
    2. قیسی را در یک لیوان آب خیس کنید تا کاملا نرم شود، سپس آن را آبکش کرده و میکس کنید تا به شکل پوره درآید.
    3. زرشک را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شود، سپس با ۲ لیوان سرکه و ۴ قاشق غذاخوری شکر به مدت ۱ ساعت خیس کرده و سپس میکس کنید.
    4. پوره قیسی و زرشک میکس شده را در قابلمه‌ای مخلوط کنید، نمک و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط به جوش آید.
    5. اجازه دهید مخلوط حاصل به مدت ۵ دقیقه بجوشد، سپس برگه هلو و زردآلو را به آن اضافه کنید و پس از دو سه دقیقه جوشیدن، حرارت را خاموش کنید.
    6. اجازه دهید ترشی هلو کاملا خنک شود، سپس آن را در بطری شیشه‌ای تمیز و کاملا خشک بریزید.
    7. درب شیشه‌ها را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
    8. پس از ۳ روز، درب شیشه‌ها را باز کرده و در صورت نیاز مقداری سرکه یا آب زرشک جوشیده به آن اضافه کنید تا روی مواد را کاملا بپوشاند.
    9. ترشی هلو پس از ۷ روز آماده و قابل مصرف است.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا