شیر زردچوبه خوشمزه
شیر زردچوبه را میتوان هم گرم و هم سرد، سرو کرد. شما احتمالا قبلا دستورالعمل شیر زردچوبه را در سایتهای اینترنتی دیدهاید، اما نوع گیاهی آن را چطور؟ شیر زردچوبه یا شیر طلایی با پایه شیر بادام به همراه زردچوبه، زنجبیل، دارچین، هل و وانیل درست میشود. شما میتوانید آن را هم بدون شیرین کننده درست کنید تا یک ماده کتوژنتیک، قلیایی، متناسب با سیستم بدن و ضد سرطان درست کنید یا اینکه از کمی شیرین کننده استفاده کنید.
برای درست کردن شیر زردچوبه باید ابتدا شیر بادام را درست کیند، سپس با ادویههای گفته شده آن را طعمدار کنید. در انتها هم شیرین کننده به آن اضافه میشود. شیر زردچوبه انبار مهمات آنتی اکسیدان است که با استرس اکسیداتیو، رشد غیر طبیعی سلولهای سرطانی مقابله میکند. سیستم ایمنی را تقویت میکند و به سلامت کلی شما کمک میکند. این ماده ضد التهاب درد و ورم مفاصل را کاهش میدهد، با عفونتها مبارزه میکند و از رشد باکتریها جلوگیری میکند و در عین حال سیستم ایمنی شما را تقویت میکند.
اگر مشکلات گوارشی دارید، این ماده باکتریهای مفید را تغذیه میکند و به آرام شدن و رفع التهاب سلولهای پوششی دستگاه گوارش کمک میکند. متابولسیم را تقویت کرده و علائم سوهاضمه را کاهش میدهد. این ماده همچنین به سلامت مغز کمک میکند و مقاومت انسولینی را کاهش میدهد. اگر دچار افسردگی و اضطراب هستید، این ماده عالی انتخاب خوبی برای شما خواهد بود.. بهترین زمان خوردن این شیر گیاهی، صبح هنگام یا شب قبل از خواب است. البته شما هر زمان که بخواهید، میتوانید آن را بنوشید.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. بادام خیسانده را آبکش کرده و بشویید. آب خیسانده شده در آن را دور بریزید.
۲. آن را داخل مخلوط کن ریخته و ۳ پیمانه اب تصفیه بریزید. روی سرعت بالا به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه، میکس کنید تا بادام کاملا خرد شود.
۳. مخلوط را داخل کیسه نخی ریخته و صاف کنید. مخلوط کن را شسته و شیر بادام را داخل آن بریزید.
۴. خرماها (یا زایلیتول و استویا)، زردچوبه، زنجبیل، وانیل، دارچین، هل، فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و روی سرعت بالا به مدت ۲۰ ثانیه میکس کنید تا مخلوط صاف و کرمی شود.
۵. آن را داخل ظرف شیشهای دربسته بریزید و در یخچال سرد کنید و سرد مصرف کنید یا روی حرارت پایین گاز به آرامی گرم کنید. شیر را به مدت ۲ تا ۳ روز نگهداری کنید. به جای خرما میتوانید از ۱/۲ پودر زایلیتول + ۱/۴ استویای مایع استفاده کنید تا ترکیب ضد سرطان، ضد التهاب و قلیایی داشته باشید.
شیر زردچوبه را میتوان هم گرم و هم سرد، سرو کرد. شما احتمالا قبلا دستورالعمل شیر زردچوبه را در سایتهای اینترنتی دیدهاید، اما نوع گیاهی آن را چطور؟ شیر زردچوبه یا شیر طلایی با پایه شیر بادام به همراه زردچوبه، زنجبیل، دارچین، هل و وانیل درست میشود. شما میتوانید آن را هم بدون شیرین کننده درست کنید تا یک ماده کتوژنتیک، قلیایی، متناسب با سیستم بدن و ضد سرطان درست کنید یا اینکه از کمی شیرین کننده استفاده کنید.
برای درست کردن شیر زردچوبه باید ابتدا شیر بادام را درست کیند، سپس با ادویههای گفته شده آن را طعمدار کنید. در انتها هم شیرین کننده به آن اضافه میشود. شیر زردچوبه انبار مهمات آنتی اکسیدان است که با استرس اکسیداتیو، رشد غیر طبیعی سلولهای سرطانی مقابله میکند. سیستم ایمنی را تقویت میکند و به سلامت کلی شما کمک میکند. این ماده ضد التهاب درد و ورم مفاصل را کاهش میدهد، با عفونتها مبارزه میکند و از رشد باکتریها جلوگیری میکند و در عین حال سیستم ایمنی شما را تقویت میکند.
اگر مشکلات گوارشی دارید، این ماده باکتریهای مفید را تغذیه میکند و به آرام شدن و رفع التهاب سلولهای پوششی دستگاه گوارش کمک میکند. متابولسیم را تقویت کرده و علائم سوهاضمه را کاهش میدهد. این ماده همچنین به سلامت مغز کمک میکند و مقاومت انسولینی را کاهش میدهد. اگر دچار افسردگی و اضطراب هستید، این ماده عالی انتخاب خوبی برای شما خواهد بود.. بهترین زمان خوردن این شیر گیاهی، صبح هنگام یا شب قبل از خواب است. البته شما هر زمان که بخواهید، میتوانید آن را بنوشید.
مواد لازم
- بادام خام: ۱ پیمانه خیسانده
- آب تصفیه: ۳ پیمانه
- خرمای هسته گرفته: ۱/۴ پیمانه
- پودر زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل طبیعی: ض قاشق چایخوری
- پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
- زنجبیل تازه رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
- پودر هل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده: ۱/۸ قاشق چایخوری
- نمک دریا: کمی
طرز تهیه
۱. بادام خیسانده را آبکش کرده و بشویید. آب خیسانده شده در آن را دور بریزید.
۲. آن را داخل مخلوط کن ریخته و ۳ پیمانه اب تصفیه بریزید. روی سرعت بالا به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه، میکس کنید تا بادام کاملا خرد شود.
۳. مخلوط را داخل کیسه نخی ریخته و صاف کنید. مخلوط کن را شسته و شیر بادام را داخل آن بریزید.
۴. خرماها (یا زایلیتول و استویا)، زردچوبه، زنجبیل، وانیل، دارچین، هل، فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و روی سرعت بالا به مدت ۲۰ ثانیه میکس کنید تا مخلوط صاف و کرمی شود.
۵. آن را داخل ظرف شیشهای دربسته بریزید و در یخچال سرد کنید و سرد مصرف کنید یا روی حرارت پایین گاز به آرامی گرم کنید. شیر را به مدت ۲ تا ۳ روز نگهداری کنید. به جای خرما میتوانید از ۱/۲ پودر زایلیتول + ۱/۴ استویای مایع استفاده کنید تا ترکیب ضد سرطان، ضد التهاب و قلیایی داشته باشید.