دستور پخت انواع شیر گیاهی؛ طرز تهیه و کاربرد‌های آن‌ها

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 234
  • پاسخ ها 11
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
شیر زردچوبه خوشمزه

شیر زردچوبه را می‌توان هم گرم و هم سرد، سرو کرد. شما احتمالا قبلا دستورالعمل شیر زردچوبه را در سایت‌های اینترنتی دیده‌اید، اما نوع گیاهی آن را چطور؟ شیر زردچوبه یا شیر طلایی با پایه شیر بادام به همراه زردچوبه، زنجبیل، دارچین، هل و وانیل درست می‌شود. شما می‌توانید آن را هم بدون شیرین کننده درست کنید تا یک ماده کتوژنتیک، قلیایی، متناسب با سیستم بدن و ضد سرطان درست کنید یا اینکه از کمی شیرین کننده استفاده کنید.

برای درست کردن شیر زردچوبه باید ابتدا شیر بادام را درست کیند، سپس با ادویه‌های گفته شده آن را طعم‌دار کنید. در انتها هم شیرین کننده به آن اضافه می‌شود. شیر زردچوبه انبار مهمات آنتی اکسیدان است که با استرس اکسیداتیو، رشد غیر طبیعی سلول‌های سرطانی مقابله می‌کند. سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و به سلامت کلی شما کمک می‌کند. این ماده ضد التهاب درد و ورم مفاصل را کاهش می‌دهد، با عفونت‌ها مبارزه می‌کند و از رشد باکتری‌ها جلوگیری می‌کند و در عین حال سیستم ایمنی شما را تقویت می‌کند.

اگر مشکلات گوارشی دارید، این ماده باکتری‌های مفید را تغذیه می‌کند و به آرام شدن و رفع التهاب سلول‌های پوششی دستگاه گوارش کمک می‌کند. متابولسیم را تقویت کرده و علائم سوهاضمه را کاهش می‌دهد. این ماده همچنین به سلامت مغز کمک می‌کند و مقاومت انسولینی را کاهش می‌دهد. اگر دچار افسردگی و اضطراب هستید، این ماده عالی انتخاب خوبی برای شما خواهد بود.. بهترین زمان خوردن این شیر گیاهی، صبح هنگام یا شب قبل از خواب است. البته شما هر زمان که بخواهید، می‌توانید آن را بنوشید.

طرز تهیه انواع شیر گیاهی و روشهای استفاده از آن را بدانیم


مواد لازم

  • بادام خام: ۱ پیمانه خیسانده
  • آب تصفیه: ۳ پیمانه
  • خرمای هسته گرفته: ۱/۴ پیمانه
  • پودر زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل طبیعی: ض قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
  • زنجبیل تازه رنده شده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر هل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • نمک دریا: کمی


طرز تهیه

۱. بادام خیسانده را آبکش کرده و بشویید. آب خیسانده شده در آن را دور بریزید.

۲. آن را داخل مخلوط کن ریخته و ۳ پیمانه اب تصفیه بریزید. روی سرعت بالا به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه، میکس کنید تا بادام کاملا خرد شود.

۳. مخلوط را داخل کیسه نخی ریخته و صاف کنید. مخلوط کن را شسته و شیر بادام را داخل آن بریزید.

۴. خرما‌ها (یا زایلیتول و استویا)، زردچوبه، زنجبیل، وانیل، دارچین، هل، فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و روی سرعت بالا به مدت ۲۰ ثانیه میکس کنید تا مخلوط صاف و کرمی شود.

۵. آن را داخل ظرف شیشه‌ای دربسته بریزید و در یخچال سرد کنید و سرد مصرف کنید یا روی حرارت پایین گاز به آرامی گرم کنید. شیر را به مدت ۲ تا ۳ روز نگهداری کنید. به جای خرما می‌توانید از ۱/۲ پودر زایلیتول + ۱/۴ استویای مایع استفاده کنید تا ترکیب ضد سرطان، ضد التهاب و قلیایی داشته باشید.

 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    شیر فندق

    شیر فندق سرعت یک میان وعده خوشمزه است و شاید هم یک همراه عالی برای صبحانه بخصوص که آن را روی غلات صبحانه‌تان بریزید و یا در نان و شیرینی استفاده کنید. مقداری پودر کاکائو و خرما یا عسل هم طعمی دلپذیر به آن می‌بخشد. موقع انتخاب فندق شاید راحت‌ترین کار انتخاب فندق پوست گرفته باشد، اما اگر می‌خواهید اسید‌های چرب فندق بیشتر از همیشه باشد نوع با پوست را انتخاب کنید و با ضربه‌ای آرام پوست آن‌ها را بگیرید. برای اینکه تازه بودن آن‌ها را متوجه بشوید، آن‌ها را برداشته و تکان دهید اگر آجیل داخل پوست تکان خورد یعنی آبش را از دست داده و خراب شده است. پوست فندق باید بسته باشد. سعی کنید آن‌ها را از مغازه‌های خشکباری معتبر که به آن‌ها اطمینان دارید، خریدای کنید.

    فندق سرشار از پروتئین، فیبر غذایی، منیزیم و ویتامین‌های B است. این ماده بالاترین میزان آنتی اکسیدان را در میان آجیل‌ها دارد و کمترین درصد چربی اشباع. فندق‌ها همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی کلسیم، آهن و روی بوده و منبع خوب چربی‌های سالم اسید اولئیک و سایر چربی‌های دوستدار قلب هستند. آن‌ها یکی از غنی‌ترین منابع ویتامین E نیز هستند و به عنوان سلاح مبارزه با قلب و سرطان هم شناخته می‌شوند.

    طرز تهیه انواع شیر گیاهی و روشهای استفاده از آن را بدانیم


    مواد لازم

    • شیر فندق شیرین نشده
    • فندق خام: ۱ پیمانه، به مدت ۸ ساعت خیسانده شود
    • آب تصفیه: ۳ پیمانه
    • نمک دریا: کمی
    • شیر شیرین شده (شیرین شده به اضافه مواد زیر)
    • اسانس وانیل طبیعی: ۱ قاشق چای‌خوری
    • خرمای هسته گرفته: ۱/۴ پیمانه (یا ۲ قاشق غذاخوری شربت افرای خالص)
    • شیر فندق شکلاتی (شیر شیرین شده به اضافه مواد زیر)
    • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری


    طرز تهیه

    ۱. برای خیساندن فندق، آن‌ها را داخل کاسه شیشه‌ای یا سرامیک یا شیشه‌ای دهان گشاد ریخته و روی آن‌ها آب تصفیه بریزید. ۱ قاشق چای‌خوری نمک دریا و کمی آب لیموی تازه یا سرکه سیب روی آن‌ها بریزید. روی آن را با پارچه نخی با بافت باز یا حوله کاغذی بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق به مدت ۸ ساعت بماند.

    ۲. آب فندق‌ها را دور ریخته و آن‌ها را چند بار بشویید تا آنزیم‌های بازدارنده جذب مواد معدنی کاملا شسته شده و از بین برود. برای برداشتن پوسته قهوه‌ای آن‌ها را بین دستمال تمیز آشپزخانه به هم بسایید تا پوست آن کنده شود.

    ۳. فندق، آب و نمک را داخل مخلوط کن بریزید و روی سرعت بالا به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه میکس کنید یا تا زمانی که آجیل‌ها کاملا خرد شوند. می‌توانید از شیر کامل استفاده کرده یا آن را داخل کیسه آجیلی ریخته و کیسه یا جوراب نایلونی را روی پارچ بگذارید و با فشردن پارچه، آن را کاملا تخلیه کنید. پالپ باقیمانده را خشک کرده و در اسموتی و یا خمیر استفاده کنید.

    ۴. مخلوط کن را شسته و شیر صاف شده را به آن برگردانید. وانیل، شیرین کننده و هر نوع طعم دهنده دیگر را به آن افزوده و دوباره میکس کنید تا صاف و کرمی شود.

    ۵. شیر را در ظرفی دربسته داخل یخچال قرار دهید. این شیر را به مدت ۲ تا ۳ روز می‌توان در یخچال نگه داشت.

    انواع شیر آجیلی و دانه‌ها به روش‌های گفته شده در بالا درست می‌شود. شیر تخمه آفتابگردان هم همانند شیر آجیلی درست می‌شود. برای داشتن طعم متفاوت و افزودن میوه‌ها می‌توانید همانند روش‌های بالا ابتدا شیر را آماده کرده، آن را صاف کرده سپس میوه و طعم دهنده را به آن اضافه کنید. مثلا برای شیر بادام و توت فرنگی و گلاب می‌توانید پس از آماده کردن شیر بادام و صاف کردن آن، ۳ پیمانه توت فرنگی و ۲ قاشق چای‌خوری گلاب و ۱/۴ پیمانه را داخل مخلوط کن ریخته و ترکیبی خوشمزه و معطر داشته باشید.

    منابع: theblendergirl، thekitchn
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    596
    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    1,309
    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    170
    پاسخ ها
    38
    بازدیدها
    348
    بالا