کیک و شیرینی انواع مینی‌چیزکیک کاپ‌کیکی، برای سلیقه‌های خاص

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 512
  • پاسخ ها 14
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه

مینی چیزکیک نوتلا


مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



شکلات صبحانه دوست دارید؟ نوتلا یا هر مارکی که باشد مهم نیست مهم این است که ما عاشق آن شکلات صبحانه فندقی هستیم که روی میز صبحانه جا خوش کرده است. اعتراف کنید چند بار در حال انگشت فرو کردن در شکلات صبحانه و دلی از عزا درآوردن مچ‌تان را گرفتند. مهم نیست همه ما گاهی از این خطا‌ها می‌کنیم، ولی امروز روز شماست یعنی هما روزی که شما آزاد هستید که شکلات صبحانه خوشمزه‌تان را داخل شیرینی مورد علاقه دیگرتان ادغام کنید. این مینی چیزکیک خوشمزه همان چیزی است که دلتان می‌خواهد و هدیه ویژه شما به قلب خودتان است. پس بیشتر خودتان را تحویل بگیرید و با این شیرینی خوشمزه، قلب نازکتان را خوشحال کنید.


مواد لازم


برای خمیر خشک



  • اورئو: ۱۲ عدد، خیلی ریز خرد شده
  • کره نمکی: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری، ذوب شده

مواد چیزکیک


  • شکر سفید: ۶ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: ۳۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شیر: ۱/۴ پیمانه
  • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه
  • پودر وانیل: به اندازه بین دو انگشت (یا ۱/۲ قاشق چای‌خوری اسانس وانیل)
  • نوتلا (شکلات صبحانه): ۱/۲ پیمانه

برای تزئین


  • خامه سنگین: ۱ پیمانه
  • شکر پودر شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • تراشه شکلات: مقداری برای تزئین



طرز تهیه


۱. فر را با حرارت ۱۷۵ سلسیوس روشن کنید. یک قالب مینی کاپ کیک ۱۲ تایی را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.


۲. داخل کاسه‌ای کوچک با استفاده از چنگال، بیسکویت اورئوی خرد شده و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا همه خرده‌های بیسکویت با کره مخلوط شوند. یک قاشق غذاخوری خرده بیسکویت را داخل هر کدام از قالب‌های کاپ کیک بریزید و با استفاده از ته لیوان آن را فشار دهید تا صاف شود (لیوان‌های باریک مربایی برای این کار مناسب هستند) و آن‌ها را به صورت یک لایه صاف درآورید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل فر گرم شده بپزید. آن را از داخل فر درآورید و بگذارید خنک شود، در همین حال خمیر چیزکیک را درست کنید.


۳. دمای فر را به ۱۶۰ درجه سلسیوس برسانید.


۴. داخل کاسه غذاساز، آرد، شکر و پنیر خامه‌ای را با هم مخلوط کنید. تا زمانی که صاف و کرمی شود و هیچ گلوله‌ای داخل خمیر نماند. تخم‌مرغ‌ها را یکجا به مخلوط اضافه کنید و با غذاساز مخلوط کنید تا مخلوط شوند. شیر، خامه ترش و وانیل را هم اضافه کرده و ۵ ثانیه دیگر مخلوط کنید. نوتلا را افزوده و به مدت ۱۰ ثانیه دیگر در غذاساز مخلوط کنید.


۵. از یک اسپاتول برای مخلوط کردن بخش‌های اضافی نوتلا که ممکن است مخلوط نشده باشند، استفاده کنید.


۶. از یک اسکوپ بزرگ کلوچه با حدود ۳ قاشق غذاخوری حجم، استفاده کنید و خمیر را بین هر کدام از بخش‌های قالب تقسیم کنید.


۷. قالب را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه یا تا زمانی که بیشتر چیزکیک سفت شده و به میزان جزئی لق باشد، بپزید. فر را خاموش کنید و بگذارید چیزکیک به مدت ۱ ساعت دیگر در فر بماند و به آرامی خنک شود. قالب را از فر درآورده و یک شب تا صبح بگذارید در یخچال بماند.


۸. چیزکیک را با فشار دادن از ته هر حفره درآورید. برای آماده کردن رو، با استفاده از همزن برقی، خامه سنگین و پودر شکر را بزنید تا زمانی که پف شود. یک کیسه خامه را با خامه زده شده پر کنید و روی چیزکیک را تزئین کنید. روی آن را با شکلات یا گردوی خرد شده تزئین کنید و فورا سرو کنید.


۹. آن را در ظرفی دردار داخل یخچال نگهداری کنید.


مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه

    مینی چیزکیک قند رنگی


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



    چیزکیک قند رنگی روشی عالی برای جشن گرفتن رویداد‌های خانوادگی ست. آن‌ها خامه‌ای، غلیظ و با طعم قند رنگی هستند و بخاطر رنگارنگ بودن دل هر کسی را می‌برند. آیا کسی هست که در برابر این مینی چیز کیک‌های رنگین کمانی مقاومت کند؟


    مواد لازم


    خمیر خشک



    • کلوچه وانیلی خرد شده: ۱ پیمانه (از حدود ۲۹ کلوچه)
    • شکر سفید: ۱ قاشق غذاخوری (۱۳ گرم)
    • کره: ۳ قاشق غذاخوری (۴۲ گرم)، آب شده

    مواد میانی


    • شکر سفید: ۳/۴ پیمانه (۱۰۵ گرم)
    • آرد: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری (۱۳ گرم)
    • پنیر خامه‌ای: ۴۵۰ گرم، نرم شده
    • تخم‌مرغ: ۲ عدد
    • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه (۵۹ گرم)
    • خامه سنگین: ۳ قاشق غذاخوری (۴۵ میلی لیتر)
    • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • اسانس بادام: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • قند رنگی: ۱/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری و مقداری برای تزئین
    • خامه قنادی: مقداری برای تزئین


    طرز تهیه


    ۱. برای خمیر خشک: فر را با حرارت ۱۶۰ درجه روشن کنید. یک قالب مافین با سایز استاندارد را کاغذ بگذارید.


    ۲. خرده کلوچه وانیلی را داخل کاسه‌ای با اندازه متوسط ریخته و شکر را هم به آن اضافه کنید. کره ذوب شده را هم ریخته و با چنگال بهم بزنید تا نرم شود.


    ۳. مخلوط را داخل قالب‌های کاغذی به اندازه مساوی بریزید. یک قاشق غذاخوری سرپر برای هر قالب کاغذی. خمیر را فشار دهید تا یک لایه صاف و همسطح شود.


    ۴. آن را داخل فر گرم شده به مدت ۶ دقیقه بپزید سپس از داخل فر بردارید و بگذارید سرد شود.


    ۵. برای مواد میانی: داخل کاسه‌ای کوچک شکر و آرد را بریزید و بهم بزنید.


    ۶. پنیر خامه‌ای نرم شده را داخل کاسه‌ای بزرگ دیگری بریزید. مخلوط شکر را روی پنیر خامه‌ای بریزید و با همزن برقی با هم مخلوط کنید فقط تا حدی که صاف و یکدست شود. بخش‌های از مخلوط را که به بالای کاسه رفته است، به سمت پایین کاسه ببرید. حدود ۳۰ ثانیه هم زدن کافی است.


    ۷. تخم‌مرغ‌ها را افزوده و هر بار پس از افزودن هر تخم‌مرغ مخلوط را فقط در حد ترکیب شدن با همزن برقی بهم بزنید. خامه ترش، خامه سنگین، اسانس وانیل و اسانس بادام را هم اضافه کنید.


    ۸. ۱/۴ پیمانه قند رنگی را بریزید و با استفاده از لیسک با خمیر قاطی کنید، فقط در حدی که در همه جای خمیر به طور یکسان پخش شود.


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



    ۹. مخلوط را داخل قالب‌های مافین روی لایه خمیر خشک بریزید بطوری که قالب نزدیک به پر شدن باشد. آن ۲ قاشق غذاخوری قند رنگی اضافه را روی تمام قالب‌های حاوی خمیر چیزکیک بپاشید.


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



    ۱۰. قالب را در فر گذاشته و حدود ۲۰ دقیقه بگذارید تا حدی که فقط به میزان جزئی کاپ کیک‌ها شل باشند (ممکن است کمی ترک بردارند، اما باز هم خوب هستند و وقتی که از فر درآورید هوای آن‌ها خالی شده و ترک‌ها محو می‌شوند.


    ۱۱. پس از خروج از فر به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید در دمای اتاق بمانند تا خنک شوند سپس به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید. ترجیحا همراه با قالب بگذارید داخل یخچال بمانند. روی آن‌ها را با سلفون یا چیز دیگری نپوشانید.


    ۱۲. مینی چیزکیک‌های سرد شده را با خامه و مقداری قند رنگی که روی آن می‌پاشید، تزئین کنید سپس سرو نمایید. استفاده از این نوع مینی چیزکیک به عنوان شیرینی‌های روز تولد عالی است.


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان






     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه

    چیزکیک تمشکی مرمری


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



    چیزکیک تمشکی به خاطر شکل مرمری روی آن بسیار زیبا و جالب است. این چیزکیک به واسطه وجود تمشک طعم فوق العاده‌ای خواهد داشت. کلا شیرینی‌هایی که با انواع توت درست می‌شوند، خیلی خوشمزه و دوست داشتنی هستند و بخاطر تنوع رنگی فوق العاده‌شان تاثیر جالبی روی دست ساخته‌های قنادی ما خواهند داشت. انواع چیزکیک با تمشک قرمز، تمشک سیاه و بلوبری از این نوع هستند که بلوبری رنگی بنفش و زیبا ایجاد خواهد کرد.


    من از نوع بلوبری به دلیل کمیاب بودن و همچنین گرانی قیمت آن صرفنظر می‌کنم، اما اگر اهل جنوب و یا شمال ایران باشید می‌دانید که هم در شمال و هم در جنوب تمشک به صورت خودرو رشد می‌کند و البته این گیاه جزو آن‌هایی ست که در اغلب مناطق خوش آب و هوای کشور و در روستا‌ها از گذشته‌های دور وجود داشته است. من امسال وقت نکردم که به روستا‌هایی که این گیاه در آنجا رشد می‌کند، بروم، اما تجربه چیزکیک تمشک قرمز را با شما به اشتراک خواهم گذاشت.


    مواد لازم


    خمیر خشک



    • بیسکویت: ۳/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
    • شکر سفید: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
    • کره نمکی: ۳ و ۱/۲ قاشق غذاخوری

    مواد تمشک


    • تمشک یخ زده: ۱۰۰ گرم
    • شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری

    مواد چیزکیک


    • شکر سفید: ۳/۴ پیمانه
    • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
    • پنیر خامه‌ای: ۲۲۰ گرم
    • رنده پوست لیمو: ۱ قاشق چای‌خوری
    • تخم‌مرغ: ۲ عدد
    • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه




    طرز تهیه


    ۱. برای خمیر خشک: فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس روشن کنید. بیسکویت خرد شده و شکر را داخل کاسه ریخته و کره ذوب شده را هم به آن بیفزایید. با استفاده از چنگال این مواد را به هم زده و یک خمیر خشک درست کنید. ۱ قالب مافین ۱۲ تایی را کاغذ گرفته و در هر کدام از قالب‌های کاغذی یک قاشق غذاخوری سرپر از این خمیر خشک بریزید. آن‌ها را به آرامی فشار دهید تا سطح آن صاف شود. آن را به مدت ۵ دقیقه در فر بپزید سپس از فر برداشته و بگذارید خنک شود.


    ۲. برای درست کردن سس تمشکی: تمشک‌های یخ زده و ۲ قاشق غذاخوری شکر را داخل غذاساز بریزید و خوب بزنید تا پوره شوند یعنی حدود ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه. یک الک ریز و ظریف را روی یک کاسه بگذارید و این مخلوط را از آن رد کنید (معمولا دانه‌ها داخل الک می‌مانند در صورتی که مقداری از دانه‌ها داخل کاسه رفت دوباره آن را صاف کنید). این پوره صاف شده را کنار بگذارید.


    ۳. برای مواد چیزکیک: آرد و شکر را داخل کاسه‌ای مخلوط کنید. پنیر خامه‌ای و رنده پوست لیمو را افزوده و با همزن برقی بزنید تا مخلوط صاف و یکدست شود. هر بار یک تخم‌مرغ را افزوده و مخلوط کنید. وانیل و خامه ترش را هم اضافه کنید و فقط تا حدی که ترکیب شوند با همزن بزنید. کاسه را ۱۰ بار روی کابینت بکوبید تا حباب‌های بزرگ هوا از آن خارج شوند.


    ۴. مخلوط را به طور یکسان روی خمیر خشک داخل قالب‌ها بریزید تا حدی که تقریبا قالب پر شود (کمی مانده به سر قالب). قالب را آهسته تکان دهید تا سطح چیزکیک را صاف کنید سپس حدود با حدود ۳/۴ قاشق چای‌خوری از سس تمشک روی سطح هر کدام ۵ دایره کوچک درست کنید.


    ۵. با استفاده از خلال دندان، مواد تمشکی را در هم پیچانده تا طرحی مرمری درست کنید. قالب را در مافین گذاشته و به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا زمانی که کاپ کیک‌ها پف کرده و تقریبا سفت شوند (ممکن است کمی ترک داشته باشند، اما بعدا باد آن‌ها خالی شده و دیگر آن ترک‌ها را نخواهید دید).


    ۶. قالب را از فر درآورده و بگذارید به طور کامل خنک شود سپس به مدت ۳ ساعت در یخچال سرد کنید. آن‌ها را در ظرفی دردار در یخچال نگهداری کنید.


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان






     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    مینی چیزکیک بدون گلوتن کتوژنتیک مخصوص دیابت نوع ۱


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



    اگر دوستی دارید که مبتلا به دیابت است و در عین حال علاقه‌مند به دسر‌های شیرین و خوشمزه است، نیازی به غصه خوردن نیست. شما می‌توانید خواسته دوست‌تان را برآورده کنید و او را خوشحال کنید. در این دستورالعمل از شکر و آرد خبری نیست. شما یک دستور کتوژنتیک و در عین حال بدون گلوتن خواهید داشت و از این جهت برای افراد مبتلا به سلیاک و یا حساسیت به گلوتن هم بسیار عالی است.


    برای درست کردن این مینی چیزکیک از آرد بادام استفاده می‌شود که نسبت به سایر بقیه موادش گرانتر هست، اما ما که قرار نیست کل سال چیزکیک بخوریم پس وقتی که هـ*ـوس این شیرینی را کردیم و در عین حال نگران قند خون هستیم، خوب است که کمی برای هـ*ـوس‌هایمان خرج کنیم. البته من توصیه می‌کنم که به جای خرید این آرد خودتان آن را در خانه درست کنید. کار سختی نیست فقط مقداری بادام، غذاساز و یا مخلوط کن و اندکی صرف وقت می‌خواهد. برای شیرین کننده هم می‌توانید از استویا یا زایلیتول استفاده کنید. برای استویا بهتر است از نوعی بخرید که مخصوص شیرینی و کیک است.


    مواد لازم


    کره: ۵۰ گرمآرد بادام: ۱/۲ پیمانه

    • پنیر خامه‌ای: ۴۵۰ گرم
    • شیرین کننده: ۳/۴ پیمانه
    • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
    • تخم‌مرغ: ۲ عدد



    طرز تهیه


    ۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید. کره را هم ذوب کنید.


    ۲. وقتی کره ذوب شده آن را با آرد بادام (پودر بادام) مخلوط کنید. در انتها باید غلظت مناسبی داشته باشد.


    ۳. مقداری از این مخلوط را در هر کدام از قالب‌های کاپ کیک کاغذی قرار دهید و فشار دهید تا خمیر ته چیزکیک شکل بگیرد.


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



    ۴. پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ، استویا و وانیل را با همزن برقی بهم بزنید و روی سرعت متوسط قدری بزنید که مخلوط صاف و یکدست شود.


    ۵. وقتی مواد میانی درست شدند، از این مخلوط داخل قالب‌ها بریزید تا حدی که تقریبا پر شود. آن‌ها را در فر به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه بپزید.


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



    ۶. روی کابینت بگذارید تا خنک شود سپس به مدت یک شب تا صبح بگذارید تا در یخچال سرد شود.


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



    نکته: این دستورالعمل برای ۱۲ کاپ کیک است و ۱۰۵ کالری برای هر کدام دارد.

     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه

    مینی چیزکیک کره بادام زمینی


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



    مینی چیزکیک کره بادام زمینی سرشار از کره بادام زمینی و قطعات خرد شده بادام زمینی است. این همان چیزی است که من و خیلی‌های دیگر عاشقش هستیم. چون و چرا هم ندارد. شما کسی را می‌شناسید که کره بادام زمینی دوست نداشته باشد؟ خب من چنین کسی را می‌شناختم، ولی حالا باید همیشه او را در حال خالی کردن ظرف کره بادام زمینی دستگیر کنم.


    کره بادام زمینی یک ماده چند جانبه است. این ماده هم حجم دهنده است هم حاوی مقداری چربی است که بافت خامه‌ای عالی برای شیرینی ایجاد می‌کند. من این ماده را به دلیل طعم عالیش خیلی دوست دارم، اما وجود آن برای هر شیرینی تضمین کننده بافتی خوب است.


    مواد لازم


    خمیر بیسکوئیت



    • بیسکویت اورئو: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)
    • کره: ۲ قاشق غذاخوری، ۴۱ گرم

    مواد چیزکیک


    • پنیر خامه‌ای: ۳۳۰ گرم
    • شکر: ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم)
    • آرد: ۳ قاشق غذاخوری (۲۴ گرم)
    • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه (۵۸ گرم)
    • کره بادام زمینی: ۶ قاشق غذاخوری (۱۰۵ گرم)
    • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری وانیل
    • تخم‌مرغ: ۲ عدد
    • شکلات لقمه‌ای با مغز بادام زمینی: ۱ پیمانه

    مواد خامه شکلاتی


    • خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه، سرد
    • پودر شکر: ۳ قاشق غذاخوری
    • پودر کاکائوی تلخ: ۲ قاشق غذاخوری
    • اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • شکلات با مغز کره بادام زمینی: دو نیم شده




    طرز تهیه


    ۱. برای خمیر خشک: فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس روشن کنید. یک قالب کاپ کیک را قالب کاغذی بگذارید.


    ۲. بیسکویت اورئوی پودر شده و کره ذوب شده را ذوب کنید. این مخلوط را بین قالب‌های کاغذی کاپ کیک تقسیم کنید (حدود ۱ و ۱/۲ تا ۲ قاشق غذاخوری برای هر کاپ کیک) و آن را فشار دهید.


    ۳. این خمیر را به مدت ۸ دقیقه در فر بپزید. از فر درآورید و بگذارید خنک شود سپس بروید به دنبا ل درست کردن مواد چیزکیک.


    ۴. برای درست کردن مواد چیزکیک: دمای فر را به ۱۴۸ درجه کاهش دهید.


    ۵. داخل کاسه‌ای بزرگ، پنیر خامه‌ای، شکر و آرد را با همزن برقی بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند (از سرعت پایین استفاده کنید تا هوای کمتری وارد خمیر شود، چون هوا موجب ترک می‌شود). مواد جمع شده در لبه را به سمت پایین برانید.


    ۶. خامه ترش، کره بادام زمینی و اسانس وانیل را اضافه کنید. روی سرعت پایین هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.


    ۷. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار به آرامی از لبه‌های کاسه بهم بزنید. به آرامی شکلات مغزدار خرد شده را داخل خمیر مخلوط کنید (با لیسک نه همزن).


    ۸. خمیر را بین کاپ‌کیک‌ها تقسیم کنید و تقریبا هر قالب را پر کنید.


    ۹. چیزکیک را به مدت ۱۳ دقیقه بپزید، سپس فر را خاموش کنید و داخل فر با درب بسته بگذارید بمانند.


    ۱۰. درب فر را کمی باز کنید و بگذارید چیزکیک‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید سپس داخل یخچال بگذارید تا به طور کامل خنک شود.


    ۱۱. وقتی چیزکیک‌ها خنک شده و سفت شدند، خامه را درست کنید. خامه سنگین، پودر شکر، پودر کاکائو و وانیل را با همزن برقی بزنید؛ و روی سرعت بالا آنقدر بزنید تا کاملا کف کند و بالا بیاید.


    ۱۲. خامه زده شده را داخل کیسه خامه با ماسوره ستاره‌ای بریزید و روی هر کدام از چیزکیک‌ها را از این خامه بریزید و تزئین کنید. روی هر خامه هم یک شکلات لقمه‌ای نصف شده بگذارید. آن‌ها را تا موقع سرو در یخچال بگذارید.


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



    مینی چیزکیک‌های بسیاری وجود دارد که می‌توانید بنابر سلیقه خود درست کنید. می‌توانید انواع میوه‌ها مثل توت فرنگی، انبه، تمشک سیاه و توت را داخل چیزکیک استفاده کنید. این مواد را هم برای تزئین و هم به عنوان یک ماده رنگ و طعم دهنده استفاده کرد. مینی چیزکیک انبه و تمشک سیاه و اسطوخودوس بسیار دوست داشتنی و مشهور هستند.


    من سعی کردم انواعی را که ساده و مقرون به صرفه باشند را به شما یاد بدهم. اگر دوست داشته باشید می‌توانید با گذاشتن توت فرنگی روی هر مینی چیزکیک و ریختن قدری شکلات تیره یک تزئین زیبا داشته باشید. برای مینی چیزکیک لیمویی هم برش‌های لیمو آن را خیلی زیبا و دوست داشتنی می‌کند.


    مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان



    منابع: chefsavvy, eggrollsandsauce, cookingclassy, theflyingcouponer, confessionsofaconfectionista, t1dandglutenfree, lifeloveandsugar

     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    645
    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    1,315
    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    172
    پاسخ ها
    38
    بازدیدها
    361
    بالا