مینی چیزکیک نوتلا
![مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلبهای مهربان مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلبهای مهربان](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/7/28/2186902_905.jpg)
شکلات صبحانه دوست دارید؟ نوتلا یا هر مارکی که باشد مهم نیست مهم این است که ما عاشق آن شکلات صبحانه فندقی هستیم که روی میز صبحانه جا خوش کرده است. اعتراف کنید چند بار در حال انگشت فرو کردن در شکلات صبحانه و دلی از عزا درآوردن مچتان را گرفتند. مهم نیست همه ما گاهی از این خطاها میکنیم، ولی امروز روز شماست یعنی هما روزی که شما آزاد هستید که شکلات صبحانه خوشمزهتان را داخل شیرینی مورد علاقه دیگرتان ادغام کنید. این مینی چیزکیک خوشمزه همان چیزی است که دلتان میخواهد و هدیه ویژه شما به قلب خودتان است. پس بیشتر خودتان را تحویل بگیرید و با این شیرینی خوشمزه، قلب نازکتان را خوشحال کنید.
مواد لازم
برای خمیر خشک
- اورئو: ۱۲ عدد، خیلی ریز خرد شده
- کره نمکی: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری، ذوب شده
مواد چیزکیک
- شکر سفید: ۶ قاشق غذاخوری
- آرد: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای: ۳۵۰ گرم
- تخممرغ: ۲ عدد
- شیر: ۱/۴ پیمانه
- خامه ترش: ۱/۴ پیمانه
- پودر وانیل: به اندازه بین دو انگشت (یا ۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل)
- نوتلا (شکلات صبحانه): ۱/۲ پیمانه
برای تزئین
- خامه سنگین: ۱ پیمانه
- شکر پودر شده: ۳ قاشق غذاخوری
- تراشه شکلات: مقداری برای تزئین
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۷۵ سلسیوس روشن کنید. یک قالب مینی کاپ کیک ۱۲ تایی را کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
۲. داخل کاسهای کوچک با استفاده از چنگال، بیسکویت اورئوی خرد شده و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید تا همه خردههای بیسکویت با کره مخلوط شوند. یک قاشق غذاخوری خرده بیسکویت را داخل هر کدام از قالبهای کاپ کیک بریزید و با استفاده از ته لیوان آن را فشار دهید تا صاف شود (لیوانهای باریک مربایی برای این کار مناسب هستند) و آنها را به صورت یک لایه صاف درآورید. به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل فر گرم شده بپزید. آن را از داخل فر درآورید و بگذارید خنک شود، در همین حال خمیر چیزکیک را درست کنید.
۳. دمای فر را به ۱۶۰ درجه سلسیوس برسانید.
۴. داخل کاسه غذاساز، آرد، شکر و پنیر خامهای را با هم مخلوط کنید. تا زمانی که صاف و کرمی شود و هیچ گلولهای داخل خمیر نماند. تخممرغها را یکجا به مخلوط اضافه کنید و با غذاساز مخلوط کنید تا مخلوط شوند. شیر، خامه ترش و وانیل را هم اضافه کرده و ۵ ثانیه دیگر مخلوط کنید. نوتلا را افزوده و به مدت ۱۰ ثانیه دیگر در غذاساز مخلوط کنید.
۵. از یک اسپاتول برای مخلوط کردن بخشهای اضافی نوتلا که ممکن است مخلوط نشده باشند، استفاده کنید.
۶. از یک اسکوپ بزرگ کلوچه با حدود ۳ قاشق غذاخوری حجم، استفاده کنید و خمیر را بین هر کدام از بخشهای قالب تقسیم کنید.
۷. قالب را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه یا تا زمانی که بیشتر چیزکیک سفت شده و به میزان جزئی لق باشد، بپزید. فر را خاموش کنید و بگذارید چیزکیک به مدت ۱ ساعت دیگر در فر بماند و به آرامی خنک شود. قالب را از فر درآورده و یک شب تا صبح بگذارید در یخچال بماند.
۸. چیزکیک را با فشار دادن از ته هر حفره درآورید. برای آماده کردن رو، با استفاده از همزن برقی، خامه سنگین و پودر شکر را بزنید تا زمانی که پف شود. یک کیسه خامه را با خامه زده شده پر کنید و روی چیزکیک را تزئین کنید. روی آن را با شکلات یا گردوی خرد شده تزئین کنید و فورا سرو کنید.
۹. آن را در ظرفی دردار داخل یخچال نگهداری کنید.
![مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلبهای مهربان مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلبهای مهربان](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/7/28/2186903_659.jpg)