دسر و مربا انواع مربا

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 382
  • پاسخ ها 38
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
Willowpond_Jam.jpg







مواد لازم :






زرشک
1 کیلو
شکر
1/5 کیلو
هل
2 قاشق چایخوری






طرز تهیه :






زرشک را پاک کنید و خوب بشویید . ( بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه ای پر از آب بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاٌ در آب ته نشین شود . ) شکر را در آب بریزد و بگذارید بجوشد . زرشک را در شیره بریزید تا بپزد . هل را در پارچه نازکی بگذارید و سر آن را ببندید و در قابلمه بیندازید . بعد از قوام آمدن شکر ، مربا آماده است .
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    fo694.jpg




    طرز تهیه :



    به راتمیز کرده وقسمت وسط آن رابیرون آوریدوسپس آن راقطعه قطعه کرده دریک ظرف آب ریخته وبجوشانید تا نرم شود.سپس آن راآبکش کرده ویک ونیم لیوان آب حاصله رامجددا"درظرف ریخته ودوبرابرآن آب عسل اضافه نموده وبجوشانیدسپس قطعات آبکش شده راتوی شیره جوشان ریخته وباحرارت کم آهسته بجوشد وقتی قطعات به شفاف شدآن راازروی آتش برداریدودرظرفهای مخصوص ریخته ومصرف نمایید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    fo584.jpg






    مواد لازم :



    تمشک
    3 کیلو گرم
    شکر
    یک کیلو گرم





    طرز تهیه :



    تمشک بی‌دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آن را در لگن لعابی بی‌عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید‌. همین که شکرش بخورد تمشک رفت آن را برداشته از صافی گذرانده دانه‌های تمشک را گرفته در ظرف مربا بریزید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    fo717.jpg





    مواد لازم :



    شیر
    دو پیمانه
    آب
    یک پیمانه
    شکر
    ۱/۴ پیمانه
    گل محمدی
    ۱/۴ پیمانه
    آرد نصف پیمانه




    طرز تهیه :



    آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود. سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط کنید و روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید بعد از ده دقیقه گلمحمدی را به مخلوط اضافه کنید وقتی سفت شد شکر را همزمان که هم میزنیم درون مواد میریزیم تا کاملا سفت شود.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    fo1302.jpg


    مواد لازم :

    هلو ۲ عدد
    انبه ۱عدد
    شکر هم وزن هلو و انبه
    پودر ژله هلو ۱ قاشق مربا خوری

    طرز تهیه :
    هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته را جدا کنید سپس به قطعات ریز خرد کنید . پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید . هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود .میزان آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد به حدی که میوه ها پخته شود ودر پایان پخت آب کاملاْتبخیر شود .سعي كنيد با پشت قاشق ميوه ها را له كنيد.در آخر ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود .این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است . که میتوان بعنوان صبحانه با بیسکویت ویا پنکیک وسایر نانها میل نمود و خيلي سريع آماده ميشود . ميتوانيد در اين مارمالاد از مقدار شكر كمتري هم استفاده كنيد در اين صورت نميتوانيدبه مدت طولاني نگهداري كنيد
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    fo3035.jpg


    ریواس یکی از سبزی هایی است که در فصل بهار موجود است


    ریواس یکی از سبزی هایی است که در فصل بهار موجود است. به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه مارمالاد ریواس را آموزش داده ایم.


    مواد لازم :

    ریواس خرد شده ۶ پیمانه
    شکر ۶ پیمانه
    پرتقال متوسط ۲ عدد

    طرز تهیه مارمالاد ریواس :
    ریواس و شکر را با هم مخلوط کنید.
    پرتقال را ریز خرد کنید و همراه با مقداری پوست رنده شده آن به ریواس اضافه کنید.
    مواد را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و بدون قرار دادن در قابلمه اجازه دهید، آرام آرام به مدت یک ساعت بپزد.


    سپس آن را از روی حرارت بردارید و کف های روی آن را جدا کنید.
    مارمالاد ریواس آماده را در شیشه بریزید به گونه ای که کمی از سرشیشه خالی بماند. هوای اضافه را خارج کنید و در آن را محکم ببندید.


    شیشه ها را در قابلمه حاوی آب در حال جوش قرار دهید.
    آب باید روی شیشه را بگیرد؛ بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
    سپس شیشه ها را از آب دربیاورید و بگذارید خنک شود.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    fo3319.jpg


    برای صبحانه روزهای تابستان می توانید مارمالاد شلیل درست کنید


    شلیل یکی از خوش طعم ترین میوه های تابستانی است.


    با این مقدار مواد لازم به اندازه چهار کاسه ماست‌خوری از «مارمالاد شلیل» خواهیم داشت.


    مواد لازم برای تهیه مارمالاد شلیل :

    شلیل خرد کرده دو کاسه ماست‌خوری
    شکر دو کاسه ماست‌خوری
    پودر ژله هلو یا شلیل دو قاشق غذاخوری

    روش تهیه مارمالاد شلیل :
    شلیل خرد شده، شکر و چهار قاشق غذاخوری آب را در مخلوط کن ریخته، تا پوره شلیل به دست آید.


    پوره شلیل را در قابلمه ریخته، تا به جوش آید. پنج دقیقه که جوشید، دو قاشق پودر ژله را کم‌کم اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس شعله را خاموش می‌کنیم.
    مارمالاد آماده می‌باشد. بعد از سرد شدن آن را در ظرف می‌کشیم.

    کالری موجود در مارمالاد شلیل :
    مقدار کالری موجود در کل مارمالاد 2400 کیلوکالری می‌باشد.
    مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از مارمالاد شلیل حدود 600 کیلوکالری می‌باشد.


    مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری از مارمالاد شلیل حدود 30 کیلوکالری می‌باشد.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    hou233.jpg







    مربا را می توان در ظرف لعابی پخت تا به خوبی قوام پیدا کند. برای آن که بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قطره از آن را در لیوان آب سرد بریزید. اگر مربا ته ظرف رفت و از هم باز نشد، قوام آمده است.






    hou235.jpg






    برای خوش رنگ شدن مرباهایی مثل هویج، به و سیب



    می توانید مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
    این کار باعث می شود رنگ و بوی مربا بهتر شود هم چنین با افزودن مقداری دانه هل، چوب دارچین، وانیل یا گلاب نیز می توان مربا را معطر کرد البته چوب دارچین را بعد از مدتی جوشیدن در مربا باید از ظرف خارج کرد.



    اگر هنگام جوشیدن مربا یک تکه کوچک کره داخل آن بیندازید از تشکیل کف جلوگیری خواهد کرد.



    اگر مقداری آب جوشیده شده و آبلیمو را به مربای شکرک زده اضافه کنید و آن را دوباره بجوشانید، شکرک آن از بین می رود.





    hou234.jpg






    اگر مربای شما کپک زد،



    کپک را به همراه یک لایه از مربا بردارید و آن را دوباره بجوشانید.







    برای نگهداری طولانی مدت از مربا،



    آن را در شیشه های کوچک با در محکم بریزید و در یک قابلمه در حال جوش که آب تا سر شیشه ها را پوشش می دهد، قرار دهید
    و پس از ۱۰ دقیقه که هوای داخل شیشه ها خارج شد، می توانید مربا را تا هر زمان که بخواهید در هوای اتاق نگهداری کنید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    *ROyA

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/28
    ارسالی ها
    3,052
    امتیاز واکنش
    25,600
    امتیاز
    1,070
    محل سکونت
    Sis nation
    1575469436785.png
    مواد لازم برای مربای سیب

    مربای سیب


    روش پخت مربای سیب

    ابتدا آب و شکر را درون قابله ای بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

    سیب ها را هم پس از شستن پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید . دقت کنید هسته های آن را حین خرد کردن جدا کنید .وقتی شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد سیب ها را داخل آن شهد بریزید و حرارت را کم کنید تا سیب به مدت 1 ساعت به آرامی با حرارت کم بپزد. حتما در هنگام پخت کف هایی که رو ی مربا می آیند را با قاشق بگیرید تا مربا شفاف شود.


     طرز درست کردن مربای سیب


    بعد از اینکه سیب ها پخت در مرخله آخر پخت زعفران را به همراه جوهر لیمو و گلاب به مربا اضافه کنید و بعد ظرف را از روی حرارت بردارید. و وقتی مربا سرد شد آنها را در ظرف های درب دار تمیز و خشک در یخچال نگهداری کنید.



    نکات تکمیلی در مورد مربای سیب
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    736
    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    1,331
    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    179
    بالا