خواص خوراکی‌ها خواص انواع عسل

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 1,315
  • پاسخ ها 14
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
۱۱- عسل مرکبات
تقویت حافظه و انرژی زا، مقوی معده، بادشکن، مفید برای کمبود ویتامین C ضد تهوع و سم، نرم کننده سـ*ـینه، برای سرماخوردگی، کاهش ورم های بدن، ضدعفونی کننده، تصفیه خون، اشتها آور، ناراحتیهای صفرا، مسکن، مفید برای سکسکه، کرم های روده، مفید برای سرطان های معده، ازدیاد متابولیسم پایه، پیشگیری از انواع سرطان ها، کاهش کلسترول، ضدباکتری و قارچ.

۱۲- عسل گشنيز
عسل گشنیز دارای عطر تند و طعم های خاصی است. از گل های سفید و صورتی چتردار جمع آوری می شود. شکوفه های گشنیز رشد کرده در یک هکتار زمین حدود ۵۰۰ کیلوگرم عسل می دهد. معطر، مقوی، اشتها آور، مقوی معده، رفع سوءهاضمه، بادشکن، نرم کننده سـ*ـینه، برای تب، مفید برای بیماریهای عفونی مانند: سرخک و آبله، برای سرفه و سرماخوردگی، مسکن و آرام بخش، دفع سموم بدن، خواب آور، مفید برای زکام و اسپاسم ماهیچه ای، شیر افزا، مفید برای تب های رماتیسمی، خواب آور، مفید برای آفت دهان، تقویت لثه، تنگی نفس، مسکن صفرا، ضد سرطان، مفرح، مقوی قلب و مغز، اسپرم، ناراحتی روده و حافظه می باشد.

۱۳- عسل زرشک
عسل زرشک از شهد گلهای درخت زرشک به دست می آید عسل زرشک در ادریبهشت و خرداد تولید شده و از عسل های بهاره به شمار می رود عسل زرشک خاص منطقه خراسان است که به دلیل شرایط اقلیمی و پوشش گیاهی خاص از خواص زیادی برخوردار است. عسل زرشک به رنگ زرد طلایی با عطر مطبوع و طعم شیرین دلچسب می باشد.عسل زرشک باعث تصفیه خون، کاهش فشار خون، درمان مشکلات کبدی و تنظیم قند خون می شود.

۱۴- عسل مریم گلی
این عسل از شهد گیاه معروف مریم گلی ساخته می شود که از گیاهان دارویی پر کاربرد است.
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
به رنگ کهربایی روشن تا تیره زرین، با بو و مزه های دلپسند است. هر هکتار تحت کشت مریم گلی حدود ۶۰۰ کیلوگرم عسل می دهد. از خواص آن می توان به تصفیه خون، رفع تعریق بیش از حد بدن، کمک به سیستم گوارش، بهبود زخم ها و بریدگی ها، تحـریـ*ک اشتها و بهبود سرماخوردگی اشاره کرد

۱۵- عسل وحشی
عسل وحشی از نوعی زنبور های کوچکی که با زنبور های معمولی و پرورش یافته فرق دارند به وجود می آید این زنبور ها در بالای درختان و شکاف صخره ها د کوهستان ها اقدام به ساخت کلنی می کنند و عسل ها یا سختی بسیاری از این کلنی ها برداشت می شود به دلیل خواص درمانی فوق العاده و سختی در برداشت عسل وحشی و حتی کمیابی این نو عسل قیمت نسبتا بالایی هم در داخل کشور دارد از مهمترین خواص این نوع عسل می توان به انرژی زایی بالا، درمان مشکلات گوارشی، درمان کم خونی، تقویت حافظه، و همچنین تقویت قوای جنـ*ـسی اشاره کرد
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۱۶- عسل جعفری
    مقوی، انرژی زا و خواب آور، تقویت مغز و حافظه اخلاط لزج را قطع می کند کاهش نفخ، مفید برای گرفتگی عروق، قاعده آور، اشتها آور، برای ناراحتی های کبدی و طحال، برای دیابت بی مزه و برای ناراحتی های روده مفید است

    ۱۷- عسل ریحان
    عسل ریحان از نوع عسل های گیاهان تک گل است و برای بیماری ها در طب سنتی تجویز می شود رنگ این عسل به رنگ عقیق روشن است و توسط زنبوران از شهد گیاه ریحان تولید می شود عسل ریحان به عنوان یکی از داروهای طبیعی و خوراکی شناخته می شود خواص عسل ریحان عبارت اند از خواص ضد عفونی و ضد باکتری، بهبود درد های میگرنی، بهبود سرگیجه، مقوی برای اعصاب و جسم انسان، بهبود ضعف بدن، غنی از ویتامین های K ، A ، کلسیم و مواد معدنی دیگری است

    ۱۸- عسل جاوشیر
    عسل جاوشیر از شهد گلهای جاوشیر توسط زنبور عسل فرآوری می شود جاوشیر یک نوع گیاه بومی نواحی کوهستانی ایران است که خواص دارویی زیادی دارد که در طب سنتی از آن استفاده می شود عسل جاوشیر رنگ قهوه ای روشن دارد که در فصل بهار برداشت می شود و دارای مزه شیرینی است. از خواص این عسل می توان به بهبود عملکرد کلیه ها، بازکننده مجاری ادراری، مقوی برای سیستم عصبی بدن، بهبود آسم و تنگی نفس، بهبود صرع، بهبود تشنج،بهبوده لرزه اندام یا رعشه، درمان درد های مفصلی و تقویت کننده چشم و بینایی اشاره کرد

    ۱۹- عسل مانوکا
    این عسل در مناطق جنگلی استرالیا و نیوزلند از شهد درخت مانوکا توسط زنبور ه تولید می شود و کیفیت بالایی دارد
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    یک مرهم طبیعی برای زخم ها است در گذشته که دسترسی به آنتی بیوتیک ها میسر نبوده از عسل مانوکا برای ضد عفونی کننده و درمان استفاده می شده است

    همچنین ادعا میشود عسل مانوکا می تواند ناراحتی های مثل آکنه و عفونت های سینوسی را درمان کند از فواید دیگر عسل مانوکا می شود به بهبود دردهای شکمی، بهبود سیستم گوارشی، تقویت سیستم ایمنی و خاصیت انرژی زایی آن اشاره کرد

    ۲۰- عسل گل آفتابگردان
    عسل آفتابگردان در شکل مایع به رنگ زرد طلایی و در شکل کریستالی به رنگ زرد کهربایی با رگه های مایل به سبز است. عطر ضعیف و طعم مطلوبی دارد. از گل های زرد طلایی آفتابگردان به دست می آید. یک هکتار تحت کشت آفتابگردان حدود ۵۰ کیلوگرم عسل می دهد. مقوی، انرژی زا و تقویت حافظه، مدر و نرم کننده سـ*ـینه، برای ناراحت برونش ها، ناراحتی های حنجره، صاف کردن صدا، ناراحتی های ریوی، تسکین سرفه و سرماخوردگی و برای خنثی کردن سم مفید است.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۲۱- عسل گندم سیاه
    عسل گندم سیاه به رنگ زرد تیره یا قهوه ای تیره می باشد و در ظاهر مشابه عسلک است. دارای عطر و طعم مشخصی است. در شکل بلوری چسبناک می شود. این عسل حاوی ۳۶ درصد گلوکز و ۴۰ درصد فروکتوز است. میزان پروتئین و آهن آن از عسل روشن بیشتر بوده و به خاطر داشتن میزان زیاد آهن در درمان کم خونی توصیه می شود. از قدیم گفته اند که عسل های تیره برای افراد رنگ پریده خوب است. این عسل از شهد گندم سیاه که به مقدار زیاد در باغستان ها و به صورت محصول زراعی رشد می کند، ساخته می شود. یک هکتار زمین تحت کشت گندم سیاه حدود ۶۰ کیلوگرم عسل می دهد.

    ۲۲- عسل بابونه
    عسل بابونه برای التهاب مغز، انواع ورمها، کاهش تب، میگرن، سردرد، آرتروز، کاهش حساسیت، ضد درد، کاهش پسوریازیس، اسپوندلیت آنکلوزان، دردهای دوران پر* یود، ناراحتی های زنانه و یائسگی، آلرژی ها، فشار خون، آرام بخش، برطرف کننده سرگیجه، سوءهاضمه، ضداسپاسم، ناراحتی های روده، درد و ورم مثانه، ورم طحال، معده درد، بی خوابی، دفع کرم کدو در کودکان، سرماخوردگی، رماتیسم، غلظت خون، ضد عفونی دهان و دندان، شستشو و پانسمان زخم ها، تقویت سیستم بدن، تقویت مغز و حافظه، ترشح شیر در خانم های شیرده، ورم پروستات، ایمنی بدن، تقویت مغز و حافظه، ترشح شیر در خانم های شیر ده، ورم پرستات، زخم های دهان و کولیت سودمند است

    ۲۳- عسل شاه بلوط
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    تیره رنگ می باشد و عطر نامطبوعی دارد. از گل های شاه بلوط شیرین به دست می آید. عسل شاه بلوط از نظر رده بندی جزء عسل های درجه ۲ محسوب می شود.

    ۲۴- عسل کلزا
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    با رنگ سفید و گاهی زرد دارای عطر دلپذير ولی بدون طعم خوب است.به سرعت به شکل بلوری کلفت درآمده و به سختی در آب حل شده و در صورت نگهداری طولانی به سرعت ترش می شود. زنبورها آن را از شهد گل های زرد کلزا به دست می آورند.

    ۲۵- عسل گل گندم
    عسل گل گندم (قنطوریون) به رنگ زرد و سبز با بوی بادام و طعم آن اندکی تلخ است. گل گندم یکی از بهترین گیاهان عسل زا است.
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۲۶- عسل گل پنبه
    عسل پنبه دارای رنگ روشن می باشد و بعد از بلوری شدن به طور واضح رنگش سفید می گردد. به آسانی بلوری می شود و تشکیل دانه های بسیار ریز می دهد. محتوی ۳۶ درصد گلوکز و ۴۰ درصد فروکتوز است. یک هکتار تحت کشت پنبه حدود ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم عسل می دهد. زنبور عسل با گرده افشانی خود محصول پنبه را ۴۰ تا ۵۶ درصد افزایش می دهد.

    ۲۷- عسل شبدر
    عسل شبدر یکی از بهترین عسل ها است. کاملا بی رنگ بوده و عطر خوبی دارد. در شکل بلوری به صورت یک توده جامد سفید درمی آید. عسل شبدر حاوی ۳۵ درصد گلوکز و۴۰ درصد فروکتوز است. یک هکتار زمین تحت کشت شبدر سفید حدود ۱۰۰ کیلوگرم عسل می دهد.

    ۲۸- عسل سیب
    عسل سیب به رنگ زرد کم رنگ با عطری بی نظیر و شیرینی مطبوعی است. دارای۳۲ درصد گلوکز و ۴۲ درصد فروکتوز بوده و از شکوفه های سیب جمع آوری می شود. یک هکتار شکوفه سیب حدود ۴۰ کیلوگرم عسل میدهد.

    ۲۹- عسل لیمو
    این عسل به عنوان یکی از بهترین عسل ها به خاطر طعم خاصش، ارزش و قیمت بالایی دارد. عسل تازه استخراج شده معطر و رنگ آن شفاف و متمایل به زرد یا سبزرنگ است. عسل ليمو حاوی ۳۶ درصد گلوکز و ۳۹ درصد فروکتوز است. از این عسل برای سرماخوردگی استفاده می شود. عسل لیمو از شهد شکوفه های زرد متمایل به سبز لیمو به دست می آید. از یک درخت لیمو حدود ۱۶ کیلوگرم عسل و از یک هکتار تحت کشت حدود ۱۰۰۰ کیلوگرم عسل به دست می آید.

    ۳۰- عسل هویج
    عسل هویج به رنگ زرد تیره بوده و عطر مطبوعی دارد. بیشتر از گل های سفید چتردار هویج وحشی یا پرورشی به دست می آید.

    types-honey-..-1.jpg

    خواص انواع عسل های طبیعی
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ۳۱- عسل اکالیپتوس
    زنبور های عسل علاقه زیادی به شهد اکالیپتوس دارند. امروزه به دلیل گونه های متنوع این گیاه طعم و عطر قوی و فواید درمانی زیاد آن برداشت عسل اکالیپتوس در سراسر دنیا انجام می شود. عمده برداشت عسل اکالیپتوس در کشور ما در شهرستان های فسا و جهرم صورت می گیرد که از اوایل اردیبهشت تا اواسط خرداد ادامه دارد. عسل اکالیپتوس دارای طعم نامطبوعی است و ارزش پزشکی زیادی دارد و برای درمان سل ریوی، بهبود آنفولانزا و سرما خوردگی، درمان تنگی نفس، درمان کننده عفونت دستگاه ادراری و برای بهبود اختلالات گوارشی توصیه می شود.

    ۳۲- عسل قاصدک
    عسل قاصدک به رنگ زرد طلایی، ضخیم و چسبناک است. این عسل به سرعت بلوری (شکرک) شده و طعم قوی دارد. عسل قاصدک از شهد گیاهانی که در هر جا به میزان را رشد می کنند، به دست می آید. عسل قاصدک دارای ۳۶ درصد گلوکز و ۴۲ درصد فروكتوز الست

    ۳۳- عسل تمشک
    این عسل با رنگ سفید و عطر و طعم بسیار مطلوب، خیلی خوشمزه بوده و به سرعت در دهان آب می شود. عسل تمشک از شکوفه های تمشک به دست می آید. تمشک جنگلی در هر هکتار حدود ۷۰ کیلوگرم و تمشک کشت شده آبی در هر هکتار تقریبا ۵۰ کیلوگرم عسل می دهد. این عسل دارای ۳۴ درصد گلوکز و ۴۱ درصد فروکتوز است.

    ۳۴- عسل سنبل
    عسل سنبل به رنگ زرد طلایی و با عطر لطیف است. این عسل که یکی از بهترین انواع عسل ها بوده، زنبور عسل آن را از شهد گل های زرد کم رنگ یا آبی متمایل به بنفش درختچه های روغنی پایا می سازد.

    ۳۵- عسل زیرفون
    عسل زیرفون یکی از بهترین عسل ها، و به خاطر طعم عالی ای که دارد، پر ارزش ترین آنهاست. عسل تازه استخراج شده، زلال و عموما به رنگ زرد کم رنگ یا سبز است. عسل زیرفون محتوی ۳۶ درصد گلوکز و ۴۰ درصد فروکتوز است. طعم خوشبو و مزه قابل ملاحظه ای دارد و پس از خوردن مزه تلخی در دهان می گذارد که بزودی از بین می رود. در پزشکی تجربی به عنوان عرق آور و به صورت خنکی مصرف زیادی دارد، از یک درخت زیرفون حدود ۱۶ کیلوگرم عسل به دست می آید.

    ۳۶- عسل اکلیل کوهی
    عسل اکلیل کوهی عسلی است با کیفیتی عالی و مزه های دلپسند، به رنگ کهربایی روشن یا سفید با بوی خوش وانیل. محتوی ۳۷ درصد گلوکز و ۴۰ درصد فروکتوز است. یک هکتار زمین گیاه خودرو ۲۰۰ کیلوگرم و یک هکتار زمین تحت کشت اکلیل کوهی حدود ۶۰۰ کیلوگرم عسل به دست می آید.

    ۳۷- عسل اسپرس
    عسل اسپرس، به رنگ زرد زرین، بسیار خوشبو، مزه ای دلپسند و خاص دارد. یک هکتار تحت کشت اسپرس حدود ۱۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم عسل عالی می دهد.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    172
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    102
    پاسخ ها
    1
    بازدیدها
    136
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    127
    پاسخ ها
    2
    بازدیدها
    159
    پاسخ ها
    5
    بازدیدها
    172
    پاسخ ها
    10
    بازدیدها
    280
    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    179
    پاسخ ها
    6
    بازدیدها
    157
    پاسخ ها
    3
    بازدیدها
    169
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    148
    پاسخ ها
    1
    بازدیدها
    162
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    183
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    151
    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    176
    پاسخ ها
    2
    بازدیدها
    166
    بالا