- عضویت
- 2018/10/30
- ارسالی ها
- 4,471
- امتیاز واکنش
- 17,947
- امتیاز
- 979
خیارشور یک روش قدیمی برای نگهداری خیار و یک چاشنی محبوب کنار غذاست. مردم می توانند تقریباً از هر ماده غذایی ترشی درست کنند اما برای بسیاری، خیار مترادف خیارشور است.
مردم برخی از ترشی ها را در نمک تخمیر شده حاوی باکتری های مفید نگهداری می کنند، به این معنی که می توانند مکمل خوبی برای یک رژیم غذایی سالم باشند.
خیارشورهای تخمیر شده بیشتر از سایر ترشی ها فواید سلامتی دارند. با این وجود حتی ترشی تخمیر نشده نیز سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامین K و ویتامین A است.
خیارشورها کالری کمی دارند و حاوی باکتری های مفیدی هستند.
خیارشور فاقد چربی و کم کالری است اما به جز سدیم، میزان اکثر مواد مغذی دیگرش نیز کم است.
بیشتر ترشی ها و خیارشورها سدیم زیادی دارند، بنابراین محدود کردن مصرف آنها بسیار مهم است.
افراد مبتلا به فشار خون بالا یا دارای مشکلات قلب و عروق ممکن است بهتر باشد از خیارشور اجتناب کنند.
فایده اصلی خیارشور این است که برخی از آنها حاوی باکتری های مفید هستند. مردم برای تهیه ترشی از آب نمک استفاده می کنند. آب نمک آبی است که با نمک یا یک اسید خوراکی مانند سرکه مخلوط شده است.
آب نمک تخمیر شده حاوی باکتری های خوبی است که ممکن است سلامت را بهبود بخشد اما فقط برخی از آب نمک ها فرآیند تخمیر را طی می کنند.
خیارشورهای تخمیر شده مانند پروبیوتیک ها عمل می کنند، از میکروبیوم بدن محافظت می کنند و از رشد باکتری های سالم در روده پشتیبانی می کنند.
معده حاوی میلیون ها باکتری است که به بدن در هضم و جذب غذا کمک می کند. این باکتری ها ممکن است از عفونت های مخمری جلوگیری کنند، به درمان اسهال و یبوست کمک می کنند و به طور بالقوه به درمان مشکلات مزمن معده مانند بیماری کرون کمک می کنند.
ترشی های تخمیر شده غنی از پروبیوتیک هستند، بنابراین ممکن است به بهبود هضم غذا کمک کرده و از بروز مشکلات جزئی معده جلوگیری کنند.
برخی تحقیقات محدود نشان می دهد که پروبیوتیک ها ممکن است مزایای دیگری برای سلامتی داشته باشند، از جمله:
مردم برخی از ترشی ها را در نمک تخمیر شده حاوی باکتری های مفید نگهداری می کنند، به این معنی که می توانند مکمل خوبی برای یک رژیم غذایی سالم باشند.
خیارشورهای تخمیر شده بیشتر از سایر ترشی ها فواید سلامتی دارند. با این وجود حتی ترشی تخمیر نشده نیز سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامین K و ویتامین A است.
خیارشورها کالری کمی دارند و حاوی باکتری های مفیدی هستند.
خیارشور فاقد چربی و کم کالری است اما به جز سدیم، میزان اکثر مواد مغذی دیگرش نیز کم است.
بیشتر ترشی ها و خیارشورها سدیم زیادی دارند، بنابراین محدود کردن مصرف آنها بسیار مهم است.
افراد مبتلا به فشار خون بالا یا دارای مشکلات قلب و عروق ممکن است بهتر باشد از خیارشور اجتناب کنند.
فایده اصلی خیارشور این است که برخی از آنها حاوی باکتری های مفید هستند. مردم برای تهیه ترشی از آب نمک استفاده می کنند. آب نمک آبی است که با نمک یا یک اسید خوراکی مانند سرکه مخلوط شده است.
آب نمک تخمیر شده حاوی باکتری های خوبی است که ممکن است سلامت را بهبود بخشد اما فقط برخی از آب نمک ها فرآیند تخمیر را طی می کنند.
خیارشورهای تخمیر شده مانند پروبیوتیک ها عمل می کنند، از میکروبیوم بدن محافظت می کنند و از رشد باکتری های سالم در روده پشتیبانی می کنند.
معده حاوی میلیون ها باکتری است که به بدن در هضم و جذب غذا کمک می کند. این باکتری ها ممکن است از عفونت های مخمری جلوگیری کنند، به درمان اسهال و یبوست کمک می کنند و به طور بالقوه به درمان مشکلات مزمن معده مانند بیماری کرون کمک می کنند.
ترشی های تخمیر شده غنی از پروبیوتیک هستند، بنابراین ممکن است به بهبود هضم غذا کمک کرده و از بروز مشکلات جزئی معده جلوگیری کنند.
برخی تحقیقات محدود نشان می دهد که پروبیوتیک ها ممکن است مزایای دیگری برای سلامتی داشته باشند، از جمله:
- کاهش علائم افسردگی و اضطراب
- درمان حفره و التهاب لثه
- مدیریت دیابت
- پیشگیری یا درمان آلرژی
- کاهش عفونت های دستگاه ادراری
- کاهش خطر برخی از سرطان ها، مانند سرطان روده بزرگ