خواص خوراکی‌ها ^_^خواص آلو^_^

  • شروع کننده موضوع F.hnia
  • بازدیدها 179
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

F.hnia

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/28
ارسالی ها
655
امتیاز واکنش
5,690
امتیاز
571
محل سکونت
Qom
co123.jpg




آلو ؛ میوه تک هسته‌ای از خانواده زردآلو و هلو ، دارای طعم متغیر ( از ترش تا شیرین ) و رنگ‌هــای زرد، سبـز، قـرمـز و ارغوانـی است که بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد که از نظر رنگ، شکل و اندازه ، دارای تنوع زیادی هستند.


درخت آلو ؛ از تیره گلسرخیان ( دسته بادامی وارها ) و خـانـواده Rosaceae می باشد.


انواع گوناگون آلو شامل ؛ آلوسیاه ، آلوزرد ، آلوچه ، آلو بخارا ، آلوقطره طلا ، آلو قیصی ، آلو مویزی ، آلوی کوهی. آلوسگی ، آلو برقانی و ... است.



آلوچه ( آلو سبز ) یا گوجه سبز هم نوعی از آلو بوده که در ایران بسیار پرطرفدار و دارای مصرف زیادی است.



معروف‌ترین گونه‌ آلوها ؛ نوع ژاپنی است که برخی انواع آن به رنگ زرد و پرآب بوده و برخی دیگر درصد آب کمتری داشته و قرمز متمایل به ارغوانی هستند.



اندازه میوه آلو در سراسر جهان از ۳ تا ۶ سانتی‌متر ، متفاوت است.


مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، کنترل قندخون و پیش‌گیری از بروز بیماری‌های قلبی ـ عروقی، سرطان، بیماری‌های گوارشی ، کاهش چربی و ... نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.


آلو ؛ بومی اروپا و آسیا محسوب می‌شود و اولین بار در قرن 19، گونه‌‌های متفاوت آن توسط مهاجرین از آسیا و اروپا به آمریکای شمالی بـرده شد.



آلو ، اکثراً به صورت تازه مصرف می‌شود؛ اما می‌توان آن را به صورت خشک و یا بصورت کمپوت و مربا مصرف کرد و یا به کیک‌ها، سالادها و غذاها اضافه نمود.



در طب چینی، آب آلو به‌عنوان « اکسیر صبحانه » جهت سم‌زدایی وشادابی بدن بعد از خواب توصیه شده است.



co124.jpg




خواص آلو :
- آلو یکی از منابع خوب آنتی اکسیدان‌ها است. این میوه حاوی مقادیر مناسبی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن می‌باشد که با اثر آنتی اکسیدانی خود رادیکال‌های آزاد اکسیژن را خنثی می‌کند. رادیکال‌‌های آزاد اکسیژن اثرات مخربی را نظیر رسوب چربی در رگها و گرفتگی عروق و بروز بیماریهای قلبی عروقی ، تخریب DNA و افزایش شدید احتمال تولید سلول‌های سرطانی در بدن و افزایش احتمال بروز استئوآرتریت ( منشا پیدایش بیماری‌هایی نظیر آرتریت روماتوئید) در بدن اعمال می‌کنند. لذا با توجه به تآثیر آلو در پیشگیری از این بیماری‌ها، مصرف این میوه می‌تواند در سلامت انسان بسیار موثر باشد.


- آلو به دلیل داشتن فیبر غذایی، برای کنترل قند خون، جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است.



- سوربیتول موجود در آلو ، خاصیت ملین دارد.


- آلو یکی از منابع غنی پتاسیم و مصرف متعادل آن در کنترل فشارخون موثر است.



- فیبر موجود در آلو سبب افزایش رشد و تکثیر باکتری‌های مفید و مانع از رشد باکتری‌های مضر در داخل روده می‌شود. در عین حال بر اثر تخمیر فیبر در داخل روده، اسید بوتیریک تولید می‌شود که منشا انرژی برای سلول‌های روده است و به‌این ترتیب به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.



- آلوی خشک منبع خوبی از آهن ( آهن گیاهی ) است و برای جلوگیری از کم خونی بسیار مفید است.



- پوره آلو خشک به حجم و مقدار دستور غذایی می‌افزاید و در عین حال حاوی چربی هم نیست، بنابراین استفاده از آلوخشک برای افرادی که باید رژیم کم‌چربی داشته باشند و تمایل به‌خوردن شیرینی دارند، مناسب است.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
99
پاسخ ها
1
بازدیدها
131
پاسخ ها
0
بازدیدها
121
پاسخ ها
2
بازدیدها
155
پاسخ ها
5
بازدیدها
168
پاسخ ها
10
بازدیدها
273
پاسخ ها
14
بازدیدها
1,309
پاسخ ها
9
بازدیدها
176
پاسخ ها
9
بازدیدها
170
پاسخ ها
6
بازدیدها
150
پاسخ ها
3
بازدیدها
163
پاسخ ها
0
بازدیدها
142
پاسخ ها
1
بازدیدها
159
پاسخ ها
0
بازدیدها
148
پاسخ ها
0
بازدیدها
171
پاسخ ها
0
بازدیدها
142
پاسخ ها
0
بازدیدها
169
بالا