خواص خوراکی‌ها خواص زنجبیل

  • شروع کننده موضوع pegahrohii
  • بازدیدها 121
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

pegahrohii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2020/04/04
ارسالی ها
6
امتیاز واکنش
3
امتیاز
11
زنجبیل گیاهی دارویی و ادویه است که دارای طبع گرم و خشک است. این گیاه خوراکی، دارای خواص زیادی است که در ادامه به بیان آن‌ها خواهیم پرداخت. پس با پزونه تا انتهای این مطلب همراه باشید.

خواص زنجبیل

  • ضد التهاب
از زنجبیل به عنوان یک ضد التهاب طبیعی یاد می‌شود که به تسکین پوست ملتهب شده یا آسیب دیده کمک می‌کند. همچنین ترکیب عصاره زنجبیل با روغن زیتون برای افرادی که مبتلا به آسم هستند، بسیار آرامش بخش است.

  • از بین برنده جای لک و زخم
در زنجبیل نوعی آنتی اکسیدان قدرتمند وجود دارد که در از بین بردن جای زخم‌ها و لکه‌ها و همچنین لایه برداری پوست بسیار موثر است. برای این کار زنجبیل تازه را رنده کنید و با یخ مخلوط کنید و هفته‌ای یک بار آن را روی پوست خود قرار دهید.

  • کمک به رشد مو و رفع شوره سر
زنجیل به لطف داشتن ترکیب روغن فرار و آنتی اکسیدانی خود، در رشد مو بسیار موثر است. همچنین برای رفع شوره سر نیز می‌توان از زنجبیل استفاده کرد. برای این کار رنجبیل را رنده کنید و سپس با آب مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن آن را درون یک اسپری بریزید و روی سر خود اسپری کنید.

  • بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا
برای بهبود سرماخوردگی نیز می‌توان از چای زنجبیل استفاده کرد. زنجبیل دارای دکونژستان است که ماده‌ای ضد احتقان است.

  • تسکین درد عضلات
اگر عضله‌های شما دچار کشیدگی شده است می‌توانید از روغن زنجبیل برای رفع درد استفاده کنید. برای این کار چند قطره روغن را درون وان ریخته و درون آن دراز بکشید.

کاهش قند خون و بیماری‌های قلبی
به کمک خواصی که درون زنجبیل وجود دارد، مصرف آن باعث کاهش چشمگیر قند خون شده و خطر ابتلا به بیماری‌های را کاهش می‌دهد. همچنین زنجبیل دارای خاصیت ضد دیابت نیز هست. زنجبیل در بهبود گردش خون بسیار موثر است.

  • درمان سوء هاضمه
برای کسانی که دچار سوء هاضمه مزمن هستند مصرف زنجبیل قبل از غذا می‌تواند سرعت تخلیه معده خود را بالا ببرند و از شر درد معده خود خلاص شوند.

  • کاهش کلسترول
وجود میزان بالای کلسترول در خون باعث بیماری‌های خطرناک قلبی می‌شود به همین خاطر با مصرف زنجبیل می‌توان میزان کلسترول خون را کاهش داد.

  • جلوگیری از ابتلا به سرطان
برای جلوگیری از رشد تومورهای سرطانی، مصرف زنجبیل به خصوص زنجبیل خام بسیار توصیه شده است. مصرف زنجبیل باعث کاهش ابتلا به بیماری سرطان تخمدان، سرطان پانکراس و سرطان سـ*ـینه می‌شود.

  • بهبود سلامت مغز و جلوگیری از آلزایمر
داشتن استرس و التهاب موجب تسریع پیری می‌شود. با مصرف زنجبیل که دارای آنتی‌اکسیدان‌های مختلف است، می‌توان روند پیری مغز و احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش داد و مغز را تقویت کرد.

  • مقابله با عفونت‌ها
عصاره زنجبیل می‌تواند به مقابله با باکتری‌ها بپردازد و عفونت‌ها را کاهش دهد. به دلیل داشتن همین خاصیت، مصرف زنجبیل در درمان بیماری‌های دهان از جمله التهاب لثه بسیار موثر است.

  • کاهش درد قاعدگی
درد قاعدگی که دوران قاعدگی در زنان به وجود می‌آید، یکی از بدترین دردها است که با کمک مصرف زنجبیل می‌توان آن را حد زیادی کاهش داد.

رفع حالت تهوع
برای افرادی که دچار حالت تهوع هستند، مصرف ریشه زنجبیل توصیه شده است. ریشه زنجبیل به دلیل داشتن مواد ضد تهوع به عنوان یک ضد تهوع طبیعی شناخته می‌شود.

  • کاهش آلرژی و حساسیت‌های فصلی
اگر شما هم دچار آلرژی و یا حساسیت‌های فصلی هستید، می‌توانید با نوشیدن چند چای زنجبیل در روز آبریزش بینی و عطسه را کاهش دهید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
1
بازدیدها
159
پاسخ ها
0
بازدیدها
99
پاسخ ها
1
بازدیدها
131
پاسخ ها
2
بازدیدها
155
پاسخ ها
5
بازدیدها
168
پاسخ ها
10
بازدیدها
273
پاسخ ها
14
بازدیدها
1,309
پاسخ ها
9
بازدیدها
176
پاسخ ها
9
بازدیدها
170
پاسخ ها
6
بازدیدها
150
پاسخ ها
3
بازدیدها
163
پاسخ ها
0
بازدیدها
142
پاسخ ها
0
بازدیدها
180
پاسخ ها
0
بازدیدها
148
پاسخ ها
0
بازدیدها
171
پاسخ ها
2
بازدیدها
163
بالا