غذای ایرانی طرز تهیه گل کلم پفکی

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
گل کلم پفکی : آموزش طرز تهیه گل کلم پفکی غذای محبوب و خوشمزه چینی



مواد مورد نیاز برای گل کلم پفکی :

گل کلم :یک عدد بزرگ

آرد سفید :ا لیوان آرد

شکر :یک قاشق غذا خوری

نمک :نصف قاشق غذا خوری

فلفل سیاه :به مقدار لازم

روغن :چند قطره




طرز تهیه گل کلم پفکی :
  • ابتدا کلم ها را کاملاً شسته و به تکه هایی دسته دار تقسیم کنید که راحت سوخاری شود.
  • قابلمه ای را پر از آب کرده و روی حرارت قراردهید تا آب آن بجوشد.
  • مقداری نمک و زردچوبه برای خوشرنگ کردن گل کلم داخل آب بریزید.
  • قابلمه را از روی حرارت برداشته و گل کلم ها را داخل قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید. ( تا ۵ دقیقه )
  • آرد، شکر و فلفل کمی نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و به اندازه دو قاشق غذاخوری روغن مایع یا روغن زیتون به آن بیافزایید.
  • پس از مخلوط کردن مواد کم کم به مواد خود آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا موادتان مانند ماست غلیظ شود.
  • پس از ۶ دقیقه کلم ها را آبکش کرده تا آب اضافی آن خارج گردد.
  • ظرفی را پر از روغن کرده و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. (هر چقدر ظرف کوچکتر و عمیق تر باشد باعث می شود گل کلم ها بهتر سرخ شوند)
  • در این مرحله گل کلم ها را به مواد تهیه شده آغشته نمایید و در داخل روغن نگه دارید. ( چند لحظه در داخل روغن نگه دارید تا مواد سفت شود سپس رها کنید)
  • پس از اینکه گل کلم ها به رنگ طلایی درآمد از روغن خارج کرده و در داخل یک صافی گذاشته تا روغن اضافه اش گرفته شود و بعد در داخل ظرفی قرار دهید.
  • این غذا را می توانید با سس تارتار یا سس تند و یا هر سس دیگری میل نمایید.
  • نوش جانتان

این غذای راحت و ارزان را می توانید به عنوان پیش غذا و یا حتی وعده اصلی میل نمایید.

گل کلم پفکی : آموزش طرز تهیه گل کلم پفکی غذای محبوب و خوشمزه چینی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا